Şimdi Ara

dhgif.com DH KONU DIŞI GİF PAYLAŞIM ALANI !!! UPLOAD SERBEST !!! [SS] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
7
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wortexxx

Tebrikler bende kendi imalatım Yav He He gifini sitene yükledim gayet hızlı upload oldu

/>

ama şu resimdeki kısımlar da Türkçe olsa iyi olur.

dhgif.com DH KONU DIŞI GİF PAYLAŞIM ALANI !!! UPLOAD SERBEST !!! [SS]

tamamdır

• shell atmaya çalışan arkadaşların kulakları çınlıyordur umarım
  • Güzel!!!

• Adsense ban ye de aklın başına gelsin senin

• not: gif'tir
  • siteye aynı resimden yüzlerce yükleyip duranlar var tek sql koduyla siliyorum boşuna uğraşmasınlar
  • Yerimizi alalım. Tutar.

Edit: Olmuyor. Hangi linki kopyalıyoruz. Hepsini denedim olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 3 Mayıs 2013; 15:40:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Yerimizi alalım. Tutar.

Edit: Olmuyor. Hangi linki kopyalıyoruz. Hepsini denedim olmadı.

"Direkt Link Kodu" nu kullanıyorsunuz.

/>
  • Yok olmuyor. Direkt link i atıyorum. Sadece link çıkıyor gif gelmiyor.

http://dhgif.com/images/982_502_1239704331_gina_ca.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 3 Mayıs 2013; 17:19:50 >
  • Sana bi kac tane abi tavsiyesi vereyim madem birsey yapmissin.

1. Resim adreslerini ana sitene degil bir kac tane subdonamin olustur onlarin uzerinden baglantili hoster. Orn : dhgif.com/images/asd.gif degil img1.dhgif.com/asd.gif seklinde. Aksi halde 3 gun sonra sitene ulasilamaz.

2. Ayni resimlerin veya giflerin eklenmesini php kodu ile halledebilirsin biraz arastir.

3. Resimlerin toplu eklenmesini saglayacak bi ton hazir jquery kodu var. 10 dk sitene entegre edersi onlari kullan. + surukle birak ozelligi koy.

4. Suanda upload'da acigin var yakin zamanda saldiriya ugramaman elden bile degil. Ne oldugu soylemeyecegim kendim bul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr.Steve

Sana bi kac tane abi tavsiyesi vereyim madem birsey yapmissin.

1. Resim adreslerini ana sitene degil bir kac tane subdonamin olustur onlarin uzerinden baglantili hoster. Orn : dhgif.com/images/asd.gif degil img1.dhgif.com/asd.gif seklinde. Aksi halde 3 gun sonra sitene ulasilamaz.

2. Ayni resimlerin veya giflerin eklenmesini php kodu ile halledebilirsin biraz arastir.

3. Resimlerin toplu eklenmesini saglayacak bi ton hazir jquery kodu var. 10 dk sitene entegre edersi onlari kullan. + surukle birak ozelligi koy.

4. Suanda upload'da acigin var yakin zamanda saldiriya ugramaman elden bile degil. Ne oldugu soylemeyecegim kendim bul

Madem "abi" tavsiyesi veriyorsun bulmuşsun bir açık onu söylede bir işe yarasın shell upload etmeye çalışmışlar ama başarılı olamadılar.

• galeri göçmüş
  • up
  • ne oldu bu siteye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.