Şimdi Ara

Diablo 3 Ekibine Yeni Lider Aranıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Bundan yaklaşık iki gün önce Diablo serisinin yönetmeni ve geliştirici ekibin başındaki isim Jay Wilson, ani bir karar alarak serideki görevinden ayrılmış ve Blizzard içerisinde yeni bir göreve başlamıştı. Görünene göre Blizzard, Jay Wilson'un yerini firma içerisindeki çalışanlardan değil de, dışardan dolduracağa benziyor.

Alınan raporlara göre Blizzard, iş ilanı sayfasında yeni bir oyun yönetmeni arıyor. Bu kişide en az 5 yıllık bir oyun yönetmenliği deneyimi arayan firmanın yeni göreve kimin getireceğini bizler de merakla bekliyoruz. Zira bu yeni isim Diablo 3'ün ek paketlerini şekillendirecek ve Diablo serisinin geleceğine yeni yön kazandıracak.

• koyu diablo 3 oyuncusu olarak ben olurum ama boşverin :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Başlığı Türkçe seslendirme için lider arıyor diye okudum,neyin kafasını yaşıyorum ya
  • sayın yeni yapımcı..:
    expension pack'le uzunca 2 yeni bölüm getir..oyun genelinde yaratık çeşitliliğini arttır...infernal machine ve monster damage örneği bonus içerikleri olabildiğince arttır..pvp nedir nasıl olacaktır bilinmez ama cazip hale getir ( o kadar adam çalıştırıyosun benmi bulucam ne olacağını??)..
    saygılar abi...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.