Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21322133213421352136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlısı olsun dostum 50 lira zarar candır :) süperdir :) son kalan 450 TL zarar bu kısa sürede 200 TL kadar kapattım
  • artık onsta çıkış başladı.1820 olmadan satmayacağım inşAllah.
  • Daha değil dostum. Daha değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Daha değil dostum. Daha değil..

Peki dostum kaça kadar düşmesi gerekiyor dediğim yerlere gelmesi için? Yunaanda anlaşmışken,çin munzama girmiyorken ve çin faizleri artıyorken????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilto -- 9 Şubat 2012; 17:06:29 >
  • arkadaslar ben bu onsun tutunmayacagını düşünüyorum ama sebepsiz :)
    hiçbir sebebim ve dayanagım yok ve dolara gecmeyi planlıyorum aksam için

YTD

muhtemelen dun aksam yaptıgım gibi yazı tura atarım ne gelirse onda kalırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LorD_KeNNy -- 9 Şubat 2012; 17:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

Peki dostum kaça kadar düşmesi gerekiyor dediğim yerlere gelmesi için? Yunaanda anlaşmışken,çin munzama girmiyorken ve çin faizleri artıyorken????

2 , 3- gün daha sabret.
    Ak koyun kara koyun belli olacak.
    En azında yönümüz belli olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

2 , 3- gün daha sabret.
    Ak koyun kara koyun belli olacak.
    En azında yönümüz belli olacak.

haklısın beklemek gerek.Bakalım sonuçalr ne olacak .Ancak yunanistan anlaşması daha çine ve avrupa ülkelerine yansımadı sanırım. gece çinde yarın gündüz avrupada belki birşeyler yapabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

arkadaslar ben bu onsun tutunmayacagını düşünüyorum ama sebepsiz :)
    hiçbir sebebim ve dayanagım yok ve dolara gecmeyi planlıyorum aksam için

YTD

muhtemelen dun aksam yaptıgım gibi yazı tura atarım ne gelirse onda kalırım

Hangisinde ne yapacaksın söylede bende atayım :)
  • Comex başladı ve bitirdi.

Aynı tepkiler ile çıkış sonunda duruluş 1755 seviyesi beklentim var.
    1735 ten 1750 ve şu an 1745 stabil görünüyor.

Asyada 10-15 koyasa kar satışalrı gelir 1755 de takılır.

Sabah ola hayrola
  • İnşallah yanlış görmemişizdir önümüzü
  • acıkcası benim beklentim oldu bugun. ben 1750 gördüğümde cıkarım altından dolara gecerim demiştim oyle de yaptım. aslında sabah biraz erken davranmam nedeniyle pek falza birşey artıramadım ama zarar degil kardayım sonucta az da olsa.

bu gece asyadan tam tersi hareketler beklenebilir. altının artması yerine düşmesi olabilir. ben şahsen 1750 seviyesini kıramayan altın için daha üstünü şimdilik beklemiyorum derim. YTD derim işimden cıkar eve giderim :)
    iyi aksamlar.
  • Bu YTD'nin açılımı nedir?

@a.f.y.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 9 Şubat 2012; 19:03:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Bu YTD'nin açılımı nedir?

yatırım tavsiyesi değildir.
  • Ben de 24 saatte 780 lira karı görünce dayanamayıp çıktım hemen altından ve mecburen TL ye geçtim. Akbank'ta günlük arbitraj limiti varmış yahu, yoksa geceyi 1,747 ile dolarda geçirecektim. Ben de altının buralarda tutunamayacağını ve bir silkeleme daha yapacağını düşünüyorum açıkçası. Beklenen rallyi yapması için henüz erken. Min. 93 (belki de daha altı) görmeden rally e başlayamaz diye düşünüyorum. Yarına göreceğiz bakalım Akbank'ın arbitraj limiti iyi mi olmuş kötü mü olmuş. YTD
  • İyi akşamlar arkadaşlar, bugün hem dolar hemde altın için baya hareketli bir gün olmuş.Maalesef bugün piyasayı takip edemediğim için fırsatları değerlendiremedim.@Lord_Kenny dostum 10 gündür çok güzel hareketler yapıyorsun, tebrik ederim.İnşallah en kısa sürede tüm arkadaşlarımızla birlikte zararlarını çıkarırsın

Ayrıca bugün ilk defa likitfon'a yatırım yaptım, günlük getirisi yıllık faize göre %10.50 civarındaymış.Normal günlük vadelide şekerbank %9 veriyordu.Acaba bu oranlar sabit mi yoksa yükseliş ve düşüş oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 9 Şubat 2012; 20:04:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: competan4

Ben de 24 saatte 780 lira karı görünce dayanamayıp çıktım hemen altından ve mecburen TL ye geçtim. Akbank'ta günlük arbitraj limiti varmış yahu, yoksa geceyi 1,747 ile dolarda geçirecektim. Ben de altının buralarda tutunamayacağını ve bir silkeleme daha yapacağını düşünüyorum açıkçası. Beklenen rallyi yapması için henüz erken. Min. 93 (belki de daha altı) görmeden rally e başlayamaz diye düşünüyorum. Yarına göreceğiz bakalım Akbank'ın arbitraj limiti iyi mi olmuş kötü mü olmuş. YTD

arbitrajda makas ne kadar akbankta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

İyi akşamlar arkadaşlar, bugün hem dolar hemde altın için baya hareketli bir gün olmuş.Maalesef bugün piyasayı takip edemediğim için fırsatları değerlendiremedim.@Lord_Kenny dostum 10 gündür çok güzel hareketler yapıyorsun, tebrik ederim.İnşallah en kısa sürede tüm arkadaşlarımızla birlikte zararlarını çıkarırsın

Ayrıca bugün ilk defa likitfon'a yatırım yaptım, günlük getirisi yıllık faize göre %10.50 civarındaymış.Normal günlük vadelide şekerbank %9 veriyordu.Acaba bu oranlar sabit mi yoksa yükseliş ve düşüş oluyor mu?

eyw. dostum. acıkcası piyasanın mevcut durumundan cok beklentileri, neye ihtiyac duyduklarını analiz etmeye calisiyorum.
    tabiki spekülasyonlara cok fazla kulak asmıyorum. hedef fiyatlarımı ve düşerken de durmam gereken sınırlarımı ciziyorum ve bu cercevede hamleler yapıyorum. birkaç yorum da takip ediyorum ve "sonucta bu olması gerekir" dedigim yere dogru hareket ediyorum. grafikleri inceliyorum

daha once düşüş noktalarında cıkmadım hatta buraları belirlemedim bile. güvendigim birkac kişinin hamlelerini takip ettim ve aynısını yaptım ama emin ol içimden gelmeyerek acıkcası cok büyük zarar ettim ama cok şükür gercekten hatrı sayılır bir şekilde toparladım gibi. az kaldı inşallah en kısa sürede kapatırım. fikirlerimi de paylasmaya calisiyorm ama ben daha once yanlıs hamleleri baska kişilerin yorumları uzerine yaptıgım için acıkcası insanları da yonlendirmek istemiyorum. herkes yatırımını kendisi yapar. kimse de sunun yuzunden oldu falan da diyemez ki ben de demiyorum. o yuzden arkadaslar hamlelerinizi kendi yorumlarınız ile yaparsanız daha iyi olur. hiçbirimiz uzman değiliz ve umarım hepimiz kazanırız.

bu arada beklentim altının 1725 seviyelerine kadar düşmesi ve doların biraz daha tırmanması. 95-96-97 lerden alınan altının belki kısa vadede olmasa da hiçbir şekilde zarar ettireceğini düşünmüyorum. arbitraj yaparken TL degişimlerini de takip ediyorum. 1720 lerden her türlü altına girerim. YTD

• sen boyle devam et dostum
  • Ons yine satışa geldi. Gün içinde 1752'yi gören ons fiyatı şuan 1731$'da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 9 Şubat 2012; 21:00:14 >
  • Çekik gözlüler alım yapmazsa sabah alım fırsatı olacak gibi, bu arada LorD_KeNNy yorumlarından dolayı ben de tebrik ediyorum, umarım hep birlikte zararımızı kapatırız, benim az kaldı 100 tl civarı bir zararım var malum doların düşüşünden dolayı...
  • 
Sayfa: önceki 21322133213421352136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.