Şimdi Ara

Diablo 3 de sonsuz town portal ve item identify hakkında. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: War Star

Oyunun bir handikapıydı bencede ve güzeldi. Sadece o olsa keşke. Diablo 2 nin skill ve stat sistemi hala 3 ten iyi. Gerçi arkadaşlar haklı skill sisteminede kolaylık getirmişler ne güzel skill point yok hepsi açılıyor direk, stat pointleride kaldırmışlar oh süper onla da uğraşmıyoruz, rare itemlar unid düşmüyor identfy içinde uğraşmıyoruz, hele o horadric cube neydi öyle ya sırf onu çözmek için bi ton kafa patlatmak gerekiyodu, rune words yok rune toplama derdi de bitti, benim şu an tek sıkıntım klavyeye mahkum olmamız hala keşke skilleri falan karakter kendi kullansada biz sadece mouse ile oynasak diğer elimizlede çay içer börek yerdik. Sanırım onuda artık diablo 4 te yaparlar. Diablo 5 tede karakter oyunu kendi oynar biz izleriz.

adam vurmus voleyi... bu yorumun ustune yok bence:P

scroll ve town portallarin gitmesi beni uzmedi... D2 den o kadar cok eksikligi var ki.... bunlarin olmamasi beni hic ama hic uzmuyor... ben hala rune+horadric istiyorum... charmlari istiyorum... skill tree istiyorum... kisacasi path of exiledaki sistemi istiyorum... birde bu arada milli piyango ciksaydi iyi olurdu... ama iste olmuyor & cikmiyor...

• Benim gözlemlediğim kadarı ile tatminsizlik şundan kaynaklanıyor: Biz oyundan fazla şey bekliyoruz. Bir PC/Konsol oyunu ne vaat eder? Birkaç aylık oyun keyfi. Diablo 3 bize bunu verebiliyor mu, bence evet.

Biz öyle bir oyun olsun istiyoruz ki, yıllarca sıkılmadan bunalmadan oynayabilelim. Bu biraz zor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Benim gözlemlediğim kadarı ile tatminsizlik şundan kaynaklanıyor: Biz oyundan fazla şey bekliyoruz. Bir PC/Konsol oyunu ne vaat eder? Birkaç aylık oyun keyfi. Diablo 3 bize bunu verebiliyor mu, bence evet.

Biz öyle bir oyun olsun istiyoruz ki, yıllarca sıkılmadan bunalmadan oynayabilelim. Bu biraz zor gibi.

Problem bu değil aslında. Diablo 2 ilk çıktığında bir önceki versiyona göre eksiği yok, fazlası çok bir oyundu. Yani bir önceki sürümüne göre zengin bir versiyondu ama d3 d2 den daha fakir. D1 ile D2 arasında 3 sene falan var ama d2 ile d3 arasında 10 seneden fazla. 10 senede bir öncekinden daha fakir bi oyun yaratıp d3 diye oyunculara sunmanın tek açıklaması olabilir oda diablo ismiyle para kazanmak. Ben 4-5 sene d2 oynadım. D3 d2 hiç çıkmadan piyasaya d1 den sonra sürülseydi belki bu kadar tepki almazdı ama bu d2 nin hemen hemen aynısı hatta eksiği. Problem bu.

Tamamen ticari kaygılarla yapılmış bir oyun. Eski D2 oyuncularının çoğu benim gibi düşünür ama daha önce d2 oynamamış olanların sevmesi çok normal. D2 güzel bir oyun zaten grafiklerini ve birkaç önemsiz detayı değiştirip daha önce diablo oynamamış olanlara sunmak akıllıca. 10 sene az değil arada neredeyse bir jenerasyon var. Yani sonuçta hedef kitle eski diablo oyuncuları değil ama şuda bir gerçek bu yeni bir diablo sürümü değil aslında çok çok daha iyi olabilirdi ama yaratıcılık ve amatör ruhtan uzak. Eski D2 oyuncusunun beklenti içerisinde olması normal sonuçta aynı şeyi oynamak istemez kimse.

• D1'i de, D2'yi de, D3'ü de baya bir oynadim.. Su an D3 oynamaya devam ediyorum.. Diablo'yu diablo yapan rpg öğelerinin D3'te tırpanlanması (stat ve skill puanlarının gitmesi) beni de rahatsız etti.. Ama asıl auction house ile oyunun borsaya ya da emlakçılığa dönmesi daha fena canımı sıkmıştı.. Yalnız skill rune'ların gelmesi ciddi bir varyasyon da kattı.. Adamlar farklı birsey yapmak istediler ve yaptılar da.. Su anda da oyuncuları dinleyip bazı yanlışlarından dönüyorlar.. Yeni paragon sistemi ve horadric kadar olmasa da mystic abla bence olumlu gelişmeler.. AH'nin gidişine yorum yapmayacağım bile.. Ben hala umutluyum.. Bu ara ps3te oynuyorum ve gercekten drop ile item bulup takabilmenin keyfini yeniden yaşıyorum.. Oyunun evrim geçirdiği (art niyet - para kaygısı var mı tartışılır) doğru ama neticede gelişimi devam ediyor.. Yine bissürü para verip alıcaz exp. Başka yolu yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.