Şimdi Ara

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • shiftle beraber sağ tiklayip komut penceresini burda aça basinca gelen ekrana adb sideload C:\update.zip yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JW2

Hocam ben GPE'ye çevirip otadan yükledim.Bir şey olmadı.

MotoTool dan mı çevirdiniz hocam yoksa hata vermesi lazım.
  • @XxKeQpSxX biraz daha düzenledim. Bu anlatımı bilmeyenler için hazırladım, bilen biri sadece mfastboot ve adb komutlarını uygulayarak yapabilir. Bu kadar adıma ayırmamın nedeni sırasıyla yaparsanız bir sorunla karşılaşmazsınız diye düşünmemdi ama hala sorular geliyor. Daha ne kadar basit anlatabilirim bilmiyorum açıkcası?

@JW2 direk otadan kurulum isterseniz, stock recovery ile kurulum yapar ve eğer hata ile karşılaşırsa iptal eder diye biliyorum, adb ile yaparsanız hatalarda kurulumdan direk çıkmıyor oraya kadar yapılanı kabul ediyor. Sizin sorunsuz yapmanız tesadüfen olmuş sanırım.
  • Benim pc farkli eski biraz ondan zor oluyordu hocam fakat yaptim yinede tesekkurler

• Herhalde öyle oldu hocam.Sonuçta sayenizde 5.0.1'e geçtik.Sağolun
  • Hocam ben brezilya romundan kitkata gectim bu yolu deniyorum installation aborted hatasi aliyorum. Romu tekrar flahladim ama olmadi

• StealheX kullanıcısına yanıt
    Brezilya rom daha stabil GPE den. Daha detaylı olarak yazarsanız hangi adımda sonlandığını ona göre bişey söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Brezilya rom daha stabil GPE den. Daha detaylı olarak yazarsanız hangi adımda sonlandığını ona göre bişey söyleyebilirim.

Aksine ben Brezilya retail'de yaşadığım sorunları GPE'de yaşamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    5.0.1 DS brezilya kullanıyorum. En ufak bir sorunum yok, çift hat sorunsuz çalışıyor ek olarak. Siz nelerle karşılaştınız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 4 Ocak 2015; 16:35:53 >
  • Hocam downradge romunu yuklemistim ondan oluyormuş modemin versiyonu farklı olduğu için sizin verdiğiniz romu flahladim sorunu çözdüm. İlginiz için teşekkür ederim.Emeğinize sağlık

• Hocam bu bildirim çubuğunu nasıl şeffaf yaparız

• JW2 kullanıcısına yanıt
    Şeffaf derken koyu gri olan kısmı mı şeffaf yapmak istiyorsunuz? Üst barın mı (saat, sinyal gücü vs.) olan kısım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Şeffaf derken koyu gri olan kısmı mı şeffaf yapmak istiyorsunuz? Üst barın mı (saat, sinyal gücü vs.) olan kısım mı?

Üst barı şeffaf yapmak istiyorum.

• JW2 kullanıcısına yanıt
    Google Now Launcher veya Nova Launcher kullanın sorununuz kalmaz. Tavsiyem novadır çok daha performanslı
  • Bundan kitkata geçenlerde ekranda sorun oluyormuş galiba. Doğru mudur?

• TheYoqA kullanıcısına yanıt
    Eksik yapılan her işlemde sorun çıkar elbet. Ben ilk olarak bunu denedim 30dk-1s kullandım ve dayanamadım kk ye döndüm. 2-3 hafta kk kullandım her şey sorunsuz çalışıyor. Çift sim kullandığım için birdaha dönmedim L ye. Daha sonra brezilya çift sim kartlı sürümünü bulunca ona geçtim. 1 haftadır kullanıyorum en ufak bir sorun vs. ile karşılaşmadım, yeterki eksiksiz tüm işlemleri uygulayın.
  • Bi ara çıkmıştı ana konuda öyle. Teşekkürler :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.