Arkadaşlar bu sezon ligimizdeki en yetenekli en iyi perfomans gösteren genç isimleri bulalım. Malum taraftar olarak bu sezon bayağı etkili olduk transfer sezonunda. Eğer bir daha ki sezonda da baskı yaparsak bir çok istediğimiz ismi aldırabiliriz. Şu an en gözde Türk pasaportlu isimler aşağıda. Sizler gözlemleri yaptıktan sonra bir çok isim eklenecektir tabloya.
Serdar Taşçı24 | Stuttgart | 10.000.000€ | Stoper | Mehmet Ekici21 | W.Bremen | 6.500.000€ | Orta Saha | Gökhan Töre19 | Hamburg | 2.000.000€ | Sol Kanat | Serdar Aziz20 | Bursaspor | 2.200.000€ | Stoper | İlkay Gündoğan20 | B.Dortmund | 6.500.000€ | Orta Saha | Ömer Toprak22 | Leverkusen | 4.000.000€ | Stoper | Eren Derdiyok23 | Leverkusen | 10.000.000€ | Forvet | Tunay Torun21 | Herta Berlin | 1.500.000€ | Forvet | Onur Kıvrak23 | Trabzonspor | 5.000.000€ | Kaleci | Murat Ceylan23 | Gaziantepspor | 3.500.000€ | Orta Saha | Olcan Adın25 | Gaziantepspor | 3.500.000€ | Sağ Kanat | Cenk Tosun20 | Gaziantepspor | 3.500.000€ | Forvet | Orhan Gülle19 | Gaziantepspor | 1.200.000€ | Stoper | Alper Potuk20 | Eskişehirspor | 1.800.000€ | Orta Saha | Batuhan Karadeniz20 | Eskişehirspor | 1.500.000€ | Forvet | Hasan Ali Kaldırım21 | Kayserispor | 2.500.000€ | Sol Bek | Okay Yokuşlu17 | Kayserispor | 1.700.000€ | Orta Saha | Yiğit Gökoğlan22 | Manisaspor | 1.600.000€ | Sağ Kanat | Aykut Demir22 | Gençlerbirliği | 1.500.000€ | Stoper | Kemal Tokak22 | Samsunspor | 1.500.000€ | Stoper |
Keyserispor Engin Bekdemir'e dikkat
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
Keyserispor Engin Bekdemir'e dikkat
Kumaşı sağlam galiba. PSV u19 ve Porto u19 'da oynamış. Bu sezon iyi işler yapabilir.
Gökhan Töre'ye bizim lig den hic transfer teklifi gitti mi?
Kemal Tokak mı ? Şu sürekli kendi kalesine gol atan adam mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan
Gökhan Töre'ye bizim lig den hic transfer teklifi gitti mi?
Yerlilerin büyük kısmını sen eklemişsin. Bende birkaç isim ekledim. Daha eklenecek oyuncular var. Ama çoğu kişi tanımaz.
bu nasıl scout ekibi böyle scout herkes yapar bu adamlar zaten tanınmış az da olsa kendilerini ispatlamışlar önemli olan M.United gibi bulmak ( bkz : chicharito )
Emir gibi scout umuz olaydı adam bomba isimler onermıs harbıden bızım scoutlar ne isler yapıyor acaba genc adam gelmıyor kı bıze hıc
yönetim bu dediğiniz yabancı oyunculardan birini alsın herkes yönetime sallamazsa bir şey bilmiyorum
GÖKHAN SÜZEN
Kişisel Bilgiler Doğum Yeri : DÜZCE Doğum Tarihi : 12 Temmuz 1987 Uyruk : TC Futbolcu Temsilcisi : ENGİN KIRKPINAR Lisans Bilgileri Lisans No : 1108662 Kulüp : BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR Sözleşme Başlangıç T. : 1 Haziran 2010 Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2013
Ali Dere'yi yazmassak ayıp olur
kamil grosicki vardı sivasta onu da takip edin
İsmail Berk Ünsal gibi oyuncular bulmaya önem verilmeli bence,en fazla 15-16 yaşlarında
Şunları da ekleyelim.
Oscar 18 | İnternacional | Ofansif Orta Saha- Oyun Kurucu - Sağ Kanat
Böyle bir konunun açılması iyi oldu. Son birkaç isim daha paylaşmak istiyorum.
Özellikle Japonya dan son dönemde birçok yıldız çıkmaya başladı. Japonya 2. liginden Hulk gibi bir oyuncu bulundu. Kagawa gibi isimler çıkarıldı.
En son Hamburg un ve Bayern Münih takımlarının transfer ettikleri var. Bu 2 takımın kadrosuna bakanlar görecektir. Anlayacağınız son zamanlarda Japonya dan birçok kaliteli genç çıkıyor. Az çok takip edebilme fırsatı bulduğum için önerdiğim ve önereceğim birkaç isim var. Sizlerin aklında oyuncular hakkında çok az bir fikir oluşsun diye birkaç video ekliyorum. Aklında bulunsun. Bu isimleri ilerleyen zamanlarda çok daha sık duyabilirsiniz.
Takashi Usami 18 |Bayern Münih| Ofansif Orta Saha- Oyun Kurucu- Sol Kanat- Sağ Kanat
Sanırım sadece yerli oyuncuları yazmamızı istemişsin ama ben yerli yabancı bildiğim ve yetenekli bulduğum isimleri önerdim. İçlerinde birçok yerli oyuncu da var. Böyle bir konuyu görünce tamamını paylaşmak istedim. Belki zaman ayırıp inceleyenler olur. Yanlışım olduysa kusura bakma.