Spor bölümü için konuşuyorum. En ufak olayda Fenerbahçelileri banlayan, Galatasaraylıların ettikleri küfürlere,hakaretlere sessiz kalan,üstüne üstelik kendi yöneticileriyle de buna destek veren yönetim.. Objektiflikten sapıp,tamamen taraf olma yoluna yöneldiler,Zamanında Gs'nin forumunda yorum yaptığımız için bizi banlayan yönetimin Günümüzde; Galatasaraylıların hakaretlerine,küfürlerine çanak tuttuğunu görüyoruz. Tabi ki Adam akıllı Gs'liler de var forumumuz da seviyeli düzeyde yorum yapıyoruz,tartışıyoruz onlar üstlerine alınmasın..Daha önce de yazdım,şampiyonluklarını kutluyorum,onlar da çok çalıştılar bu sene Ama yönetim yukarıda yazdığım olaya bir şey yapmazsa,inci sözlükten farkı kalmayacak buranın
Aylardır Fenerbahçe bölümü başıboş duruyor. Başlık da açtık, isteğimizi belirttik ama geçiştirildi. Hani foruma her gün giren aklı başında bir Fenerbahçeli yönetici seçmek bu kadar mı zor, anlayamıyorum.
Hele şu son 1 aydır yöneticiler iyice işin suyunu çıkartmış durumda.
Kesinlikle katılıyorum düzgün davranan rakip takım taraftarları var onlar üzerine alınmasın ama sırf tartışma çıkarmak için gelenler var.
Balık baştan kokar derler forumun kalitesi ortada.beceriksiz herifler...