Bildirim
Diablo 2 + LoD Cd Key
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Genellikle en ucuz siteleri gösteren güvenilir bir sitedir sürekli kullanıyorum, size de yardımcı olur umarım; LİNK
Fakat oyunlar eski olduğu için azda olsa key'lerde sorun çıkma ihtimali mevcut, hali hazırda 10 euro'ya satılıyor Blizzard'ın sitesinde, çok da bir fiyat farkı oluşmuyor, bence risksiz yolu tercih edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 12 Haziran 2017; 23:58:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ibo-wan
Genellikle en ucuz siteleri gösteren güvenilir bir sitedir sürekli kullanıyorum, size de yardımcı olur umarım; LİNK
Fakat oyunlar eski olduğu için azda olsa key'lerde sorun çıkma ihtimali mevcut, hali hazırda 10 euro'ya satılıyor Blizzard'ın sitesinde, çok da bir fiyat farkı oluşmuyor, bence risksiz yolu tercih edin.
Teşekkür ederim hocam . İnterntte ben de 6 dolar gibi bir fiyata buldum oyunu fakat alışveriş paypal üzerinden yapıldığı için gerçekleştiremiyorum işlemi. Amacım zamanında alıp şimdi kenarda duran oynamayan birisi varsa , rafta küfleneceğine değerlensin hem de benim işim görülsündü. Dediğim gibi satmak isteyen olursa uygun bir fiyata yaparız alışverişi.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Eğer kredi kartıyla bile alsanız yine de 2 dolara yakın işlem ücreti + dövizi kendi kurları üzerinden hesaplama filan derken o aradaki 2-3 dolar/euro da kapanıyor, bence dediğim gibi bu fiyat farkında Blizzard'dan almayı tercih edin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X