Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (954. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.550
Cevap
19
Favori
2.850.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandir konuya cevap yazmiyordum. Sonunda bu isleri biraz cozdum ve cogunlukla Altuğ'un yardımıyla birşeyler yapmaya çalıştık. O olmasaydı hiçbirşey yapamazdım, fikirleri ve yardımları çok iyidi, Allah razı olsun. Yorumlarınızı bekliyorum. Tekrar sağol Altuğ .. :)

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bug? -- 18 Kasım 2008; 21:35:20 >

Orjinalden alıntı: vp09

Uzun zamandir konuya cevap yazmiyordum. Sonunda bu isleri biraz cozdum ve cogunlukla Altuğ'un yardımıyla birşeyler yapmaya çalıştık. O olmasaydı hiçbirşey yapamazdım, fikirleri ve yardımları çok iyidi, Allah razı olsun. Yorumlarınızı bekliyorum. Tekrar sağol Altuğ .. :)

[imae]http://i38.tinypic.com/255j6fs.png[/simage]

KEŞKE siyah kırmızı üzerine beyaz takvim gibi (soldaki) öle bişey yapsaydın iconları ... hoş olurdu ama ... böylede hoş ;) kolaygelsin ...

Orjinalden alıntı: vp09

Beyaz icon yapacaktim ama uyacagindan suphe duydum, yapsam daha mi iyi olur yani ?

dene .. beğenip beğenmemek sana kalmış ;)
  • DÜN BİLGİSAYARIMI FORMATLADIM ... Acı verici bi olay insan baya üzülüyo :)) ama napalım format bu işin bi parçası ... Mac OS X'ten sıkıldım artık karmaşık şleylere giricekm gözüme ne hoş gelirse... elimdeki kısıtlı şeyden bu çıktı zaten 1 günde anca bu olur

NASILIM ??

• _____________________________
    Doğruların Gözle Görülmeyen Orduları Vardır...

• quote:

Orjinalden alıntı: 2smoke

Mesele alttan alma meselesi değil, sadece terbiyeli takılma meselesi. Her zaman kendimizi bir düşünüyosak diğer kişileri 10 düşünmeliyiz.

Özellikle daha yeni yeni eğitilen kardeşlerimizi, çocuklarımızı göz önünde bulundurunca onların büyükleri olarak doğru şeyler aşılamamız lazım.

Zaten Tr deki bütün siteler bu tip argo/küfür nevi muhabbeten geçilmiyor, bari burası temiz kalsın..

Zaten kendi siteme daha çok vakit ayıracam bundan sonra.

BENDE 10 yaşında değilim k.bakama... seninde 1ebir üstüne gelseler görürüm o zaman terbiyeli takınmayı ... şimdiye kadar kime terbiyesiliğim oldu sen bana laf sokmazsan .. haddimi bildirmeye çalışmazsan seninle nie dalaşıyım .. şakin şimdiye kadar sana bi saygısızlığım oldumu ... penkalayada olmadı .. beni bu foruma adapte eden kişidir saolsun... iyikide adapte etmiş .. ben memnunum halimden ama arkamdan konuşulması hoş değil 7 gün zaten cvp veremiycek bonbalıyalım mantığı üzdü beni ...

• styler'den hata alıyorum defalarca yuklememe ragmen Toolbar'da herhangi bir Toolbar yada Belirtici Yazı cıkmadı Yardımcı olabilirmisinizx

Şu anda şirketteyim ama aşağıda gösterdiğim resimdeki gibi sağ tıkladığında Styler Toolbar seçeneği çıkması lazım.
    Onu işaretleyip aktif hale getirdinmi ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN
    BENDE 10 yaşında değilim k.bakama... seninde 1ebir üstüne gelseler görürüm o zaman terbiyeli takınmayı ... şimdiye kadar kime terbiyesiliğim oldu sen bana laf sokmazsan .. haddimi bildirmeye çalışmazsan seninle nie dalaşıyım .. şakin şimdiye kadar sana bi saygısızlığım oldumu ... penkalayada olmadı .. beni bu foruma adapte eden kişidir saolsun... iyikide adapte etmiş .. ben memnunum halimden ama arkamdan konuşulması hoş değil 7 gün zaten cvp veremiycek bonbalıyalım mantığı üzdü beni ...

İlk olarak ben yaşı küçük kelimesini senin için kullanmadım (hoş bana göre küçüksün haliyle, biz morukladık artık), 11-12 yaşında yığınla üye var şu başlıkta, hiç birini de bilmiyosunuz, bende kalsın.

İkincisi ben kimseye laf sokmam direk sölerim ne diyeceksem..

Üçüncüsü kimsenin arkasından konuşmam, eğer kendi hakkında bu tip bir izlenim sezdi isen, seninle daha evvel bu tip şeyleri konuştuğumuzu bilirim, yani yüzüne karşı.

Ve son olarak, evet bi yere kadar terbiyemi zorlarım, karşımdaki kişinin kendine yakışan doğru hareketi ve erdemi göstermesini beklerim. Göstermezse zaten kendi kalitesini gösterir benim açımdan pek bi sorun olmaz, muhattab almam, daha değişik durumlarda ise BANI yer gider. Bu kadar basit.

3 senedir bu forumda bırak BANI bitane uyarı bile almadıysam burdan terbiye ile ilgili ana fikri kendin çıkarabilirsin.

Amacım asla kimseyi kırıp dalaşmak, huzur bozmak değil, olmadı olamazda. Sadece şurda seviyeli bir paylaşım ve arkadaş ilişkisi istiyorum hepsi bu. Bu başlık bu forumun senelerdir ayakta duran ve en güncel başlığı, asla hortlamadı, hortlamayacak. Değerini bilip sahip çıkalım, bizim neslimiz geçti, ileriye taşımak sizin elinizde.

Şimdiye kadar bana karşı ilgi ve alakana lafım yok galiba msnden engelledin ancak okadar önemli değil bi sorunum olursa burdanda sorabilrim cevap vericeğine eminim .. msnde görüşmek istemiyo olabilirsin o sana kalmış ...

Ayrıca ben 18 yaşındayım o lafı sana söylemedim bazı arkadaşlar var bizi bu topike dün geldik falan sanıyolar lafım onlara... şimdiye kada elimden geldiği kadar paylaşım yaptım faydalı bi üye olduğumada inanıyorum .. yei geldiğinde çok tartışmalar yaşadım ama ne Night Stalker ile olan tartıimamı büyüttüm nede @kesshr ile olan tartışmamı ... Night Stalker ile ayrıcada görüştüm ... keshh'te çok güzel muhabbet ettiğim bir abim oldu .. hertürlü konuda muhabbet ediyoruz saolsun ....

Ama bazı arkadaşlar varki ortamın seviyesini düşürmek için elinden geleni yaptı ben yokken arkadaşız ayağı yapıp sank arkadaşmışızda çirkeflik apan benmişim havası kazandırdı ... çok zeki olduğunu anladık TAMAM artık tek kelime söylemem çünkü DEYMİYO ...

Paylaşımlarımın işe yaradığına inanıyorum... 2smoke senin gibi bi adam bu topice kolay kolay gelmez abicim kırdıysam seni özürdilerim ama samimiyetime inanman ve beni anlaman dileği ile bunu yazıyorum ...

• [simg]http://fc06.deviantart.com/fs38/f/2008/321/1/2/Vista_Surface_by_KimbeauxSlice.png[/simg]

[simg]http://fc92.deviantart.com/fs39/f/2008/321/7/8/How_Do_I_Live____by_diomarsway.jpg[/simg]

[simg]http://fc18.deviantart.com/fs39/f/2008/321/d/8/apple_by_HarvesterofSorrow66.jpg[/simg]

[simg]http://fc10.deviantart.com/fs39/f/2008/321/4/c/quad_powerslide_by_stavrozinio.jpg[/simg]

[simg]http://fc57.deviantart.com/fs39/f/2008/321/e/3/Scorpio_desktop_by_BirdiesRot.jpg[/simg]

[simg]http://fc43.deviantart.com/fs38/f/2008/321/e/9/Wallpaper___Reina__Sayumi__Ai_by_Burite16.jpg[/simg]

[simg]http://fc50.deviantart.com/fs39/f/2008/321/a/e/Yarr_Desktop_by_Yeyende.jpg[/simg]

[simg]http://fc62.deviantart.com/fs39/f/2008/321/2/5/What_A_Nice_Horse___Wallpaper_by_princeskvn.jpg[/simg]

[simg]http://fc61.deviantart.com/fs38/f/2008/321/6/2/Glass_Slipper__Wallpaper_by_princeskvn.jpg[/simg]

[simg]http://fc30.deviantart.com/fs38/f/2008/321/b/7/Break_Free_by_diomarsway.jpg[/simg]

[simg]http://fc94.deviantart.com/fs39/f/2008/321/d/e/Requalized_by_f_law.jpg[/simg]

Orjinalden alıntı: IIendlessII

arkadaşlar bana Stardock Window Blinds 6.3 Final serialini verebilecek olan var mı ?

Yanlış yerdesin arkadaşım burası warez forumu değil.

Orjinalden alıntı: aLTuu

quote:

Orjinalden alıntı: IIendlessII

arkadaşlar bana Stardock Window Blinds 6.3 Final serialini verebilecek olan var mı ?

Yanlış yerdesin arkadaşım burası warez forumu değil.

Altuu Lafına + bişey eklemeyi bir borç bilirim ...

CD KEY , SERİAL , CRACK İSTEMEK VEYA PAYLAŞMAK KESİNLİKLE YASAKTIR ...

• quote:

Bakın tekrar yazıyorum, kimseyle kişisel bir problemim yok, dediğim gibi bunu yanlış anlamassanız hepiniz kardeşim sayılırsınız.

Benim tek amacım bu başlığı ayakta tutmak, seviyeyi korumak, bunu eminim hepimiz isteriz.

MSN olayına gelince kardeşciğim :), MSN de problem var benim, yada OSX den kaynaklı bir durum, ne yeni adam ekliyebiliyorum, neden MSN deki listeme ulaşabiliyorum, top topu 7,8 kişi geliyor, onlarda nasıl geliyor anlamış değilim. Hatta Ekrem Abi reklamı yapıyorum diye makara yapanlar da var, nasıl bir listeyse silsemde geliyor, eklesemde eklenmiyor.

aynı durum ile mesenger'da karşılaştım . listemde 44 çevirim içi var ama ben onların sadece 10 tanesini çevirimiçi görüyorum arkadaşın laptopa geçip oturum açıyorum .. 44 çevirimiçi :D karşı taraf bana yazıyor ve beni çevirimiçi görüyor ama ben onları çevirimdışı görüyorum .. mesengeri tamamen sildim ve 9.1'i kurdum şimdi çalışıyor paşşa paşşa .. zaten formatladım pcyi ;)

sürümünü yükselt derim tabi yüksek bi sürümü varsa yani dene şansını ...

• quote:

Orjinalden alıntı: aLTuu

@Syphonosis;

Şu anda şirketteyim ama aşağıda gösterdiğim resimdeki gibi sağ tıkladığında Styler Toolbar seçeneği çıkması lazım.
    Onu işaretleyip aktif hale getirdinmi ?

Arkadaşım defalarca yükledim Styler Toolbar secenegi çıkmadı

Not : Lütfen biriniz yardım edin

Ekranın sol üst köşesinde Apple logosu (Elma) ile gösterilen menüden kolayca ulaşılabilen Software Update, sistemin yazılım güncelleme uygulamasıdır.

İşletim sistemi ve Apple menşeili uygulamalarla (Safari, Mail, iTunes, QuickTime, iPhoto, Java, Security / Güvenlik vs.) birlikte, donanıma ilişkin (Firmware, sürücüler vs.) tüm güncelleme dosyaları, Software Update üzerinden kontrol edilerek sisteme yüklenebilir. Apple yazılım / donanımları dışında kalan 3. parti uygulama ve donanım bileşenlerine ilişkin güncellemelere ise Software Update üzerinden erişilemez.

Software Update > Preferences > Update Software > Check for updates pop-up menüsündeki tercihlere bağlı olarak güncelleme dosyalarının kontrolü otomatiğe alınabilir ve belli bir zaman periyoduna bağlanabilir (Daily/Günlük, Weekly/Haftalık, Monthly/Aylık kontrol). Yazılımın Elma menüsünden çalıştırılması ise yazılım güncelleme işlemini hemen başlatacaktır.

Software Update > Preferences > Installed Updates sekmesinde ise, daha önce indirilmiş olan güncelleme paketlerine ait dökümlere (log) ulaşılabilir.

Bulunan güncelleme paketlerinin sol tarafında yer alan kutucuğun işaretli olması, install komutu ile birlikte paketin yükleneceğini gösterir. İşaretin kaldırılması, indirmek istemediğiniz paket(ler)in yüklenmesini önler. Ancak bir sonraki kontrolde aynı paket tekrar karşınıza gelecektir.

Hiçbir zaman yüklemeyi düşünmediğiniz ve bir daha karşınıza çıkmasını istemediğiniz güncelleme dosyası için, paketi seçip Update > Ignore Update (güncellemeyi yoksay) komutunu verebilirsiniz. Bu komutla birlikte, yok saydığınız güncelleme dosyası bir daha karşınıza çıkmayacaktır.

Pişmanlık söz konusu olup güncelleme dosyasına tekrar kavuşmak isterseniz, Software Update > Reset Ignored Updates komutunu verebilirsiniz.

Update menüsünde yer alan Download Only seçeneği, güncelleme dosyasını bilgisayarınıza indirir ancak yükleme işlemi yapmaz. Bu komutu, güncellemeyi daha sonra yapmak istediğinizde kullanabilirsin iz.
    Install komutu ise, güncelleme dosyasını bilgisayarınıza indirmeden doğrudan kuruluma geçer. Software Update için varsayılan (default) seçenektir.
    Install and Keep Package komutu ise, hedef dosyaları güncellemekle birlikte, güncelleme paketini (installer) ayrıca bilgisayara yükler. Bu seçeneği, güncelleme paketlerine ait yükleyici dosyalarını arşivlemek veya başka kullanıcılarla paylaşmak istediğinizde kullanabilirsin iz.

Sisteme ilişkin güncellemelerden sonra bilgisayarınızı restart etmeniz istenebilir. Bazı yazılım güncellemeleri ise restart işlemi gerektirmeyebilir.

Not: ALıntıdır

• Anlatım için teşekkürler SiyahLimm.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.