Bildirim
* DH SRO Bayramlaşma Topiği *
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Katılıyorum!
Ramazan bayaramınız hayırlara vesile olması dileğiyle -
bayramınız mübarek olsun :D:D -
Bayramınız kutlu mübarek olsun sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara
Bana bayramda napcaksın diye soran olursa evde tek başıma içicem -
BaYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN ......... -
quote:
Orjinalden alıntı: FeteLin0
Bayramınız kutlu mübarek olsun sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara
Bana bayramda napcaksın diye soran olursa evde tek başıma içicem
-
Millet 9 gün tatil yaparken, şu an işte olmak 3 gün tatil yapacak olmak acı verici
Bayram tatilinizi en yi şekilde geçirmeniz dileği ile -
mrk etme adaş.. tatını çok fena çıkartıyorum
Herkese iyi bayramlar !!! -
quote:
Orjinalden alıntı: _aNaToLia_
Millet 9 gün tatil yaparken, şu an işte olmak 3 gün tatil yapacak olmak acı verici
Bayram tatilinizi en yi şekilde geçirmeniz dileği ile
aynen benimde öyle ben okuyorum 9 gün tatilim var ama babamın işi gereği bayram önü ona yardım etmem gerekiyo -
Herkese iyi bayramlar tavsiyem pc başında geçirmeyin 9 gün gezin dolaşın :) -
herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım -
Tüm Müslüman Kardeşlerimizin Ramazan Bayramını Kutlar Birlikte Nice Bayrmalar görmeyi teminni ederim.
İyi Bayramlar DH
-
millet naber leyn ben geldimm herkesin bayramı kutlu olsun sokağa şeker toplamaya çıkıcaz
-
bende bayramın ilk günü pc başında deilim ama ondan sonra full time pc herkezin bayramı mübarek olsun
konuyu açan abimizede teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLO_Tr -- 29 Eylül 2008; 12:40:10 > -
Bayramınız mübarek olsn -
quote:
Orjinalden alıntı: SeLO_Tr
bende bayramın ilk günü pc başında deilim ama ondan sonra full time pcherkezin bayramı mübarek olsun
konuyu açan abimizede teşekkür ederim
Önemli değil kardşeim
- Bende aynen yapacam bütün ziyaretlerimi ilk gün sonra Full PC - SRO vs.. Malum hafta içi iş yüzünden Char'ıma yani '' ZAYON '' uma hasret kalıyorum. Bayramda beraberiz onunla
-
Bayramınız mubarek olsun.buyuklerın ellerınden kucuklerın gozlerınden operım :) -
tüm müslümanların bayramı mübarek olsun. -
bayramda topladığım parayla (50-60 ytl) venüs'te çar alcam herkezin bayramını içtenikle kutuluyorum -
Hepinizin bayramı kutlu olsun.
Ayrıca İlhan abi adresini verde benim char elini öpmeye gelsin
Benzer içerikler
- umreye giderken helallik mesajları
- silkroad mbot
- japonca nickler
- silkroad pvp serverler
- kurt isimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X