Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (1457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.583.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14551456145714581459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 4'te bulunabilir o fiyatlara, aslinda 3gs bile isini görebilir :)

Orijinalden alıntı: Korax

Arkadaslar, bu konuyu bulmadan önce bende 26 gram kadar altin aldim 97.70 liradan, toplam 2540 liralik.

Simdi sormak istedigim, altinin gramini 98.98 TL'den satinca(sanirsam assagi yukari suanki fiyati) 2573 lira elde etmis oluyorum.
    Dolar olarak satarsam suanki fiyatindan(55.60 $ x 26 gram) = 1445 $ ve (1.77 den) = 2558 tl elde etmis oluyorum. Bu durumda altin ile alip satmanin nasil karli oldugunu tam olarak anlayabilmis degilim isin asli..

Acaba bizim piyasa suan kapali oldugu icinmi böyle fiyat farkliligi var? Degerlere goldprice.org'dan baktim, acaba buyuzdenmi? Bankalarin oranlarina göre dolar ilemi kar ediliyor yada? O verileremi bakmam lazim?

Pek bilgim yok isin asli, ama 2500-3000 tl miktarda parayi bankada tutmak istemiyorum, hazir bos vaktimde varken biseyler yapiyim dedim.

Buarada isbankasi kullaniyorum, makas ucretleri baya bi fazlaymis, dikkatimi cekti. Yarin gidip garantiden hesap actiricam bende :)

Ha bide bu plus500'de biraz takilsammi deneysel ögrenmek icin? Tavsiye ettiginiz baska bi site varmi? Yada okumam gereken herhangi bi makale?

Böyle bisey yazmistim bi ara, ama sanirsam yogunluktan kaynadi :)

Altini sattim gecenlerde. 40-50 lira gibi bi kar ile ve dolara girdim %100 dolardayim suan. Bide sorularima vakit ayirip cevaplayabilen arkadaslar olursa cok sevinirim :)

• Papandreu'nun kaderi belli oldu
    Yunanistan'da, Papandreu hükümeti, güvenoyu aldı.

piyasalar kapandı ama ne açıldığında ne gibi etkisi olur

Orijinalden alıntı: y@s@r

Papandreu'nun kaderi belli oldu

günaydın millet.
    bu durumda herhalde dolar az iner.

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

günaydın millet.

Altın ve
    euro artamalı normal şartlar altında ama belli de olmaz tabii.

Orijinalden alıntı: deli_poyraz

xperia neo kullanıyorum ve çok memnunum,sanada tavsiye ederim.

Xperia ray kullanıyorum süper telefon! Tek sıkıntısı. Ekranın ufak olmbsı zira 3.3 inç.hızı falan gayet güzel.zamanla ekranada alışılır sanırım.

• quote:

quote:

günaydın millet.

İnsede dolara bişey olmaz...zaten 1.92 lerden geldi buralara..

Orijinalden alıntı: perplextr

quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

Orijinalden alıntı: D.berkay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: perplextr

arkadaşlar bu ölü zamanı değerlendirmek adina birşey soracağım.
    foruma cep telefonuyla bağlı ve mobilden bankacılık işlemlerini yapan arkadaşlar var.
    bankacılık altın al/sat dolar al/sat ve borsa grafik takibi yapan arkaşlar var ise cep telefonu olarak ne alınmalı avantaj ve dezavantajları neler?
    biraz araştırmam sonucu iphone3gs(1000tl civarı) in bu iş için uygun olduğu kanaatine vardım.(birçok özel uygulamayla takip kolaylaşıyor)
    nokia c6-01 de ise +flash destegi var ve fiyatı makul.(600 tl civarı)
    genel olarak nokia kullanan arkadaşlar bağladığında görüntüleyemedikleri sayfalar oluyormu ?
    i phone 3gs kullanan arkaşların internetinde herhangi problemi varmı ?
    diger teknik özellikler önemli degil sadece internet performansı ve tabiki bankacılık borsa uygulamalarını sorunsuz bir şekilde çalıştırabilmesi açısından degerlendirirsek uygun olur.
    cep telefonu sayfa güncellemesi bilgisayardaki kadar hızlımıdır ?

kullanıcısı varsa forum ahalisine faydali olabilir diye dusunuyorum.

Galaxy s veya s2

Hocam bende inceledim Galaxy S ve Galaxy SII'yi ancak bana göre fazla büyükler ve kaba buldum açıkcası. Galaxy ACE çok daha hoşuma gitti. Hem daha ufak hem de daha kullanışlı geldi bana.. Sizce aynı işlemleri Galaxy Ace ile de yapabilir miyiz ne dersiniz?

Yapamazsınız. Ace bildiğim kadarıyla androidli değil. Bada işletim sistemi var onda. Android yoksa telefon beş para etmez. Forex programları da çalışmaz. Anlık takip zor olur.

evet aslinda gelecek android işl.sisteminde gözükse dahi bazı bankaların aracı kurumların android uygulamalarını olmadığını görüyorum.
    iphone pazar payı sebebiyle mobil işlem konusunda beni yarı yolda bırakmayacağına inandığım için aslında tercih etmiştim,galaxy s , s2 yi tercih etmiyorum çünkü o kadar para gereksiz gibi geliyor.sonuçta internet performansında iphone3gs ten fazla ne verebilir ?
    sevgili sear siz real time takip yapıyormusnuz cep telefonundan? al - sat / takip anlamında neleri kullanıyorsunuz ?mobil için.

Kcast android
    dukascopy Forex android
    lider Forex android
    döviz.com android
    Exchange rates android
    aCurrency android
    finanstakip android
    Currency widget android
    Garanti bankası android.
    Finansonline wap.
    Donanimhaber mobil sürüm.
    Forexprostr mobil sürüm.
    Bloomberg ht tam sürüm.
    Mynet finans tam sürüm.

vb.

Edit : günaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 5 Kasım 2011; 12:01:43 >
    Banka: Garanti Bankası ve Finansbank. || Şu anki portföy: %80 BORSA,  %14 TL, %4 DOLAR, %2 ALTIN ||Bir önceki portföy: %77 BORSA, %8 PETROL, %11 TL %4 ALTIN || Yoğun istek üzerine "DH ye özel DÖVİZ danışmanlığı" başlığı hizmete girmiştir. || Twitter DH Altın || ACER ASPIRE TIMELINE 1810T Core 2 Duo SU7300 ULV - 11.1" - 128 GB OCZ Vertex 4 SSD 320 GB HDD - 4 GB RAM || GOOGLE Nexus 7 16 GB || SAMSUNG GALAXY S4 GT-I9500 || AMD Athlon 64 3000 - DFI LanParty Ultra nF4 - 1GB Kingston Ram (2x512 DDR400) - SATA RAID 80 X 2 - GIGABYTE GeForce 6600 128MB - NEC 3540A DVD WRITER - FEEL HURRICANE 400W- LG T730H FLAT

• quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

Konu dışına çıktık ama şu telefon da fiyat/performans olarak gayet iyi. Markası da piyasada oturmak üzere olan bir marka. Telefona 1000 lira vermem diyenler için ideal.

Zaten 1.000 TL psikolojik sınır..955 TL ye ben aldım...yalnız şuan havalede 910 TL bence fiyat gayet güzel..

• quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

Konu dışına çıktık ama şu telefon da fiyat/performans olarak gayet iyi. Markası da piyasada oturmak üzere olan bir marka. Telefona 1000 lira vermem diyenler için ideal.

Zaten 1.000 TL psikolojik sınır..955 TL ye ben aldım...yalnız şuan havalede 910 TL bence fiyat gayet güzel..

910 da güçlü destek var. Kırarsa 850 ye gider. Psikolojik sınır 1000 tl deki direnci kırarsa kimse tutamaz. İlk hedef olarak 1100, uzun vadede de 1200 e kadar yolu var. :-)

Şu her yone atış serbest ekonomi yorumcularina gelsin.
    Banka: Garanti Bankası ve Finansbank. || Şu anki portföy: %80 BORSA,  %14 TL, %4 DOLAR, %2 ALTIN ||Bir önceki portföy: %77 BORSA, %8 PETROL, %11 TL %4 ALTIN || Yoğun istek üzerine "DH ye özel DÖVİZ danışmanlığı" başlığı hizmete girmiştir. || Twitter DH Altın || ACER ASPIRE TIMELINE 1810T Core 2 Duo SU7300 ULV - 11.1" - 128 GB OCZ Vertex 4 SSD 320 GB HDD - 4 GB RAM || GOOGLE Nexus 7 16 GB || SAMSUNG GALAXY S4 GT-I9500 || AMD Athlon 64 3000 - DFI LanParty Ultra nF4 - 1GB Kingston Ram (2x512 DDR400) - SATA RAID 80 X 2 - GIGABYTE GeForce 6600 128MB - NEC 3540A DVD WRITER - FEEL HURRICANE 400W- LG T730H FLAT

• quote:

quote:

Arkadaslar, bu konuyu bulmadan önce bende 26 gram kadar altin aldim 97.70 liradan, toplam 2540 liralik.

Simdi sormak istedigim, altinin gramini 98.98 TL'den satinca(sanirsam assagi yukari suanki fiyati) 2573 lira elde etmis oluyorum.
    Dolar olarak satarsam suanki fiyatindan(55.60 $ x 26 gram) = 1445 $ ve (1.77 den) = 2558 tl elde etmis oluyorum. Bu durumda altin ile alip satmanin nasil karli oldugunu tam olarak anlayabilmis degilim isin asli..

Acaba bizim piyasa suan kapali oldugu icinmi böyle fiyat farkliligi var? Degerlere goldprice.org'dan baktim, acaba buyuzdenmi? Bankalarin oranlarina göre dolar ilemi kar ediliyor yada? O verileremi bakmam lazim?

Pek bilgim yok isin asli, ama 2500-3000 tl miktarda parayi bankada tutmak istemiyorum, hazir bos vaktimde varken biseyler yapiyim dedim.

Buarada isbankasi kullaniyorum, makas ucretleri baya bi fazlaymis, dikkatimi cekti. Yarin gidip garantiden hesap actiricam bende :)

Ha bide bu plus500'de biraz takilsammi deneysel ögrenmek icin? Tavsiye ettiginiz baska bi site varmi? Yada okumam gereken herhangi bi makale?

Böyle bisey yazmistim bi ara, ama sanirsam yogunluktan kaynadi :)

Altini sattim gecenlerde. 40-50 lira gibi bi kar ile ve dolara girdim %100 dolardayim suan. Bide sorularima vakit ayirip cevaplayabilen arkadaslar olursa cok sevinirim :)

Hocam cevap yazmıştık. Plus 500 dolandirici diye.
    Dolarla işlem yapacaksan (bugünkü rakamlarla) garanti bankası.
    TL ile işlem yapacaksan (zam yapmasina rağmen hala) şekerbank.

Neden dolarla dersen onu da arama motoruna sor.

• quote:

quote:

quote:

günaydın millet.

İnsede dolara bişey olmaz...zaten 1.92 lerden geldi buralara..

altına giden her yol mübahtır :) kapı yine altına çıkıyor konu içinde

quote:

quote:

910 da güçlü destek var. Kırarsa 850 ye gider. Psikolojik sınır 1000 tl deki direnci kırarsa kimse tutamaz. İlk hedef olarak 1100, uzun vadede de 1200 e kadar yolu var. :-)

Şu her yone atış serbest ekonomi yorumcularina gelsin.

Ben de Galaxy Sl almıştım 970'e 4 ay kadar önce Gold'dan. Insanın gözüne 800-900 yüksek gözükmeyebilirken, 1200 vermek ise kanına dokunabiliyor. Cidden psikolojik sınır.

• Valla telefon alacaklar dolar düşükken alsinmar bayramı değerlendirsinler bence.

Boyle bir haber geldi ama arastirmak lazim ne kadar dogru bir yorum.

Ytd.

Dolar alış=1,75
    Dolar satış=1,78
    Altın alış=97,000
    Altın satış=100,000
    Altın ons alış=1,715
    Altın ons satış=1,760
    İMKB alış=54,000
    İMKB satış=57,000

Piyasalar kapali gerci.

Bu sistem nasil aramizda kullanan varmi

Orijinalden alıntı: frtn

'Altın için kötü haber..Spekülatörlerin pozisyon tutma bedellerini CME nin %26 arttırdığı söyleniyor . ..Pazar açılışı sert satış olabilir'

Boyle bir haber geldi ama arastirmak lazim ne kadar dogru bir yorum.

Ytd.

Altın düşerse dolar çıkar dolarda olanlar için güzel haber!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.