Şimdi Ara

**DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)** (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
1
Favori
78.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim demin koyduğum yazı nereye gitti? furkan arkadaşımızın beni cinsel olarak tehdit ettiği?

• Ya harbiden zeka yaşın çok küçük.Msnde neler neler dedin cidden sorunların olmalı senin.
    Neyse uzatmıyorum.Git ip atla sen buraları aşar seni.Yada git pokemon bölümüne..
  • o resim hala elimde
  • Kiraz'ımızı gene uçurdular
  • Aynen yav Kiraz uçtu
  • Aga yapma etme allahını seversen
  • Şimdik ben resmimi koyardım ama sedat abi olmak istemiyorum . Sonra sağlık açısından sakıncaları olabilir , tipten de sorunlarım var . Ya da Levo lovers klübü de açılabilir .

Sayfa başı . Sorunluyum , sorunlusun , sorunlu , sorunluyuz , sorunlusunuz , sorunlular . Sorunlu kardeşliği

Bu konuya bir şeftalili patlıcan oturtma gerek !

Edit : İmla sorunu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyrexia -- 7 Ağustos 2008; 13:59:26 >

• Buyrun bu da Troyda oynayan bi arkadaşımız dh ye'ye de takılıyor, yüzünü sansürledim, alanyada bu yıl çektim bu fotoğrafı, bu resme bakıp arkadaşın orda ne iş yaptığını kestirmeniz zor olmaz

NOT: Resmi çeken, ingilizce konuşarak karıyı bağlayan ama başka bişi yapmadan kalanını ona yaptırarak 3.000 $'a ortak olan benim

**DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)**

• quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Buyrun bu da Troyda oynayan bi arkadaşımız dh ye'ye de takılıyor, yüzünü sansürledim, alanyada bu yıl çektim bu fotoğrafı, bu resme bakıp arkadaşın orda ne iş yaptığını kestirmeniz zor olmaz

NOT: Resmi çeken, ingilizce konuşarak karıyı bağlayan ama başka bişi yapmadan kalanını ona yaptırarak 3.000 $'a ortak olan benim

Ziböröhollotik höböhöllöşlü zımpara .

• quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Buyrun bu da Troyda oynayan bi arkadaşımız dh ye'ye de takılıyor, yüzünü sansürledim, alanyada bu yıl çektim bu fotoğrafı, bu resme bakıp arkadaşın orda ne iş yaptığını kestirmeniz zor olmaz

Olm FW'ye git keremizim

• Yanlız kadını görünce midem bulandı isterse 10.000 dolar versin onla foto bile çekinmem
  • TheHitchhiker, denizlili_yamuk, ZzWitchzZ

Denizlili bir tane resim plizz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

Yanlız kadını görünce midem bulandı isterse 10.000 dolar versin onla foto bile çekinmem

10.000$ emin misin ?
    100.000 Silk ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Yanlız kadını görünce midem bulandı isterse 10.000 dolar versin onla foto bile çekinmem

10.000$ emin misin ?
    100.000 Silk ^^

O kadınla foto + başka şeyler yaptıktan sonra hala hayatta olacağımı hiç sanmıyorum Onun için silkte gerekmez

• Hardcore anlayışı 0 ...

Ben de bir resim koyacağım ama zehirlenme , felç olma ya da omurgada geçici kayma yaşayabilirsiniz .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pyrexia

Hardcore anlayışı 0 ...

Ben de bir resim koyacağım ama zehirlenme , felç olma ya da omurgada geçici kayma yaşayabilirsiniz .

i love softcore xD
  • Du ben resim koyimda cossun burasi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FireGlavieTr

Du ben resim koyimda cossun burasi

Hayııııııırrr ... Yapmaaaaaa !
  • quote:

O resmi ben 1500 dolara çektim boru mu yalnızca yabancı dil bilgisi + fotoğrafçılık işin amelelik kısmı arkadaşa ait.

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.