Şimdi Ara

Diablo 3 key

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kutulu oyun almak yerine key almak biraz daha ucuza geliyor.www.leveltr.com sitesinde 90,www.sanalsaray.com sitesinde 95 tl.www.gittigiyor.com da ise 100 tl. Alıp sorun yaşamadan kullananlardan tavsiye isteyecektim bunlardan hangisi veya bunların dışında nerdeden güvenilir ve sorunsuz bir şekilde diablo 3 key alabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostAssassin -- 13 Nisan 2013; 21:02:23 >

• hocam ben oyun ilk çıktığında direkt blizzard'dan almıştım keyi. Bence kutulu al ileride çoluğun çocuğuna kalır belki koleksiyon yaparsın. Ben böyle kaç tane dijital oyun aldım 5-10 lira ucuz diye almaz olaydım. Karar senin tabi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WayneCorp

hocam ben oyun ilk çıktığında direkt blizzard'dan almıştım keyi. Bence kutulu al ileride çoluğun çocuğuna kalır belki koleksiyon yaparsın. Ben böyle kaç tane dijital oyun aldım 5-10 lira ucuz diye almaz olaydım. Karar senin tabi:)
  • 3 seçeneğin varsa herzaman arada kalanı seçerim:)
  • Bence kutulu al. Yeni çıkan oyunlarda gecikme olduğu için digital versiyonu tercih ettiğimiz oluyor ama senin şu an öyle bir durumunda yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bence kutulu al. Yeni çıkan oyunlarda gecikme olduğu için digital versiyonu tercih ettiğimiz oluyor ama senin şu an öyle bir durumunda yok...

www.darty.com sitesinde kutulusuwww.gittigidiyor.com daki sırf ativasyon keyinden daha ucuz. Az önce sipariş verdim. level 10 barbar ile level 10demon hunteri devam edevem öncelikle. Global da grup yapacak eleman sıkıntısı oluyormu? Betadayken ilk 10 level için bile binlerce oyuncu varken iki üç gündür bakıyorum ilk 10 levelde global oyuncu sayısı ya 3 ya 3 oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bence kutulu al. Yeni çıkan oyunlarda gecikme olduğu için digital versiyonu tercih ettiğimiz oluyor ama senin şu an öyle bir durumunda yok...

Global de pek oynamıyorum ben, genelde ya solo yada arkadaşlarla oynuyorum, ondan bilemeyeceğim. Forumdan da sizin seviyenizde olanları bulup beraber oynayabilirsiniz bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI > Diablo 4 Key - Kod
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni başlayacak olan arkadaş varsa beraber başlarız isterse en azından 60 paragon kasarız öğrenene kadar imzamda battletag var eklersen oynarız beraber yas 29 saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.