Şimdi Ara

DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.245
Cevap
11
Favori
25.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • şu albüm geçemedi ya ben de bir şey demiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Benim için çoooook zor bir karşılaştırmaydı bu, ilk başta Show No Mercy'e oy verecektim fakat bayağı düşündükten sonra kararımı değiştirdim. Konu Hell Awaits olsa direk Hell Awaits'e basardım ama. Hala kararsızım aslında ama oyum bu yönde. By Inheritance Thrash tarihinin en özgün albümlerinden biri çünkü.
  • Akşam By Inheritance'ı dinledim, benim oyumu alması çok zor. Show No Mercy'i dinleyemedim. Hatırladığım kadarıyla oyum belli ama bu akşam alıcı gözle SNM'yi bir değerlendirmem lazım. 21-22 arası oyumu basabilirim.

Ama oylama 5-3'e kadar gelmiş. Hem iki oy farkı var hem senin oyun hemen hemen belli olmuş derseniz yeni maça geçilebilir.
  • dh de sürekli müzik turnuvaları oluyor ama millet youtube dan şarkı seçip atıyor bunun yerine şöyle bir şey olsa daha güzel olmaz mı mesela elektro gitar çalan arkadaşlar kendi aralarında kapışsa bir backing track üzerine herkes kendi solosunu atsa doğaçlama onu oylasak veya rap müzik turnuvası olacaksa ilgilenen arkadaşlar lirik yazsın söz yazsın onları oylayalım burada başkasının yaptığını oylamaktansa kendi yaptıklarımızı oylayıp desteklemek tabi yapabilirsek(desteklemeyi) çok güzel olur

Yngwie Malmsteen

Andy James

Yavuz Çetin
  • nec06 kullanıcısına yanıt
    Pek iyi çaldığım söylenemez ama solo yarismasi olursa katilmak isterim,guzel fikir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Terrible Certainty

bana youtubeçu ithamında bulunan adamın önerisini dikkate almam bile

genel konuştum niye bu kadar sinirlendin ki adet dönemin mi orda ne diyorum bak dh de müzik yarışmaları oluyor adamlar youtube dan şarkı koyuyorlar veya her nerdense sonuçta kendi emeğimiz yok anlatmak istediğim bu olum başkasının yaptığı şarkıyı oylamanın mantığı ne bunu yapan binlerce müzik sitesi var zaten top 100 thrash metal songs yaz 100 bin sonuç çıkar neye alındın bu kadar anlamadım

Yngwie Malmsteen

Andy James

Yavuz Çetin
  • hocam dh de elektro gitar çalanlar topluluğu var mı bilmiyorum ama böyle bir topluluk kursak birbirimize destek olsak video paylaşsak yorum yapsak yapıcı yorumlar iyi de olsa kötüde kırmadan incitmeden kendi aramızda yarışmalar yapsak hoş olur bence

Yngwie Malmsteen

Andy James

Yavuz Çetin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Su turnuvada aklimda en cok kalan album by inheritance'di, onu da bir kere dovdunuz. Simdi tekrar cagirip bir daha dovuyorsunuz Allahsizlar

Bonded by blood tokatladık yav

konu kilit.

senin bir fikrin varsa onla ilgili konu açıp grup kurabilirsin, koskoca forum buradan da katılacaklar olursa katılır. buraya gelip de nabıyonuz lan burda internette var sıralama ne gerek var yea oylamaya dersen insanların bir senelik emeğinin boşa olduğunu ima etmiş olursun.

Orijinalden alıntı: Anarsizm

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Su turnuvada aklimda en cok kalan album by inheritance'di, onu da bir kere dovdunuz. Simdi tekrar cagirip bir daha dovuyorsunuz Allahsizlar

Bonded by blood tokatladık yav

eski cuhmurbaskanimizin dedigi gibi, insan gercekten hayret ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Steam: ArcadiaTR | LoL TR: Goldbaren
    Silver Division V | Main Champ: Vayne
    We are legion united in hate!
  • Cins adamlar konuyla alakasız cins önerileriyle konuyu baltalamaya başlamışsa iyi bir iş çıkarmışız demektir beyler. Şimdi yapılması gereken bu adamları görmezden gelerek aynen devam etmek.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • Ben anlamadım adam kötü bir şey mi demiş? Kendince bir etkinlik düşünmüş -ki benim de hosuma gitti- metal ile ilgilenenlerin oldugu en aktif konuda (metal toplulugundan daha cok mesaj geliyor galiba bu konuya) fikrini paylasmis. Gerçekten merak ettim simdi benim anlamadigim bir olay mi oldu veya bu arkadasin onceden bir vukuati mi vardi?

Şimdi herşeyi geride birakiyoruz eve az kaldı yeni maçı koyacağım herşey çözülecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 14 Temmuz 2015; 21:36:08 >

• Annihilation Principle'ı tam olarak dinleyip oyumu atacağım, Spreading the Disease yankılanıyor her dakika zaten kulağımda
  • Daha albümün yarısına geldim ve kararım belli. Anthrax en sevdiğim 3-5 gruptan biri olmasına rağmen, Annihilation Principle bambaşka bir şeymiş. Torpil yok bu yüzden:

Annihilation Principle: 1
    Spreading the Disease: 0
  • Annihilation Principle: 2
    Spreading the Disease: 0

Laaz Rockit bana daha çok hitap ediyor.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.