Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21612162216321642165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samilto

Arkadaşlar Petrol ile onsun arasında nasıl bir ilişki kurabiliriz??? İran yüzünden petrolun düşme ihtimali var? Kimseye satamassa ucuza bir kaç ülkeye mecbur verecektir.... yoksa da ilişki bilelim onsla petrol arasında...YTD

doğru orantı diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

23 eylül 2011 tarihinde 5.000 tl'lik 100.2 tl'den altın almıştım, kaç ay geçti halen zarardayım. sanırım + kar yapamayacağım. artık kar yapmayı geçtim. ana parayı zararsız alsam oda yetecek. 31 aralık'da da 1980 tl'lik 94.80 tl'den almıştım. oda şimdilik kar yaptı gözüküyor. ne yapsam kararsızım araba alacağım. altını bozdursam mı.? Bank asya'nın altın hesabında param.

Ben 104 liradan bir miktar alım yapmıştım. Daha sonra zararımı çıkarmak içinaltın düştükçe biraz biraz daha aldım.ortalamayı 97 lere düşürdüm. Ondan sonra 3e 5 e bakmayıp düştükçe aldım, çıktıkça sattım. bazen 20 Tl bazen 40 Tl kar ederek ana paramın da üzerinde gram kar yaptım.Böylece gram miktarım aynı kaldı ama gram dışındaki param ufak ufak arttı.

Siz de yüksek aldığınız için ya beklemeye devam edin yada düşüş ve yükselişleri değerlendirerek ,ya bir miktar satarak yada yeni altın alarak ortalamayı düşürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

Orijinalden alıntı: M1A4

quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

13:38 FITCH: YUNANİSTAN'A BORÇ TAKASI ANLAŞMASININ TAMAMLANMASI ARDINDAN YENİ NOT VERİLEBİLİR
    13:38 FITCH: KISA VADEDE YUNANİSTAN'IN TEMERRÜDE DÜŞME RİSKİ YÜKSEK
    13:37 FITCH: YUNANİSTAN'IN BORÇ TAKASI SINIRLI BİR TEMERRÜTE NEDEN OLACAK
    13:36 DERECELENDİRME KURULUŞU FITCH, YUNANİSTAN'IN ÜLKE NOTUNU CCC'DEN C'YE İNDİRDİ
    13:34 FITCH, YUNANİSTAN'IN ÜLKE NOTUNU CCC'DEN C'YE İNDİRDİ

Hocam 97 lerden almadık altını 98,24'lere kadar çıktı gene 400 - 500 TL kaçtı

Hocam ben 96.50'yi bile görmüştüm:) Sağolsun bir danışmanlık şirketinin analizine güvenip alım yapmadım Kaç seferdir söylüyorum ama hiç kendim uygulamadım:) 97 liranın altı mutlaka 1 hafta içinde kar bırakıyor, bu sefer gelirse o seviyelere alım yapabilirim:)

Hocam bende başka bir forumdaki üstattan 1760 seviyesinin geçilirse 1950'lere kadar gideceğini okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: kofmaniac

quote:

Arkadaşlar Petrol ile onsun arasında nasıl bir ilişki kurabiliriz??? İran yüzünden petrolun düşme ihtimali var? Kimseye satamassa ucuza bir kaç ülkeye mecbur verecektir.... yoksa da ilişki bilelim onsla petrol arasında...YTD

doğru orantı diye biliyorum

Tşk.Peki 17:00 deki ABD verileri (Ev)kötü gelirse dolar düşer onsta çıkar mı?
  • HATIRLATMA- ABD'DE 2.EL KONUT SATISLARI VERILERI AÇIKLANACAK

TSI : 17:00
    DÖNEM : OCAK
    ÖNCEKI : 4.61 MILYON
    BEKLENTI : 4.65 MILYON
  • bugun gümüş ve altın ekside iken nasıl oluyorda platin emtiası yüzde 2 den fazla yükseliyor.Hep beraber değilmiydiler,? bu gidşle platin altını geçecek....YTD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilto -- 22 Şubat 2012; 16:51:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniusatplay

quote:

Orijinalden alıntı: Guduset

takipteyim bişeyler öğrenmeye çalışıyorum...

vadede olan paramı çekip neye yatırmalıyım yoksa kalsın mı dersiniz...

yada bu işlerden anlamıyosan hiç girme mi diyosunuz...:)

Bence az bir miktarla tecrübe amaçlı girebilirsiniz, kendinize güvenince ona göre hareket edersiniz, hem o ara öğrenmiş olursunuz bazı şeyleri...

yönlendirme için sağolun...

uzaktan sizleri izlemek ve piyasayı öğrenmek gerekli...
  • Dolarımı kaçırdılar. 1,75 i aşırdılar :)
  • dolar düştüğünde tek üzüldüğüm şey elimde dolar alacak para kalmamasıydı. dusuk degerden dolarlarınızı satmayın ben zira elimdekini tutuyorum
    onsa güvenmiyorum ama dolara güveniyorum cunku dolar dunya üzerinde tüm işlemlerin yapıldıgı para ve MB rezervleri azlmıs durumda
    artı yunanistan konusunda ne kadar anlasılsa da patlayacagı belli. dolar elbet toparlayacak ki zaten 1,75 seviyelerinin üzerlerinde. 1,739 dan almamış olan üzülmeli.
  • Üzülüyoruz hocam zaten ...kaçırdık alamadık..ama bakalım bu çıkış nereye kadar gidecek merak ediyorum şöyle 1,80 leri tekrar görsede biraz para kazansak..
  • konuyu yeni görmem merakımın yeni başlaması doların $ 173 seviyelinde kaçırmış olmama neden oldu...:)
  • dolar 173 lere düşünce 170lere doğru gider diye almadım kaçtı tren gitti
  • dolar almayı düşünen varsa hala girebilir bu seviyelerden...kısa vadede olmasa da önümüzdeki 1 ay içinde 1,80 olması çok muhtemel...
  • 17:42 itibari ile şekerbank kurları

Alış Satış
    USD 1.7550 1.7620
    EURO 2.3227 2.3308
    ALTIN 98.3203 99.0033
  • ABD borsalar ekside bu doalra sanırım yarıyor.Yalnız doalr çıktığı halde altın tutturdu.düşmem diyor 1755 i cumaya sankim 100 tl olacak gibi.....YTD.
  • quote:

ABD borsalar ekside bu doalra sanırım yarıyor.Yalnız doalr çıktığı halde altın tutturdu.düşmem diyor 1755 i cumaya sankim 100 tl olacak gibi.....YTD.

usd/try artınca altın da artıyor doğal olarak
    yoksa onsun (xau/usd) bir yere gittiği yok
    arbitrajı bırakıp TLye dönücem şimdi
    sabahtan iyi kâr yaptı dolar arttı diye
  • Arkadaşlar bugün gr./tl. de en yüksek kaç görüldü acaba? 98,4 ün üzerine çıktı mı acaba? Iphone'un salak uygulaması 98,8 gösteriyor kapanışı da kahroldum gitti ekstra 40kr. kar diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: competan4

Arkadaşlar bugün gr./tl. de en yüksek kaç görüldü acaba? 98,4 ün üzerine çıktı mı acaba? Iphone'un salak uygulaması 98,8 gösteriyor kapanışı da kahroldum gitti ekstra 40kr. kar diye :)

Çıktı diye biliyorum.
    99a dayandi
  • Yaw herşeyi becerdik de şu karlı satış yaptıktan sonra daha da yükseldiğindeki ekstra kara sinir olmamayı beceremiyorum yaaa, deli olacağım valla. En güzeli sattıktan sonra o gün bakmayacaksın hiç ama onu da beceremiyorum :)
  • noluyor bu ons'a birden 10 dolar arttı.. ???
  • 
Sayfa: önceki 21612162216321642165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.