Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21512152215321542155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanki 1735 i yine kıramayacak gibi, tekrar geri dönüyor, şu dolarda artmadı gitti arkadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kartal_07

ARKADAŞLAR BANA BİR AKIL VERİN

arkadaşlar benim biraz borcum var. zaten pek de ödeyemiyorum. eşimde dedi ki olmazsa ben sana 150 gr 22 ayar bileziğimi vereyim, biraz rahatlarız dedi. peki ben bu bilezikleri ne zaman bozdurayım. altın fiyatları ne olur. şu anki 89.1 liradan bozudurursam 13365 tl yapıyor. sizce ne yapmalıyım

kimseden yorum yok mu arkdaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kartal_07 -- 17 Şubat 2012; 10:36:34 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar benim biraz borcum var. zaten pek de ödeyemiyorum. eşimde dedi ki olmazsa ben sana 150 gr 22 ayar bileziğimi vereyim, biraz rahatlarız dedi. peki ben bu bilezikleri ne zaman bozdurayım. altın fiyatları ne olur. şu anki 89.1 liradan bozudurursam 13365 tl yapıyor. sizce ne yapmalıyım

Dostum bunu bilebilecek kimse yok bence, sadece piyasayı yönlendiren multimilyoner adamlar bilebilir, sadece tahmin yapabiliriz...
  • Londra şimdi ateşlemesi gerek.
  • quote:

GOLD (Spot) intraday: the bias remains bullish.
    Pivot: 1716.00

Most Likely Scenario: LONG positions above 1716 with 1737 & 1742 as next targets.

Alternative scenario: The downside penetration of 1716 will call for a slide towards 1705 & 1692.

Comment: the RSI advocates for further advance.
    />
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniusatplay

quote:

quote:

Dostum bunu bilebilecek kimse yok bence, sadece piyasayı yönlendiren multimilyoner adamlar bilebilir, sadece tahmin yapabiliriz...

siz olsanız ne yapardınnız

• Bence aceleniz yoksa biraz daha bekleyin, altını satarken altının ons fiyatı ve dolar fiyatı çarpılarak hesap yapılır, dolar şu an çok düşük, dolar biraz yükselince altın fiyatı da artar, inşalla en iyi fiyattan satarsınız.
  • Ne altın ne dolar ne de euro ne varsa vadeli de var
  • quote:

Bence aceleniz yoksa biraz daha bekleyin, altını satarken altının ons fiyatı ve dolar fiyatı çarpılarak hesap yapılır, dolar şu an çok düşük, dolar biraz yükselince altın fiyatı da artar, inşalla en iyi fiyattan satarsınız.

ben olsam bileziği şimdi dolara çevirirdim (mümkün mü öyle birşey bilmiyorum tabii)
    $/TL yükselince de TLye çevirirdim

$yükseldiğinde altın düşerse (genelde öyle oluyor ) TL bazında bir fark olmayacaktır çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kofmaniac -- 17 Şubat 2012; 11:18:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kofmaniac

quote:

Bence aceleniz yoksa biraz daha bekleyin, altını satarken altının ons fiyatı ve dolar fiyatı çarpılarak hesap yapılır, dolar şu an çok düşük, dolar biraz yükselince altın fiyatı da artar, inşalla en iyi fiyattan satarsınız.

ben olsam bileziği şimdi dolara çevirirdim (mümkün mü öyle birşey bilmiyorum tabii)
    $/TL yükselince de TLye çevirirdim

$yükseldiğinde altın düşerse (genelde öyle oluyor ) TL bazında bir fark olmayacaktır çünkü

Ben altındaki düşüş yüzdesinin dolardaki yükseliş yüzdesinin altında kalacağını böylece gr/tl fiyatının artacağını düşünüyorum, ama dediğiniz mantıklı bence de dolara geçilebiliyorsa dolara geçilmeli, dolar 1.75 dip yaptı artık yükselecektir bir ileri bi geri derken...

• bu dolar yola gelcek!, 1.759 olacak ve ben %25 daha alacagım :)
  • londra vermedi coşkuyu
    comexe kaldık
    seviyorum comexi genelde boş durmuyorlar
    ne olacak bendeki bu dalga tutkusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

bu dolar yola gelcek!, 1.759 olacak ve ben %25 daha alacagım :)

Dostum beklediğin fırsat geldi, sen de al da hep beraber yükselişin keyfini çıkaralım...
  • quote:

quote:

Dostum beklediğin fırsat geldi, sen de al da hep beraber yükselişin keyfini çıkaralım...

Kambersiz düğün olmaz:) Benide bekleyin, almadan sakın yükseltmeyin:) 15:30'a kadar bekleyeceğim eğer veriler iyi gelirse dolar daha da geri çekilir, işte o zaman alımlara başlayabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

quote:

Kambersiz düğün olmaz:) Benide bekleyin, almadan sakın yükseltmeyin:) 15:30'a kadar bekleyeceğim eğer veriler iyi gelirse dolar daha da geri çekilir, işte o zaman alımlara başlayabilirim...

ben de bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

quote:

birisi veri mi dedi
    verileri severim
    ama önce 1738i görsün mümkünse
    direnç noktasında falan mı bu ons?
    dün de sormuştum;
    direnç ve destek noktaları değişken mi sabit mi?
    ona göre giriş çıkış noktalarımı düzenleyebilirim
    sınıra gelip dönüyor
    kârdan oluyoruz ondan sonra

• almadım bekliyorum biras daha alcam ama :)
  • quote:

birisi veri mi dedi
    verileri severim
    ama önce 1738i görsün mümkünse
    direnç noktasında falan mı bu ons?
    dün de sormuştum;
    direnç ve destek noktaları değişken mi sabit mi?
    ona göre giriş çıkış noktalarımı düzenleyebilirim
    sınıra gelip dönüyor
    kârdan oluyoruz ondan sonra

Soru güzel ama cevabı bende yok Ama " 1690 > 1704 > 1738 " bunlar kritik seviyeler olarak görülüyor...

•  DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 17 Şubat 2012; 12:04:38 >
  • quote:

londra vermedi coşkuyu
    comexe kaldık
    seviyorum comexi genelde boş durmuyorlar
    ne olacak bendeki bu dalga tutkusu

Londra nisan teslim 1728 . Hala üstünde .
    Comex 1724 nisan teslim şu an . altına düşmemesi gerek.

Yani değişkenlik olmazsa :)
  • 
Sayfa: önceki 21512152215321542155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.