Bildirim
dhgif.com DH KONU DIŞI GİF PAYLAŞIM ALANI !!! UPLOAD SERBEST !!! [SS] (6. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
shell atmaya çalışan arkadaşların kulakları çınlıyordur umarım -
Güzel!!! -
-
Adsense ban ye de aklın başına gelsin senin -
not: gif'tir -
siteye aynı resimden yüzlerce yükleyip duranlar var tek sql koduyla siliyorum boşuna uğraşmasınlar
-
Yerimizi alalım. Tutar.
Edit: Olmuyor. Hangi linki kopyalıyoruz. Hepsini denedim olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 3 Mayıs 2013; 15:40:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihathalitt
Yerimizi alalım. Tutar.
Edit: Olmuyor. Hangi linki kopyalıyoruz. Hepsini denedim olmadı.
"Direkt Link Kodu" nu kullanıyorsunuz.
/>
-
Yok olmuyor. Direkt link i atıyorum. Sadece link çıkıyor gif gelmiyor.
http://dhgif.com/images/982_502_1239704331_gina_ca.gif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 3 Mayıs 2013; 17:19:50 > -
Sana bi kac tane abi tavsiyesi vereyim madem birsey yapmissin.
1. Resim adreslerini ana sitene degil bir kac tane subdonamin olustur onlarin uzerinden baglantili hoster. Orn : dhgif.com/images/asd.gif degil img1.dhgif.com/asd.gif seklinde. Aksi halde 3 gun sonra sitene ulasilamaz.
2. Ayni resimlerin veya giflerin eklenmesini php kodu ile halledebilirsin biraz arastir.
3. Resimlerin toplu eklenmesini saglayacak bi ton hazir jquery kodu var. 10 dk sitene entegre edersi onlari kullan. + surukle birak ozelligi koy.
4. Suanda upload'da acigin var yakin zamanda saldiriya ugramaman elden bile degil. Ne oldugu soylemeyecegim kendim bul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jr.Steve
Sana bi kac tane abi tavsiyesi vereyim madem birsey yapmissin.
1. Resim adreslerini ana sitene degil bir kac tane subdonamin olustur onlarin uzerinden baglantili hoster. Orn : dhgif.com/images/asd.gif degil img1.dhgif.com/asd.gif seklinde. Aksi halde 3 gun sonra sitene ulasilamaz.
2. Ayni resimlerin veya giflerin eklenmesini php kodu ile halledebilirsin biraz arastir.
3. Resimlerin toplu eklenmesini saglayacak bi ton hazir jquery kodu var. 10 dk sitene entegre edersi onlari kullan. + surukle birak ozelligi koy.
4. Suanda upload'da acigin var yakin zamanda saldiriya ugramaman elden bile degil. Ne oldugu soylemeyecegim kendim bul
Madem "abi" tavsiyesi veriyorsun bulmuşsun bir açık onu söylede bir işe yarasınshell upload etmeye çalışmışlar ama başarılı olamadılar.
-
galeri göçmüş -
up -
ne oldu bu siteye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X