Şimdi Ara

DH SÜPER LİG ** 23.Hafta Sonunda Lider Aydınspor** (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.530
Cevap
1
Favori
104.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JanJan_09

quote:

Orijinalden alıntı: safkan afgan

Holoskooo gool atmış bilmiyorum bizim maçta durum ne ama sanırım aldık. Holosko bu sene bomba gibi, Djehoua krizi çözülüp, Alex'in de sakatlığı geçince takım belini doğrultacaktır. Geçen hafta son sıradaydık belki ama bu hafta değiliz.

Bu hafta maçınız bizimle

Bangoura kaç haftadır sessiz bu hafta atacak ve çok tehlikeli, Kamanan'da öyle. Keita malum zaten, Kewell atamaz, Vassell'de a.gücü deplasmanda olduğu için sorun çıkarmaz diyorum ama kendimi kandırmak istemiyorum, haftaya ağır bir mağlubiyet alabiliriz. Kadronuz güzelmiş tebrikler CNA Betis spor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JanJan_09

quote:

Holoskooo gool atmış bilmiyorum bizim maçta durum ne ama sanırım aldık. Holosko bu sene bomba gibi, Djehoua krizi çözülüp, Alex'in de sakatlığı geçince takım belini doğrultacaktır. Geçen hafta son sıradaydık belki ama bu hafta değiliz.

Bu hafta maçınız bizimle

Bangoura kaç haftadır sessiz bu hafta atacak ve çok tehlikeli, Kamanan'da öyle. Keita malum zaten, Kewell atamaz, Vassell'de a.gücü deplasmanda olduğu için sorun çıkarmaz diyorum ama kendimi kandırmak istemiyorum, haftaya ağır bir mağlubiyet alabiliriz. Kadronuz güzelmiş tebrikler CNA Betis spor.

Hocam kusura bakma ama Dünya'da kesin diye birşey yoktur..Yenebilirsiniz belli olmaz..Bangoura dan umudu kestim ben.Vassell-Keita tehlikeli,Kamanan-Kewell belki..Kadro için teşekkürler..O kadro için hiç düşünmedim yemin ederimAklıma gelenleri cart cart yazdım böle oldu.Elanoyu yazacaktık ama kaptırdık,Kewell ı yazdık..Sağlık olsun

• yenilmişiz 2 de sıfır ya
  • bu haftayıda kayıpsız kapatmanın mutluluğu içersindeyiz.
    topçularımızdan bobo'ya sentetiyenin talip olması planlarımızda revizyon yapma ihtiyacı doğurmuştu fakat
    fransız yöneticilerle maddi konularda anlaşamadık.
    kadromuzu bozmadan yola devam ediyoruz.
    T.direktörümüz Sn By MuRaT bey henüz tatilden dönerek takımımızın başına geçmedi.
    kendisini uefa,fiba,nba,fbi ve cia'ya bildirdik.
    yüklü bir para cezası vermeyi düşünüyoruz.

MMMMuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttt geri dönnnnnnnnnnnnn.......
  • 2.Hafta Maçları Sonuçlandı.

Ligde 2.hafta geride kalırken ligin yeni takımlarından CNA Betis 6 puanla lider durumda bulunuyor. Geçen sene ligi 2.ve 3.bitiren Barışspor ve Doğuefespor ise henüz puanla tanışamadılar. İşte 2.haftanın sonuçları ve oluşan puan durumu ;

• Doğuefespor'ta İpler Geriliyor.

2-0 kaybedilen Zurnagücü mücadelesinden sonra soyunma odasına inen başkan dekonline, futbolcularına "Artık puan kaybı istemiyorum. Sizi tanımakta güçlük çekiyorum" diye konuştu. Teknik direktör arda1811 ise "Tam kadro çalışamadık, sakat oyuncularımız Semih ve Mehmet Topuz'un takıma katılmalarından sonra çok daha iyi olacağız." diye konuştu. İki haftadır deplasmanda oynayan Doğuefespor bu hafta kendi evinde ASF Club'ı ağırlayacak.
  • Tatilden döner dönmez ayağının tozuyla yakaladığımız Antiberesporun başkanı Zommby; 'takımınız iki haftadır zirveden inmiyor bu başarıyı neye bağlıyorsunuz' sorumuza 'size ne' diye cevap verdi. Kulağımıza gelen söylentilere göre Antiberesporlu oyunculara geceleri tavuk kanı içiriliyor ve ayaklarından tavana asılarak uyutuluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekonline

Doğuefespor'ta İpler Geriliyor.

2-0 kaybedilen Zurnagücü mücadelesinden sonra soyunma odasına inen başkan dekonline, futbolcularına "Artık puan kaybı istemiyorum. Sizi tanımakta güçlük çekiyorum" diye konuştu. Teknik direktör arda1811 ise "Tam kadro çalışamadık, sakat oyuncularımız Semih ve Mehmet Topuz'un takıma katılmalarından sonra çok daha iyi olacağız." diye konuştu. İki haftadır deplasmanda oynayan Doğuefespor bu hafta kendi evinde ASF Club'ı ağırlayacak.

Başarılar diliyorum.

İnşallah bu maçı kazanıp ne kadar iddialı olduğumuz göstereceğiz.
  • KİMSE BÜYÜK KONUŞMAMALI

Barcelonaspor başkanı ve teknik direktörü Stewieandcartman yaptığı açıklamada:"Kimse bu kadar iddialı konuşmasın.Bunun en büyük örneğini geçen sene benim takımım ve Greatcheckerspor yaşadı.O yüzden ..FaTaLiTy..'den biraz ufak atmasını rica ediyoruz." şeklinde konuştu.
  • Gençlerkarması karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik direktör Kenan Potak sözlerine takımımı tebrik ediyorum, çok güzel bir sonuç oldu diyerek başladı.

Takım gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. Başarının sırrını takım içindeki birlik ve beraberliğe bağlıyorum. Takım böyle giderse ipi göğüsleyen takım biz olacağımıza hiç şüphem yok. Sezonun başı olmasına rağmen devre arası ne tür değişikliklere gideceğime karar verdiğimi belirtmeliyim. Tabi bu kararda başkanımız JanJan'a danışmadan olmaz.

Umarım sene sonu ipi göğüsleyen takım biz oluruz.

CNA Betis Teknik direktörü
  • Bu online oyun falan mıdır bunu dedik şunu dedik diyosunuz ya pek anlamadım açıklayabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otorite

Bu online oyun falan mıdır bunu dedik şunu dedik diyosunuz ya pek anlamadım açıklayabilirmisiniz?

İlk sayfayı incelersen daha iyi anlayabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_25763480/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

Gençlerkarması karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik direktör Kenan Potak sözlerine takımımı tebrik ediyorum, çok güzel bir sonuç oldu diyerek başladı.

Takım gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. Başarının sırrını takım içindeki birlik ve beraberliğe bağlıyorum. Takım böyle giderse ipi göğüsleyen takım biz olacağımıza hiç şüphem yok. Sezonun başı olmasına rağmen devre arası ne tür değişikliklere gideceğime karar verdiğimi belirtmeliyim. Tabi bu kararda başkanımız JanJan'a danışmadan olmaz.

La bulmuşun karşında iki gariban takım yenmişin hepsi topsu o bea.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zommby -- 18 Ağustos 2009; 13:42:29 >

• Tamam anladım sanırım şöyle sizin seçtiğiniz oyunculardan biri gol attı mesela o gol sizin o hafta yaptığınız karşı takıma karşı size 1 gol olarak geri dönüyo herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

Gençlerkarması karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik direktör Kenan Potak sözlerine takımımı tebrik ediyorum, çok güzel bir sonuç oldu diyerek başladı.

La bulmuşun karşında iki gariban takım yenmişin hepsi topsu o bea.

• quote:

Orijinalden alıntı: stewieandcartman

KİMSE BÜYÜK KONUŞMAMALI

Barcelonaspor başkanı ve teknik direktörü Stewieandcartman yaptığı açıklamada:"Kimse bu kadar iddialı konuşmasın.Bunun en büyük örneğini geçen sene benim takımım ve Greatcheckerspor yaşadı.O yüzden ..FaTaLiTy..'den biraz ufak atmasını rica ediyoruz." şeklinde konuştu.

Sizinle olan maçımızda görüşeceğiz koruyun kendinizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Otorite

Tamam anladım sanırım şöyle sizin seçtiğiniz oyunculardan biri gol attı mesela o gol sizin o hafta yaptığınız karşı takıma karşı size 1 gol olarak geri dönüyo herhalde.

gibi....

Seneye seni de aramızda görmek isteriz. Zira sezon sonu 3 takım ligden düşecek.
  • ASF Club İddaalı !

ASF Club'da bu hafta alınan yenilgi sonrasında başkan Roll önümüzdeki hafta Doğuefespor deplasmanında alınacak galibiyete inancının tam olduğunu açıkladı. Bunun yanında futbolculara maç primi olarak 150 iran dinarı verileceği açıklandı. Futbolcular bu sabah Merter Tesislerinde yapılan açma germe antrenmanlarıyla maç hazırlıklarına başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punkn Roll

ASF Club İddaalı !

ASF Club'da bu hafta alınan yenilgi sonrasında başkan Roll önümüzdeki hafta Doğuefespor deplasmanında alınacak galibiyete inancının tam olduğunu açıkladı. Bunun yanında futbolculara maç primi olarak 150 iran dinarı verileceği açıklandı. Futbolcular bu sabah Merter Tesislerinde yapılan açma germe antrenmanlarıyla maç hazırlıklarına başladı.

Sana o kadar Japon yeni verelim dedim
  • BARIŞSPOR'DA EKSİKLER CAN SIKIYOR !!!

Lige önemli 2 transferle başlayan barışspor 2 haftadır hayal kırıklıgı yaşıyor bunda sakatlıgı bulunan gökhan ünal ve lisansı yeni çıkarılan halen hazır olmayan batallanın etkisi çok büyük buna barosun formsuzluguda eklenince takım istemedigi maglubiyetlerle karşı karşıya kaldı ancak takıma olan inancın hala sürdügüde bir gerçek büyük başkan BaRoS_35;tam kadro sahaya çıkçagımız andan itibaren rakiplerin korkulu rüyası olmaya tekrar başlayacagız dedi ve bu hafta ilk galibiyeti alarak üzerlerindeki ölü topragı atacaklarını söyledi.
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.