Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
22.424
Cevap
134
Favori
589.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11081109111011111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arttırıyorum :)

• ISKA kullanıcısına yanıt

Gt7 de ehliyet sinavlarini altın yapamıyorum, uzak erisimle bana bağlanıp kupayı alır mısın hocam 🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Riddle Reveng'ler neyse de Campaign challenge'ları çok yorucu be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

Ben almayayım :)

NFS benim şimdiye kadar gördüğüm en zor kupaları barındırıyor. Burada bu 3 DLC kupasını alanlar varsa ayakta alkışlamak gerekiyor çünkü gerçekten almak imkânsız gibi bir şey.

Gold Plated'ı geçtim, Speed Master kupasını bile alamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 2 Kasım 2024; 0:4:11 >
  • O işgüzar indie firmalar da durumun farkında, sırf bu tarz hırsı olan insanları sömürmek için son derece sığ ve anlamsız oyunlara kolay elde edilebilir platin kupası koyup kupa listelerini de bölebildikleri kadar bölgeye bölüyorlar, çok ucuz bir hareket neredeyse hiçbir AAA oyun dahi bölgelere bölmezken bu tarz oyunlarda bazen tüm bölgeler için ayrı kupa seti görüyoruz. Hayır listede birinci olanların tutulduğu sayfa Sony'nin official sayfası bile değil yarın bir gün o site patlasa kimse kaçıncı olduğunu dahi bilemeyecek. Ve o listede en baştaki kimseye hiçbir ayrıcalık da sunulmuyor. Bence ucuz platin bağımlılığı bir bataklık tek cümleyle özetlemek gerekirse.

Araba yarışları eşşeğin kulağına su kaçırıyor maalesef. Oyunda dünya kadar değişken var iken Ufacık bir hatayı kabul etmiyor.

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Bence tekrar oynamaya güzel bahane olmuş :) böyle bahanelerle uzatmaya çalışarak uncharted 4'ü 5 defa bitirmiştim batman serisini pcde oynamıştım zamanında sen hepsini platinledikten sonra satarsan senden alabilirim hocam haberin olsun 

Oo... işte geldi iki gözümün çiçeği :)

Prestij yarışları... hele clamping down... en sona bırakmıştım, hallettim. Prestij yarışlarında ikinci tura döndüğümü söylemiş miydim :D

• HighLimit kullanıcısına yanıt
    Kendi hesabıma almıştım üçlü paket şeklinde epey bi ucuza bulunabiliyordu ama şu an fiyat ne bilmiyorum

• 27 saat sonunda son 2 kupa kaldı bunlar içinde %100 bir rehber yok 1 taneside bug lı sanırım ilk gün oynamanın zorlukları devam ediyor 😄

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Birkaç haftaya bitirir muhtemelen rehberi.

Maka91Productionsyoutube
    Life is Strange Double Exposure - 100% Collectibles Guide & Missable Achievement/Trophy Guide (Photos/Polaroids, Snapshots, Decorations, Clues, Projects) - Chapter 1 Timestamps: 0:00 - Intro 0:14 - Snapshot 1 0:40 - Snapshot 2 1:01 - Decoration 1: Mini Mascot Toy 1:42 - Snapshot 3 2:03 - Snapshot 4: Nebula (Story Related) 2:20 - Bay or Bae Achievement/Trophy 2:45 - Art Restoration Achievement/Trophy 4:11 - Photo 1 4:28 - Choose “A Date Thing” With Amanda 4:51 - Snapshot 5 5:08 - Snapshot 6 5:22 - Putting The Cap In Caper Achievement/Trophy 6:13 - Photo 2 6:39 - Photo 3 7:04 - Decoration 2: Arcadia Bay Photos 7:50 - Thinking Outside The Box - Part 1 9:04 - Origami Flower 9:36 - Project Loretta Laptop 9:55: The Mail Gaze Achievement/Trophy & Favor Saver Achievement/Trophy - Part 1 11:01 - Decoration 3 & Clue 1: Abraxas Rose Project More Life is Strange Guides: https://www.youtube.com/playlist?list=PLBmi6vaTfD_fOMx5Y2gcIhkxpe96zbUMY Subscribe: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=Maka91Productions follow me on twitter: http://www.twitter.com/pmaka1991 Support Maka91Productions on Patreon -- https://www.patreon.com/maka91productions Additional thanks to: NoblestSteed, Inferno21, ElDylto1612, BulletMastery, Hixooonnn, kautzman11, AH Howesy, ThatNlCKster, and Joshtopher.
    https://www.youtube.com/watch?si=ls4bMObsPWCaoBp7&v=1FC7CMPM5hQ&feature=youtu.be

• Challenge bitince platin dışında geriye 2 kupa kalacak ama o 2 kupa için 2 kere daha bitirmem gerekecek birinde koştur koştur sadece hikayeyi oynayarak bitirme, diğerinde ise NG+'da her şeyi en baştan %100'leme

En tatsızı da bu. Ben zaten bir kez her şeyi %100 yapmışım niye tekrar aynı şeyleri yapmamı istersin ki

İşte bunun adı eziyet. Hiç girmeyecektin. 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzun1911 kullanıcısına yanıt
    Daha sırada Arkham Knight var. Eziyetin kralı Batmobile ile olan challenge'lar hele

O kadar challenge arasında kendi adıma en sinir bozucu olanı AR Challenge'lar. Uçma yeteneği falan hikaye tamamen şansa geçiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 2 Kasım 2024; 17:58:18 >
  • Arkham Knight denince benim aklıma World of Tanks falan geliyor o kadar güzel oyun sonrasında öyle bir batmobil ve oynanış yakışmadı

• #181 Wolfenstein: Oldblood

Zamanında oynayamadığım serinin oyunlarından bir tanesi, katalogta görünce şans vermek istedim.
    Platin açısından challengelar klavye mousela oynamak için ideal, joystick için kesinlikle ideal değil. 10 tane challenge var her challengeta değişik çeşitte askerler var ölmeden neredeyse hepsini headshotla öldürmeniz gerekiyor yoksa altın madalya için puan yetmiyor. Alternatif yollardan puan biriktirme vs çok kısıtlı o challengeları bitirenler %90 benzer şekilde oynamıştır çünkü başlangıçta verdiği silahlardan düşmanların geliş şekline kadar her şey aynı, en zor zorlukta olduğu için sağa sola gitmek de kolay değil çok hızlı öldürüyorlar. Ama kendini test etmek isteyenler için çok güzel challengelar uzun zamandır böylesini oynamadım. Tekrar oynar mıyım, hayır.

Oyunun belirli bir hikayesi de yok aslında tam olarak, ara sahnelerin tamamını toplasak 5 dakika etmez, ben hikayeden hiçbir şey anlamadım ilk başta sonra oyunun bir metafor olduğunu fark ettim ve teyit ettim. Bundan başka oyununu oynamama gerek yok zaten şöyle bir baktım diğer oyunlarında oynanış da neredeyse aynı, bana 1 tanesi yetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 4 Kasım 2024; 14:0:13 >

• oyunu başında verdiğimiz kararla ilgili oyunu 2 kere bitirmemiz gerekiyor platin için, 1 kupadada sorun olunca 3 kere bitirmek zorunda kaldım 😅 yordu ve sıktı biraz.
    platinden bağımsız oyun güzel özelikle ilk oyuna baya gönderme var 👍🏻

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Tebrikler hocam oynanış süresini uzatmak için bilerek yapıyorlar, kararın etkilediği yeri de en başa koymuşlar ki reload save yaparak kimse zaman kazanamasın. Life is Strange hikaye olarak güzel özgün oluyor ama hangisini oynasam hep uykum geliyor oyun desen oyun değil telltale türünün şimdilik ayakta kalan son kalesi gibi, böyle sezon şeklinde ilerleyen telltale türü yok olmaya doğru gidiyor hele ki bu türün öncüsü telltale batışından sonra. Bence Life is Strange yapımlarından çok daha güzeldi hikayeleri...

• HighLimit kullanıcısına yanıt
    The New Colossus'tan da platin belliyoruz

Televizyonumu ve joystickimi seviyorum hocam yoksa denerdim 

• 
Sayfa: önceki 11081109111011111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.