Şimdi Ara

Diablo 3 Oynayanlar! Bu Hata Koduna Dikkat: 3006

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Senelerdir bekleyen biz oyuncular, tam da tüm hırsımızı Diablo 3'ün zindanlarında terör estirerek çıkartırken 3006 kodlu bir hata mesajı ile karşılaştık. Battle.net'te de oyuncular tarafından belirtilen bu hata, oldukça ilginç bir sebepten dolayı kaynaklanıyor. Oyunda yanınıza alabileceğiniz Templar sınıfı yoldaşınız ile eşya değişimi yaparsanız 3006 kodlu hatayı alıyorsunuz. Bu sorunla karşılaşanların bir diğer verdiği bilgi de Templar'a kalkan taktığınızda gerçekleştiği yönünde.

Bazı oyuncular bu hata sonucunda Battle.net hesaplarına giremediklerini söylerken, bazıları ise oyunun sürekli kendi kendini kapattığını belirtmiş. 3006 kodlu hatayı alan oyuncuların çok büyük kısmının Demon Hunter olması da, sorunun Demon Hunter sınıfı kaynaklı olabileceği konusunda kafaları karıştırdı.

Oyuncuların geri dönüşlerini değerlendiren Blizzard, hatayı kabul etti ve mümkün olduğu kadar çabuk bir sürede bu hatayı düzelteceklerini belirtti.

Bu sorunla karşılaşan var mı aramızda?

Diablo 3 Oynayanlar! Bu Hata Koduna Dikkat: 3006

• Ben.
  • Ben de karşılaştım biraz önce ama AH falan kapalıydı oyun da başlatılamıyor diye hata veriyordu. Serverlar çöktü zannettim. Şu an oyundayım AH falan da açılmış şimdilik sıkıntı yok.
  • dnslerınızı sılıp pcyı reset atın duzelıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.