Şimdi Ara

DH Uşak Grubu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
5
Favori
16.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uşak Merkezde oturan yokmu beyler forumda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 31 Mayıs 2013; 12:20:09 >
  • uşak üniversitesi basket takımı 1. lige çıktı arkadaşlar, bu sene izleyebilicez
  • Koskoca forumda Uşak Merkezde oturan yokmu ya...:!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Koskoca forumda Uşak Merkezde oturan yokmu ya...:!

Var tabii.
  • Biraz geç oldu ama bende Uşaklıyım
  • Usakli degilim ama konu cok guzel olmus biri de Ankara icin acsa cok guzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ban UŞAK merkezde oturan biri lazım, bir dükkanın adını ve telefonunu soracağım.
  • Kendi işimi kendim hallettim, Uşağa gittim.
  • yaz benide
  • Yaz üniversitesiden bende basketbol maçlarına gidiyoruz arada güzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uşaklı arkadaşlar Uşakta Güvercin Park diye bir yer varmış. Hacıkadem yolunda olduğunu biliyorum ama tam olarak nerededir? Mümkünse Google Earth noktası verebilirmisiniz?

Teşekkürler
  • Bütün uşaklar burdaymış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevfikteo

Hoşgeldin effsane_61

hoşbulduk hocam. siz uşaklımıydınız.

ben sizi fotoğraf bölümünden hatırlıyorum.
  • Yav Uşak otogarının oraya AVM yapılacak diyorlar nedir işin aslı. Otogarda 3 tane dukkanımız var kesinleşsede prim yapsa :D
  • Merhaba Uşaklılar.Konuya uzun zaman olmuş mesaj gelmeyeli ama tam yerine geldim sanırsam yazmadan rahatlamam.Sizlere sorularım olacak.
    Uşak nasıl bir ildir (Sosyal çevresi ,Ulaşımı vs...)biraz bilgilendirirseniz çok iyi olur.İstanbulun göbeğinde yaşayan bir arkadaşım Uşak Üniversitesine gitmeyi çok istiyor gayette sosyal biri bu yüzden sosyallik bakımından sıkıntıları olurmu ? Gerçektende hiç bişey yapılmayacak kadar küçük bir yer mi? ne biliyim spor alanları (basket sahaları vb vb ) gibi hiç birşey yokmu en azından.Sizlere komik gelebilir ama internetteki araştırmalarım bu yönde gösteriyor kesinlikle yanlış anlaşılmasın ön yargı ile yaklaşmak istemiyorum tam yerine gelip soruyorum.Teşekkürler uşaklılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeerPower -- 13 Temmuz 2015; 21:40:58 >
  • beyler burda üni okunur mu cok tırt biyer gibi geldi (afyonda çok bulundum ordan biliyom benzer yerler afyon tırtsa bura haydi haydi diye düşündüm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

beyler burda üni okunur mu cok tırt biyer gibi geldi (afyonda çok bulundum ordan biliyom benzer yerler afyon tırtsa bura haydi haydi diye düşündüm)

üniden ne beklediğine bağlı. ama temiz sakin bir yerdir uşak. çok az gelişmiştir. ev kiraları yüksektir. havası suyu çok iyidir. güneş battımı serinlik çöker uşağa ama yazın zaten sen yoksun :) ortam mortam yoktur. üni kalitesi elbette bir hacettepe kadar olamaz.

uşaklı değilim ama uşağı seviyorum hayat biraz pahalı olsada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeerPower

Merhaba Uşaklılar.Konuya uzun zaman olmuş mesaj gelmeyeli ama tam yerine geldim sanırsam yazmadan rahatlamam.Sizlere sorularım olacak.
    Uşak nasıl bir ildir (Sosyal çevresi ,Ulaşımı vs...)biraz bilgilendirirseniz çok iyi olur.İstanbulun göbeğinde yaşayan bir arkadaşım Uşak Üniversitesine gitmeyi çok istiyor gayette sosyal biri bu yüzden sosyallik bakımından sıkıntıları olurmu ? Gerçektende hiç bişey yapılmayacak kadar küçük bir yer mi? ne biliyim spor alanları (basket sahaları vb vb ) gibi hiç birşey yokmu en azından.Sizlere komik gelebilir ama internetteki araştırmalarım bu yönde gösteriyor kesinlikle yanlış anlaşılmasın ön yargı ile yaklaşmak istemiyorum tam yerine gelip soruyorum.Teşekkürler uşaklılar.

istanbuldan sonra uşak ferrariden inip eşeğe binmeye benzer.
    sosyal imkanlarından ne aradığına bağlı. üniversitenin tüm yerleşkesi yeni yapıldı.
    sosyal tesisler fazlasıyla mevcut.
    sosyal ortam artık kendin oluşturcan.
    spor basket alanları elbette mevcut dağ bayır değil nihayetinde.
    en sosyal grup biziz gelince bizi bulursun zati :) 15 kişiyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

beyler burda üni okunur mu cok tırt biyer gibi geldi (afyonda çok bulundum ordan biliyom benzer yerler afyon tırtsa bura haydi haydi diye düşündüm)

üniden ne beklediğine bağlı. ama temiz sakin bir yerdir uşak. çok az gelişmiştir. ev kiraları yüksektir. havası suyu çok iyidir. güneş battımı serinlik çöker uşağa ama yazın zaten sen yoksun :) ortam mortam yoktur. üni kalitesi elbette bir hacettepe kadar olamaz.

uşaklı değilim ama uşağı seviyorum hayat biraz pahalı olsada.

hocam Afyon çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

quote:

Orijinalden alıntı: BeerPower

Merhaba Uşaklılar.Konuya uzun zaman olmuş mesaj gelmeyeli ama tam yerine geldim sanırsam yazmadan rahatlamam.Sizlere sorularım olacak.

istanbuldan sonra uşak ferrariden inip eşeğe binmeye benzer.
    sosyal imkanlarından ne aradığına bağlı. üniversitenin tüm yerleşkesi yeni yapıldı.
    sosyal tesisler fazlasıyla mevcut.
    sosyal ortam artık kendin oluşturcan.
    spor basket alanları elbette mevcut dağ bayır değil nihayetinde.
    en sosyal grup biziz gelince bizi bulursun zati :) 15 kişiyiz.

Uşak çıktı geliyoruz hacım :D

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.