Dün akşam 2 saat kadar oynadım. Teknik anlamda oyun olabileceği en seviyeye gelmiş bence. Gerisi zaten bildiğimiz Diablo. |
Diablo 2 : Resurrected [Pc Anakonu] (6. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fosil bir Diablo'cu olarak D3 PC'den sonra Switch'te başlayıp çok beğenmiştim. Şimdi D2: R de Switch'e gelmiş. Bu sefer de PC yerine Switch'te devam edeceğim Baalciğimi kesmeye.
-
Diablo 4 çıkınca swirtche al bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yılbaşına doğru indirime girerse alırız artık.Bu sefer Assasin kasmayı düşünüyorum :) Alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun.Half Life serisi ve Diablo 1-2'nin üstüne oyun oynamadım bu zamana kadar.
-
Random crash yiyen var mı ? 10 dakikada bir oluyor bana. AMD ekran kartı için yada benzer sorun yaşayan var mı ?
-
arkadaşlar Türkçe yaması çıkarmı yada varmı
-
Çok zor dostum. Oyun online tabanlı olduğu için ve aynı zamanda modlara izin verilmediği için yamanın çıkması olanaksız biraz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diablo 2 tutkudur, aşktır,kalitedir olm 100 yıl geçsin ne fark eder?Adamların diffculty sistemi bile 20 yıl geçmesine rağmen efsane sistematik.Tam ayarında challange yapılacak sistemi adamlar 20 yıl önce icat etmişler.
Diablo 3 çöpünden sonra ilaç gibidir.
Diablo 4 de diablo2 kalitesinde olmayacak.Blizzard eskidendi.Diablonun orijini o eski kadrodur.
Milanın 2006 kadrosu ve şimdiki kadrosu gibi .Üst marka var ama içi boş.
Fiyatı eleştirenler tamamen haklı.Bi grafik yaması için bu paraları vereceğime eski usul devam ederim.
-
Cod vanguard oyununu da atabiliyor musunuz bu şekilde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ahahah Druel şu rez/kill çekiyor bana. Ulan bu kadar zormuydu bu be ?
-
Maalesef bakiye tam diabloya yetecek kadar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooAhahah Druel şu rez/kill çekiyor bana. Ulan bu kadar zormuydu bu be ?
druel oyunun en zor bossuydu hatırladığım kadarıyla.Gayet normal bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 26 Eylül 2021; 6:29:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: GeraltofRiviaCiri16druel oyunun en zor bossuydu hatırladığım kadarıyla.Gayet normal bence.
Alıntıları GösterValla önce Bowazon yaptım lakin item olmadığı için içimden geçtiler. Sonra Hammerdin yaptım act 4 e geçtim şu an sadece 1 kere öldüm. Hammerdin le solo çekiyorum bosslara.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X