Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (1316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.574.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13141315131613171318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Orijinalden alıntı: arcomp

DERİNMAVİ 17,30 GİBİ ALIM YAPILABİRMİ BİR BAKACAĞIM NEDERSİN?

Ben TL'deyim tümüyle..Şu durum beni korkutuyor açıkcası.Mala girmeyi de düşünmüyorum çünkü doların ciddi kan kaybetmesine rağmen ons kendini zor tutuyor 1720 civarına.1730'u galiba üçüncü sefer deniyor ve kıramadı.Uzakdoğu dün alım yaparken bugün yapmadı.Her ani çıkışın bir ani düşüşü olur,düşüş bekliyorum.Yarın öğleden sonra kapalı,sabah da ben işlem yapamayacağım.Bugünkü grafik dünkünün altında ve muhtemelen kapanış rakamı da dünden düşük olacak.Birkaç sebep daha var beklemem için ama aklıma gelmiyor.Sebeplerim bunlar...Ben beklemedeyim.

bende beklemekteyim.Tek korkum doların halen düşme eğiliminde olması yoksa mala gireceğim.Mal kendini yukarı almak için iki günden beri uğrasıyor.bakalım ne olacak açıklaman için sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Bir bayramı mutlulukla geçirelim,tatillerde hep üç-beş liralık düşüş yaşanmıştı geçen sefer malda olanların kursağında kalmıştı bayram.Dikkatli olmak lazım,belki konuşmak için çok erken ama durumun dediğin gibi olma olasılığı yüksek.

Geçen Bayram konusunda yanılıyorsun. Yükselmişti baya..

Doğrudur yanlış yazmış olabilirim,birkaç sefer müdahale edemediğim zamanlar oldu o zamanlarla karıştırmış olabilirim.Buna takılamnın alemi yok.

Ne takılması ya?

Yanlışı düzelttim iyi niyetlice.

Ne enteresan adamlarsınız ya..

Aga helecan yapma hemen,açık konuşmam gerekirse geçen yazdıklarından etkilenerek böyle bir yorum yapmış olabilirim.Birbirimizi kırmanın anlamı yok,ikimiz de birşey kaybedip kazanmayız bundan.O sıralar yoğun olarak yorum yaptığımdan üstüme de alınmış olabilirim yazdıklarını.Kabul et senin yazdıklarında da hoş şeyler değildi,isteyen istediği gibi yorum yazar.Milelt milyarları yazanların yazdıklarına bağlamıyor.Beyin badava,taşıyorlar niye hamallık yapsınlar,düşünüp ona göre hareket ediyorlar.Desteksiz veya kopya yazan arkadaşların da eninde sonunda ne oldukları ortaya çıkar bunu ortaya çıakrmak için kimsenin günahını almanın doğru bir davranış olduğunu düşünmüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: M1A4

96,60 dan alınır mı beyler ne düşünüyorsunuz özellik sen Derin Mavi

Ben yukarıda yazdığım gibi beklemedeyim.Yukarıda yazdıklarıma göre yorumlayın kendi kafanızda,bana şu an alım için uygun zaman gibi gelmiyor.

Daha önce de yazmıştım,tekrar yazıyorum.Kimsenin vebaline girmek istemem,ben hamlelerimi sebepleriyle birlikte yazarım.Siz mantık süzgecinizden geçirir ona göre hamle yaparsınız.Ben de kaybedip kazanıyorum elbet,her söylediğim tutacak diye birşey yok.

EKleme:Bu arada ons yukarı veriyor,1730'u aşıp tutunması durumunda mala girebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 27 Ekim 2011; 17:19:27 >

• Güzel bir artış geliyor gibi ons'ta...Dolar öğlen seviyesinde olsa 98'e yaklaşırdı...
  • Şekerbank Altın Fiyatları
    (Son Güncellenme Tarihi: 27/10/2011 17:16:35)
    Altın Alış Altın Satış
    Altın (XAU) 96.7993 97.1768

Vaybe birden nasıl yükseldi Yalnız dünde böyle yaptılar millete sattırmadılar yine aynısı olmasın
  • garanti guncellesene be!!!!

gayet son alımımdan kara gecicem ama garanti güncellemiyor bu ne ya!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LorD_KeNNy -- 27 Ekim 2011; 17:19:09 >
  • 1731
  • Gider ayak 1730 u deniyor.
  • Valla mal koptu gidiyor,şu merkez dolara müdehale etmese bütün altını satacaktım şu günlerde,keşke 1.85lerde kalsaydı
  • dikkat 1731,70$/ons bekle gör.helen malı çaktığım fiyata gelmedi tl bazında.dolar düşerse bir anlamı yok gibi.
  • Ons 1730'u geçti.

USD 1.7515 1.7585
    EURO 2.4755 2.4843
    ALTIN 96.9479 97.3499

@BY_XENON: Valla iki gündür baya güzel hamleler yapıyorsun abi :) Tebrik ederim..

Ama sanki 1730'u kıramayacak gibi. Tetikte olmak lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.berkay -- 27 Ekim 2011; 17:22:16 >
  • ve garanti güncelledi.
    1 saat kadar 55,366 dan aldıgımı, 55,561'den verim gitti...
    dolardayım...
    sabahtan beri bu düşüş ve yukselişleri kacırmasam toparlardık biraz.
  • Şu haliyle dolar 1.85 olsa 102-103'ten alanlar yaşamıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbsc

quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

dün 17,00-17,30 arası büyük sıçrama yaptı altın, bugün böyle bi terbiyesizlik yapmaz değil mi

Öyle bişey yapacak gibi :)

hay dilim kopaydı
  • Yapılan kötü bir hareket elini kolunu bağlıyor arkadaş. Öğlen düşük fiyattans atınca başka hiçbir şey yapamadım. Bir dürü al sat fırsatı çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcomp

25 EKİM 2010 TARİHİNDEKİ ANİ SIÇRAMA NOKTASINA YAKLAŞTIK DİKKAT.YA SERT DÜŞECEK YADA SERT YÜKSELECEK KESTİREMİYORUM.

16:47 deki mesajda dediklerim oluyor gibi
    şu an 25 ekimdeki şıçrama anını deniyor 1 saat önce dillendirdiğim gibi aynı zamanda.
  • 97.97'den geri verdim 15 dakikada gramda 37kuruş kazandım
  • Dün akşam bahsettiğim 1720-1730 sınırı zorlanmakta.

Direnç belli. Aştı aştı aşamadı 1700-1680 e kadar gelir.
    Destek bulursa tekrarlar ve 1750 ye doğru yelken.

Yok 1680 de destek düştü yallah 1650. Ekimi 1650-1700 çıkarırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Dün akşam bahsettiğim 1720-1730 sınırı zorlanmakta.

Direnç belli. Aştı aştı aşamadı 1700-1680 e kadar gelir.
    Destek bulursa tekrarlar ve 1750 ye doğru yelken.

Yok 1680 de destek düştü yallah 1650. Ekimi 1650-1700 çıkarırız.

sana katılıyorum direnç 1750 ve 1800 var bakalım ne olacak.
  • ben kapattım dukkanı.
    yarın egitime gidecegim kadıköye bu yuzden giremeyeceğim.
    elimde dolar kaldı kalsın...

pazartesi heyecana devam

aksam karakartalımın macı var :)
  • şekercik...

Altın (XAU)

96.9204

97.3138

son dakikalar....
  • 
Sayfa: önceki 13141315131613171318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.