Şimdi Ara

DH Tasarımcılar Kulübü - Ortak Alan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tasarımcı arkadaşlar, Tasarımla İlgilenenler arkadaşlar;

Bu toplulukda tasarımla amatör, orta seviye, profesyonel olarak ilgilenenlerin bölümü olsun. Hayattaki tecrübelerinizi, çalışmalarınızı, sorularınızı, tasarımcıların hayatındaki yeri ve önemini hep beraber tartışabiliriz. Hatta referanslarınızı yazıp forumdakilere duyurabilirsiniz. Nickini yazdırmak isteyen arkadaşlar belirtsinler lütfen.Hatta Referans da gösterebilirlerse daha iyi olur. Hangi programları kullandığınıza yazınız. Örnek çalışmalarınızı burada paylaşırsanız hem konu kalabalığı etmemiş oluruz hemde daha çok kitleye hitap eder.

Kulüp Armasını imzasında taşımak isteyenler taşıyabilir.Bir zorunluluk yoktur :) İmza için @T-icat'a teşekkür ederiz.

Görüntüsü:

İmza Kodu:
     [link=http://forum.donanimhaber.com/m_25866017/tm.htm][image]http://img76.imageshack.us/img76/4959/logorr6.jpg[/image][/link]

İlgileriniz için şimdiden teşekkürler.

TASARIMCILAR KULÜBÜ ÜYELERİ

1. TechnoMANYAK
    2. bitirenadam
    3. T-icat
    4. arbuzik
    5. RaPpErBoY®
    6. by_ProXy
    7. Gny*
    8. Eveon
    9. muratgun
    10. theflood
    11. sLyyy
    12. Sovereign_Khan
    13. cgty6
    14. _Nobody_
    15. Chevher
    16. MaNia©
    17. dağ ambarı
    18. cgty6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackblue -- 13 Ekim 2008; 10:18:12 >

• ya aslinda boyle bi grubun olmasi ve aktif olmasi demek buranin hareketlenmesi demek aslinda ama bakalim, ins. sandigim gibi olur...
  • +1 .. Umarım amacına ulaşır açılan onlarca gereksiz gruba göre gayet hoş bir konu.
  • ßenide eklersen sevirinim , Yardım edebileceğim konular olursa yardıma varım :)

Dreamweaver 8 , Adobe Photoshop Cs2 ,Photoshop70 , ImageReady , SwishMax , AppServ (local) , CuteFTP 8 Professional

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-icat -- 23 Ağustos 2008; 18:26:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: T-icat

ßenide eklersen sevirinim , Yardım edebileceğim konular olursa yardıma varım :)

Dreamweaver 8 , Adobe Photoshop Cs2 ,Photoshop70 , ImageReady , SwishMax , AppServ (local) , CuteFTP 8 Professional

Logo için teşekkürler imzayı oluşturdum Ekledim herkesi.Hoşgeldiniz.
  • Önemli değil bende teşekkür ederim
  • Tasarım değilde php coderim ama kendi ihtiyacım kadar ps biliyorum.En son tasarımımı wkliyeyim bakalım beğenirseniz benide ekleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benide Ekleyin

• quote:

Orjinalden alıntı: RaPpErBoY®

Benide Ekleyin

Bende seni bekliyordum
    Ekledim Hoşgeldin Buralara sık sık takılıyorsun eğer ileride buraya yoğun ilgi olursa bende öss ye çalışmak durumundayım zaten topice sen eklersin üyeleri.Yazılımcılar Kulübü yetiyor zaten

• heyyy bende varııımmm
  • yeterli katilim saglandiginde guzel birseyler yapmaya baslariz...
  • Template falan hazırlarız []
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaPpErBoY®

Template falan hazırlarız []

niye olmasin
  • Kodlama bilmiyorum ama, tasarım biliyorum.
    Eklerseniz sevinirim.
  • biraaz kodlama bilgisi ve tasarım bilgim var, eklerseniz sevinirim.
    kullandığım program: photoshop 9.0 cs2
  • yaz benide hertürlü yardım ve yataklık yaparım
  • eklerseniz sevinirim iyi çalışmalar
    quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

Tasarımcı arkadaşlar, Tasarımla İlgilenenler arkadaşlar;

Bu toplulukda tasarımla amatör, orta seviye, profesyonel olarak ilgilenenlerin bölümü olsun. Hayattaki tecrübelerinizi, çalışmalarınızı, sorularınızı, tasarımcıların iş hayatındaki yeri ve önemini hep beraber tartışabiliriz. Hatta referanslarınızı yazıp forumdakilere duyurabilirsiniz. Nickini yazdırmak isteyen arkadaşlar belirtsinler lütfen.Hatta Referans da gösterebilirlerse daha iyi olur. Hangi programları kullandığınıza yazınız. Örnek çalışmalarınızı burada paylaşırsanız hem konu kalabalığı etmemiş oluruz hemde daha çok kitleye hitap eder.

Kulüp Armasını imzasında taşımak isteyenler taşıyabilir.Bir zorunluluk yoktur :) İmza için @T-icat'a teşekkür ederiz.

Görüntüsü:

İmza Kodu:
     [link=http://forum.donanimhaber.com/m_25866017/tm.htm][image]http://img76.imageshack.us/img76/4959/logorr6.jpg[/image][/link]

İlgileriniz için şimdiden teşekkürler.

TASARIMCILAR KULÜBÜ ÜYELERİ

1. TechnoMANYAK
    2. bitirenadam
    3. T-icat
    4. arbuzik
    5. RaPpErBoY®
    6. by_ProXy
    7. Gny*
    8. Eveon
    9. muratgun
    10.

• Ekle hocam

Matbaa'da ufak çaplı tasarımla beraber operatörlük yapıyorum.. Grafikerim diyorum bazen ama sonradan pişman oluyorum onca ustamız varken Asistanım desem o da bi garip duruyo.. Bu sektördeyim yani anlayacağın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLyyy -- 6 Eylül 2008; 9:34:01 >
  • eklersen sevinirim...
  • valla istek üzerine elimizden gelen heşeyi yapmalıyız yane buraya kimse ismini boşuna yazdırmıyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.