Şimdi Ara

Dhde Trivium dinleyen yok mu la?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 seneye yakın bu forumdayım daha trivium dinleyenine rastlamadım. Acaba kimse bilmiyor mu yoksa dinlemiyor mu? Sonuçta 21.yüzyılda kurulan nadir kaliteli metal yapan gruplardan. a7x gibi ergen de değiller.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lisedeyken dinlerdim cokca, aklimda bir tek down from the sky kalmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamı

• nedense bi gıcığım var
  • Ember To Inferno albümünü severek dinlemiştim ama sonradan takip etmedim. Ashes ve A View Of Burning Empires dertlenip dertlenip içtiğimi hatırlıyorum 10 sene olmuş:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyridder

Ember To Inferno albümünü severek dinlemiştim ama sonradan takip etmedim. Ashes ve A View Of Burning Empires dertlenip dertlenip içtiğimi hatırlıyorum 10 sene olmuş:)

Eğer yeniden dinlemek istersen sırayla dinle albümleri. Ascendancy gibi bi albüm çıkaramadılar ama öbür albümleri de iyidir

• son albümleri çok iyi bence dinlerim ben de, özellikle black şarkısı favorimdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben en çok Shogun albümünü severim, daha "olmuş" bir albüm bana göre. Ascendancy de çok iyi, zaten genelde en beğenilen albümleri. In Waves fena değil ama birşeyler eksik sanki. Bakalım yeni albümleri nasıl olacak. Grup elemanları çok yetenekli zaten, takip ediyorum Trivium'u. Ayrıca Trivium'a metalcore diyenler var ama ben pek benzetemiyorum. Diğer metalcore gruplarını da pek dinlemem zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Ben en çok Shogun albümünü severim, daha "olmuş" bir albüm bana göre. Ascendancy de çok iyi, zaten genelde en beğenilen albümleri. In Waves fena değil ama birşeyler eksik sanki. Bakalım yeni albümleri nasıl olacak. Grup elemanları çok yetenekli zaten, takip ediyorum Trivium'u. Ayrıca Trivium'a metalcore diyenler var ama ben pek benzetemiyorum. Diğer metalcore gruplarını da pek dinlemem zaten.

Shogun ascendancye göre biraz daha olgun bi albüm özellikle crusadede bu hissediliyor ki grup yavaş yavaş 30larına geliyor. In waves aslında yeni ascendancy olması çabası içinde kaydedilmiş bi albüm ama hem akort değişikliği hem artan brutal vokaller herkese aynı tadı veremedi. Şahsen ben gayet memnunum in wavesten. Metalcore kısmı da trivium uymuyo pek çünkü her albümde değişikler ember ve ascendancy metalcore denir ama crusade ve shogun taş gibi albümleri.

• Ben dinliyorum dostum
  • Trivium ve kalite haaa dinlemiyorum.
  • Telefonumda master of puppets coverı var o kadar ama cok guzel coverlamislar

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Trivium ve kalite haaa dinlemiyorum.

Ne dinliyon acaba canımın içi

• quote:

Orijinalden alıntı: Corey Beaulieu

quote:

Mustafa Keser dinliyorum. potporileri arka arka dizip keyfime bakıyorum.

Şaka bir yana al bir tane. ama trivium'a kaliteli falan demeyin gözünüzü seviyim. son albümü de ayrı berbat.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Corey Beaulieu

quote:

Mustafa Keser dinliyorum. potporileri arka arka dizip keyfime bakıyorum.

Şaka bir yana al bir tane. ama trivium'a kaliteli falan demeyin gözünüzü seviyim. son albümü de ayrı berbat.

Valla ne diyim iyi ki a7x dinlemiyon. Şimdi kaliteli kalitesiz tartışmasına girmicem ama metalcore sevmiyosundur bilemem. Ha kalitesiz asla değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.