Şimdi Ara

DH TRİLEÇE SEVENLER KULUBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
3.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bulundugum yerdeki pastaneden yiyordum, Özsüt'e uğrayacağım bir ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoyrazKarayel59

Ekleyebilirsin.

Ekledim dostum Özsüt'te iyidir yakınınızda ZEYNEL muhallebeci varsa orayıda deneyin pişman olmazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize hayırlı geceler ve hayat boyu mutluluklar dilerim
  • Dostlar hayırlı akşamlar dilerim, hayat ne güzel yeterki değerini bilelim
  • batıkent gimsada kilosu 10 lira ve çoğu pastanede yapılandan daha iyi tadı var. tek sıkıntısı her zaman aynı ayarda olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

batıkent gimsada kilosu 10 lira ve çoğu pastanede yapılandan daha iyi tadı var. tek sıkıntısı her zaman aynı ayarda olmuyor

Batıkent dediğinize göre Ankara'da mı oturuyorsunuz ? Trileçe'leri aynı insanlar yapmıyorlar mı ? Aynı insanlar yapıyorsa aynı lezzette olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

batıkent gimsada kilosu 10 lira ve çoğu pastanede yapılandan daha iyi tadı var. tek sıkıntısı her zaman aynı ayarda olmuyor

Batıkent dediğinize göre Ankara'da mı oturuyorsunuz ? Trileçe'leri aynı insanlar yapmıyorlar mı ? Aynı insanlar yapıyorsa aynı lezzette olması lazım

aynen ankarada oturuyorum. miss trilece diye bi yerden hazır alıyorlar. kıvamı bazen cok cıvık oluyor, bazen cok tatlı gelıp 2. lokmada icimi bayıyor
  • yaz bayılırım 4 yıl önce edirnede tanıştım hayranı oldum. ama ankaraya çok sonra geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOTHEON -- 18 Mayıs 2017; 22:45:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

yaz bayılırım 4 yıl önce edirnede tanıştım hayranı oldum. ama ankaraya çok sonra geldi

Ekledim kardeş bu arada hindistan cevizlisi'de var bulabilırsen kesin deneyin

• Hepinize hayırlı Ramazanlar dilerim
  • Beyler hayırlı Ramazanlar
  • Beyler Ramazan nasıl geçiyor ?
  • Birkaç mekandan yedim ama beğenmedim. Yapamıyorlar galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Birkaç mekandan yedim ama beğenmedim. Yapamıyorlar galiba.

Evet aynen eğer İstanbul'da yaşıyorsanız Gülsuyu Metro çıkışında bulunan konu olarakta açtığım BAFRA PİDE'yi tavsiye ederim birde gitmişken enfes pidelerden yersiniz

• Trileçeye laf söyledikleri için ülkü ocaklarından ayrıldım. Siyasi görüşümüz değişir trileçenin yeri değişmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Birkaç mekandan yedim ama beğenmedim. Yapamıyorlar galiba.

Evet aynen eğer İstanbul'da yaşıyorsanız Gülsuyu Metro çıkışında bulunan konu olarakta açtığım BAFRA PİDE'yi tavsiye ederim birde gitmişken enfes pidelerden yersiniz

İki gün sonra kız arkadaşımla nereye gitsem diye düşünüyordum. Önerdiğiniz mekanı tercih edebilirim.
  • Dostlar oruç tutanlara selamlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.