Şimdi Ara

DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.245
Cevap
11
Favori
25.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • juriyi biraktiracak kadar degildir herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 1 Eylül 2015; 13:15:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pelerinli

juriyi biraktiracak kadar degildir herhalde

2-3 kişi ayrıldı ama şakalarından mı bilmiyoruz

Not: hazır pelerinli gelecekken maçı yarın akşama koyayım, hata yaptığım birkaç isim var sanırım onları düzeltmem gerekiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 1 Eylül 2015; 23:02:14 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 3 Eylül 2015; 1:01:51 >

• E aynı maç olmamis mi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SEPULTURA 1
    DESTRUCTION 0

Kötü bir final olacak

3-0

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • İki albüm de yarı finali bırakın çeyrek finalde elenmeliydi. Ama yine de öylesine bir oy atıyorum, sırf bir iki fark farkından dolayı.

Sepultura: 3
    Destruction: 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 3 Eylül 2015; 17:52:06 >

Orijinalden alıntı: pelerinli

İki albüm de yarı finali bırakın çeyrek finalde elenmeliydi. Ama yine de öylesine bir oy atıyorum, sırf bir iki nüans farkından dolayı.

Sepultura: 3
    Destruction: 1

Nüans zaten fark demek. Fark farki oluyor yani yabanci sayilmazsin uyarayim dedim baska yerde birisi oraya takilir falan

Aksama veririm muhtemelen ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pelerinli kaç aydır dahil olamıyordun maçlara, kallavi bir yorum yapacağını umuyordum...

Orijinalden alıntı: bobafett

pelerinli kaç aydır dahil olamıyordun maçlara, kallavi bir yorum yapacağını umuyordum...

ya ben de öyle umuyordum ama albümler o kadar of geldi ki (yarı finale göre) içimden yorum yapasım gelmedi
  • FİNAL ÖNCESİ MAÇI

SLAYER - Show No Mercy (1983)
    VS
    MEGADETH – Rust In Peace (1990)

Beklenen ikili tekrardan; bakalım birşey değişecek mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 6 Eylül 2015; 20:18:09 >

• Daha albümleri yeni dinlemeye ba?ladym, kulaklarymyn pasy silinsin diye de Megadeth'ten ba?ladym (bomb has been planted) ama aklyma gelen ilk ?eyi de?erlendirmeden ba?ymsyz oldu?u için yazayym.

Aslynda bu kar?yla?mada hem bir yandan haksyzlyk var hem de genelde bir haksyzlyk var. Kim iyi diye derecelendirdi?imiz bu kar?yla?mada ?imdi Rust in Peace'e bakyyoruz adamlaryn 4. albümü ama Show No Mercy daha ilk albümleri. Tecrübe meselesini bir yana byrakyyorum daha prodüksiyon bile farkyyor. Tamam, belki kayyt her?ey de?il ama bir ?ey sonuçta. Öte yandan bu da sonuçta albümlerin bir yany oldu?u için hem haksyzlyk hem de de?il. Hem benim dedi?im gibi de?erlendirmede yyllar ve kaçyncy albümleri oldu?u sokulursa mesela yyl synyry da gereksizdi aslynda, yani 99'da çykan bir albüm en güzeli de olabilirdi atyyorum (gerçi bu karar yanly? hatyrlamyyorsam old school olsun diye alynmy?ty).

Da ben bunlary yazmakta biraz da geç kaldym sanki

• Kendin diyorsun yıllarına göre kıyasladığımızda haksızlık ediyoruz diye pelerinli; olayı şu yönüyle düşün bir de, şuanki maçtan örnek verecek olursam, adamlar 83 yılında böyle birşey yapmışlar diyorsun; sonra bir de rakip albümün çıktığı seneye bakarak bir muhakeme yaptığında işin özeti az çok kendini belli eder zaten.

Ha bu arada SNM'nin prodüksiyonu kötü değil ki, diğer tüm faktörler bitmiş olup da prodüksiyona göre karar vermek kalsın geriye ?

Bu arada evet old skool thrash turnuvası adı gibi olduğundan öyle bir sınır koydum, bu haliyle bile sayıyı azaltmak hayli zor oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 6 Eylül 2015; 23:12:41 >

Slayer: 1
    Megadeth: 0

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.