Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (3727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.574.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37253726372737283729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Ben bu işlerden anlamaz, alır zarar eder yine de alır @MÜŞAVİR style

Helal olsun hocam, nerden buldun çıkardın bunu?

Geçen sene Mart ya da Nisan olsa gerek 20 bin tl de 2 bin TL zarar edince (Emanet kısa vadeli para idi) artık temkinli davranıyorum. Eşeği sağlam kazığa bağlayalım derken bu seferde trene binemiyoruz.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Geçen sefer yorumunu görünce hoşuma gitmişti, aklımda kalmış ("ben alır zarar eder yine de alır")

Kısmetse geri kazanırsın dostum, olmazsa da canın sağolsun, bu işe giren az çok biliyordur zaten kumar gibi olduğunu, risk yoksa kazanç da yok...
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun, ticaretin temel kuralı "Ne kadar risk o kadar para".
  • RİSK HER ZAMAN VARDIR BENCE ÖNEMLİ OLAN SABIR
  • şu an kuyumcularda altına taksit yapılıyor mu? max 4 taksit sanırım oluyormuş ama şu an var mı?
  • Merhaba öncelikle herkese hayırlı kazançlar,

Öncelikle birşey öğrenmem gerekiyor bu albaraka Altın Depo Hesabı açtırdıktan sonra altın yükseldi ve ya düşüşe geçtiğinde bu hesabın yanına birde vadesiz tl hesabı yanı mevcuat hesabı açtırmak gerekiyormu yani kar veya zarar da o hesap taki altını diğer hesaba tl ye çevirmek için yoksa sadece altın hesabı içerisinde mi gerçekleşiyor işlem.

Yani tl miktarın kadar altn alıp kar da veya zararda bozdurup aynı hesaba miktarlar yansıtılıyor.

Bunu öğrenmem gerekiyor cevaplayanlar için teşekkür ederim şimdiden.
  • Allahdiyenspen kullanıcısına yanıt
    İş bankasında ve şekerbanta çalıştım. Her ikisinde de TL mevduat hesabın olması gerekiyor du.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

İş bankasında ve şekerbanta çalıştım. Her ikisinde de TL mevduat hesabın olması gerekiyor du.

peki katılım hesabı açılması bir sorun teşkiledermi . yoksa sadece mevduat hesabı mı olması gerekiyor hesap işletim ücreti ödemek istemiyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allahdiyenspen

Merhaba öncelikle herkese hayırlı kazançlar,

Öncelikle birşey öğrenmem gerekiyor bu albaraka Altın Depo Hesabı açtırdıktan sonra altın yükseldi ve ya düşüşe geçtiğinde bu hesabın yanına birde vadesiz tl hesabı yanı mevcuat hesabı açtırmak gerekiyormu yani kar veya zarar da o hesap taki altını diğer hesaba tl ye çevirmek için yoksa sadece altın hesabı içerisinde mi gerçekleşiyor işlem.

Yani tl miktarın kadar altn alıp kar da veya zararda bozdurup aynı hesaba miktarlar yansıtılıyor.

Hocam açtırmak gerekiyor diye biliyorum.Çünkü altın hesabında bozdurduklarınız o vadesiz hesaba aktarılır.
    Belki bir iki otomatik ödeme talimatıyla veya başka yolla hesap işletim ücreti ödemezsiniz.
    Ya da kuveyt türk düşünebilirsiniz orada ücretsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

quote:

Orijinalden alıntı: Allahdiyenspen

Merhaba öncelikle herkese hayırlı kazançlar,

Hocam açtırmak gerekiyor diye biliyorum.Çünkü altın hesabında bozdurduklarınız o vadesiz hesaba aktarılır.
    Belki bir iki otomatik ödeme talimatıyla veya başka yolla hesap işletim ücreti ödemezsiniz.
    Ya da kuveyt türk düşünebilirsiniz orada ücretsiz.

hocam orda da işlem süresi sadece mesai saatleri içerisinde gerçekleşiyor

• Allahdiyenspen kullanıcısına yanıt
    Denizbank'tan maaş ve altın hesabım var. Bende alım satım için vadesiz hesap olmalı diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YİNE KIRAMADI 1200 DEN DÖNDÜ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Ben bu işlerden anlamaz, alır zarar eder yine de alır @MÜŞAVİR style

Helal olsun hocam, nerden buldun çıkardın bunu?

Geçen sene Mart ya da Nisan olsa gerek 20 bin tl de 2 bin TL zarar edince (Emanet kısa vadeli para idi) artık temkinli davranıyorum. Eşeği sağlam kazığa bağlayalım derken bu seferde trene binemiyoruz.

Hocam bizim kullandığımız banka altın hesapları veya fiziksel alım-satım yoluyla para kazanabilmek için gerçek bir yükseliş trendini yakalamamız gerekiyor.Yoksa altın'ın ons fiyatının 60-70$ yükselmesi bile bu tip yatırım hesaplarında veya fiziksel alımlarda riske girmeye değecek bir getiri sağlamıyor bunun hesabını uzun uzun yaptım ben
    Risk alalım ve getirisi olduğundada elle tutulur birşeyler getirsin diyorsanız alıp bekleyip fiyatın en az bir 150$ yükselmesini beklemek gerekiyor. İşte bunun içinde kesin bir yükseliş trendi görmemiz gerekli
    Kısa süreli iniş-çıkış hareketlerden kar sağlamak istiyorsanız Forex gibi aşırı riskli tezgah üstü piyasalarda işlem yapmak gerekiyor.
    Ben bir miktar sermayeyle yeniden forex piyasasına girmeyi düşünüyorum , şu an için aracı kurumları araştırıyorum. Eğer Forex hesabı açmayı düşünürseniz tavsiyede bulunabilirim.Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

• Arkadaşlar garanti veya Yapıkredi hangisinin makası daha az ? dolar euro altın
  • climanjero C kullanıcısına yanıt
    Aman hocam, forexle uğraşamam.

http://tr.investing.com/commodities/gold

Yukarıdaki siteden takip ediyorum da yorumları, Aman Allahım, 1 günde parasının %80 ini kaybedenler oluyor. Hanım beni asar öyle bir durumda. Bizim tavuğumuz tek tek yumurtlasın yeter.
  • quote:

Aman hocam, forexle uğraşamam.

http://tr.investing.com/commodities/gold

Yukarıdaki siteden takip ediyorum da yorumları, Aman Allahım, 1 günde parasının %80 ini kaybedenler oluyor. Hanım beni asar öyle bir durumda. Bizim tavuğumuz tek tek yumurtlasın yeter.

O verdiğiniz linkteki yorumları ben sadece eğlence amaçlı takip ediyorum
    Çok amatörce takılıyorlar. Trollük yapan birisi gelip arka arkaya 10 tane tahmin sallıyor 9'u yanlış çıkıyor en son 1 tanesi tutuncada "BEN DEMİŞTİM!!!!" diyor falan sakın olaki oradaki yorumları referans alıp işlem yapmayın . Yatırım Tavsiyesidir
    Benim tekrar FX hesabı açmak istememin nedenide mevcut yatırım hesapları portföylerinde olmayan , yatırım yapmak istediğim araçlar var onlar için... Yoksa altın , dolar v.s. bunlar için Forex'le uğraşılmaz zaten bankalar yoluylada hallediliyor bunlar.
    Neyse zaten daha kesin karar vermedim bende düşünüyorum. Böyle daha iyi , ne tıkırtı var ne sıkırtı.

• İyi günler arkadaşlar. bu vadeli altın hesabı nedir, ne değildir, normal altın hesabından farkları nelerdir, bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calligiato

İyi günler arkadaşlar. bu vadeli altın hesabı nedir, ne değildir, normal altın hesabından farkları nelerdir, bilginiz var mı ?

Seçilen vade süresince altın hesabındaki paraya dokunmazsanız bir miktar daha altın gram bazında ekleniyor..bütün espirisi bu.
    Ama yanlış bilmiyorsam getirisi çok çok az oluyor bu tip hesapların. Parayı gidip o kadar süre oraya bağlamaya değmez yani.
    Vadesizde durursa istediğiniz zaman altın alıp satarsınız o parayla.
  • climanjero C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Normal vadeli mevduat hesabıyla aynı mantık yani...Alayım bozdurmayım diyenler için mantıklı ama benim gibi sürekli al-sat yapacaklar için pek uygun değil sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calligiato

Teşekkürler. Normal vadeli mevduat hesabıyla aynı mantık yani...Alayım bozdurmayım diyenler için mantıklı ama benim gibi sürekli al-sat yapacaklar için pek uygun değil sanırım

Aynen öyle , nasıl TL vadeli hesaba TL , Dolar vadeli hesabında Dolar faizi veriyorlarsa , Altın vadeli hesabındada Altın olarak üzerine faiz ekliyorlar.Devamlı al-sat yapma niyetiniz varsa , vadeli hesaplara hiç bakmayın bile zaten
  • 
Sayfa: önceki 37253726372737283729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.