Şimdi Ara

DH sevipte kavuşamayanlar grubu (132 üyemiz oldu:)(Yeni üyeler hoşgeldiz 1 sene sonra tkrar üye almı (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.516
Cevap
3
Favori
80.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: coyjonquil

quote:

Orjinalden alıntı: GOKHANz

nasılsınız beyler bayanlar?
    (keşke 1den çok bayan olsa)grubumuza kültürel bi zenginlik katsak

benden memnun değilseniz gelmiim artık buraya da.

hocam bunu kendime küfür sayarım
    benim senden yana hiçbir şikayetim olamaz ancak sana dua edebilirim
    ben sadece grubumuz gelişsin zenginleşsin istiyorum
    eğer bir yanlışım varsa özür dilerim
  • oksit dostum içim karardı walla arkadaşlıklar yalan bu dünyada gerçektende ne biliyim bende pek fazla anlamam bu işlerden ama ne bileyim o kızı aklından çıkarmaya çalış sanki o yokmuş gibi hayatına devam et birini bulursan heralde o sana bu kızı unutturur arkadaşına gelince inşallah allahından bulsun

TEK AŞK GÖZTEPE
  • oksit büyük geçmiş olsun hocam
    life must go on

Orjinalden alıntı: oksit

Arkadaşlar öldüm bittim yandım ben... içimde fırtınalara kopuyor..

Sevdiğim canım dan bir parça gibi kabullendiğim kız, artık dostum dediğim arkadaşım dediğim adamla çıkıyor. çok seviyorlarmış birbirlerini..

Bundan 1 sene önce aşık oldum ona delicesine, beni çok fazla kabullenmedi ama çokda şey yaşadık beraber, sarıldık destek olduk birbirimize. Bir hafta kadar benden uzak durdu, sonra onu okulda gördüm çok solgun görünüyordu. neyse bir hafta sonra yanıma geldi başka birine aşık olduğunu onu çok istediğini söyledi bana. Kimmiş bu çocuk biliyormusunuz? Benim arkadaşım gezdiim vakit geçirdiğim dostum dediğim bir adam. mert delikanlı sanırdım onu, ama şimdi benim sevdiğim kızla onu ne kadar sevdiğimi bile bile çıkıyor... Benim dünyalar güzeli gözlerinde kaybolduğum herşeyim bir tanem sevdiğim kızla çıkıyor. Nasıl içim acıyor anlatamam. ne birşey yiyebiliyorum nede uyuyabiliyorum. dayanamıyorum buna. Sevdiğim kızı kaybettiğimemi yanayım, arkadaşım tarafından sırtımdan bıçaklandığımamı..

Şimdi okulda göreceğim onları, nasıl dayanacağım bilemiyorum. sevdiğim kızı hala çok seviyorum ve hiç kızamıyorum ona (Allah'ım nasıl sevmişim ben ya ne gurur kalıyor ne de onur insanda), ama o adam yıktı beni... Hiçbirşey demiyorum Allah'ından bulsun.. çok kötü ahımı aldı asla mutlu olamasın bu dünyada. şimdi msnde görüyorum ikiside online, sanırım işi pişirmekle meşguller..

Birde bu adam bana anlatırdı üniversitede çok sevdiği bir kız varmış kız kabul etmemiş onu, sonra başka biriyle çıkmaya başlamış çıktığı adama nasıl düşman olduğunu anlattı bana... şimdi kendisi bana bunu yapıyor. nasıl bir mantık anlayabilmiş değilim.. nasıl bir acımasızlıktır bu, yazıklar olsun..

Başka birini nasıl seveceğim bilemiyorum. nasıl dayanacağım bilemiyorum.. sadece anlatacak kimsem yok size anlatıp rahatlamak istedim, çok yanlızım hemde çok... Benzer şeyler aşk acısı yaşayan arkadaşlar anlatırlarsa tecrübelerini nasıl unuttuklarını bana bir tavsiye verirlerse çok sevinirim...

sevipte kavuşan sonra en derin darbeyi yiyen bendeniz bu başlığın bir numaralı adamıyım...

bizler yanındayız dostum,içini dökmüşsün iyi etmişsin.ama şunu sende bilirsinki hiçbir kız için evet,hiç bir kız için deymezzz.
    Dediğin olayın bi benzeride ünv.1.sınıftayken benm başıma gelmişti cok sevdiğim 3 aylık sevgilim en yakınım bildiğim biriyle flört etmeye başladı.
    Çünkü ben kızı aldatmıştım o ise sırf bana inat olsun diye onla oynaştı
    Tabi sonra ben ettim sen etme ayaklarına yatıp,eşşekler gibi pişman oldugunu hiç unutmuyorum anfideki hocaların konuşma yaptığı mikrofonu eline alıp,yaklaşık 90-100 kişini önünde affeet aşkım,naptıysam senin için yaptım seni seviyorum demişti.
    Devamını sonra bi ara yazarım.Kız arıyo.bizler burdayız kardeşim sen içini rahat tut

• Allah yardımcınısss olsnnn ne diyimmmm....

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

Allah sevdiğinize kavuştursun.bırakın diyom aşkı meşki anlamıyonuz.

hocam bizim aşkımız belli

Orjinalden alıntı: KooSeo

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

Allah sevdiğinize kavuştursun.bırakın diyom aşkı meşki anlamıyonuz.

hocam bizim aşkımız belli

ya şimdi ben kızı seviyom ama sanki asıl sevgilime ihanet ediyom gibi geliyo.ikisinide sevsem olur mu?

• senin güzel hatırın için olur...ama kızla çıkmaya başlayınca unutursan külahları değişiriz(içimden bir ses güvenme buna diyor ama)

ama çok seviyom.ilk defa bu kadar seviyom.

hoşgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 31 Ağustos 2006; 23:30:46 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KooSeo -- 31 Ağustos 2006; 23:43:07 >
  • olum sen napıyon düzgün yaz şu gsyi.ceza alma zaten 3-4 kişiyiz.

coyjonquil sen beni uydu bölümünde bozmaya devam et.uydudan anladığım kadar hiçbişeyden anlamam.bi de futbol var.

@yavkar salla onu ya dün gecede bana yaptı haklı olduğum bi konuda diğer heriften yana çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KooSeo -- 31 Ağustos 2006; 23:39:13 >

coyjonquil beni gavur ellerde madara etme yeter.

ha bide sen dün fakele kapıştın deme tam mesaj yazdım.konu silinmiş.ben senden tarafa çıkçaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 31 Ağustos 2006; 23:41:38 >

bu arada nasılsınız yaw

yavkar silmisler lem altay topicigini

TEK AŞK GÖZTEPE
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.