Şimdi Ara

###DH Satranç Kulübü### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
27
Favori
35.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

###DH Satranç Kulübü###

(En Son Oy Tarihi: 1.1.0001)
Giriş

Orjinalden alıntı: Riqimaru

quote:

Orjinalden alıntı: psyco_oki

beni eklememişsin sanırım hala.
    bu arada bence mynetten yapalım hem türkçe hem kolay anlasırız

İyi bak kanka 18. sıradasın Turnuvanın nasıl olacağını da anket belirleyecek(büyük ihtimal mynet çıkar kafanı yorma)

pardon teşekkürler
    @©oolermaste® bunundamı hilesi var ya

• şöyle ki adam açar ubisoft chessmaster 10th edition traning mod karşıya alır chessmaster i flip board yapıp programın yaptığı hamleleri size karşı yapar. mynette yahooda o acayip yüksek puanlara sahip 500 600 e 1 lik oran yakalamış kişilerin çoğu bu şekilde oynuyor. ukd li oyuncuyum yahooda harcıyor adamlar. analiz ediyorum neredeyse 0 hata 10 dk süreli oyunda adamın yaptığı her hamle 5 hamle sonrasına yönelik. oyundan beziyorsun böyle olunca. en iyisi yüzyüze taşlara dokunarak saate elinle basarak oynamak. zaten kale fedası yapıp 3 hamle sonra matı gördümü o saate bi başka basarsın o onların zevki hiçbirşeyde yok
    west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
  • PlayChees programında nickim aLpeReN07

• benide eklersen sevinirim
    west indies, kızıl elma, itaki, maçin! uzun yola çıkmaya hüküm giydim. beyazların yöresinde nasibim kalmadı yerlilerin topraklarına karşı suç işledim zorbaların arasında tehlikeli bir nifak uyrukların içinde uygunsuz biriyim vahşetim beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı kendime dünyada bir acı kök tadı seçtim yakın yerde soluklanacak gölge bana yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. /uzak nedir? kendinin bile ücrasında yasayan benim için gidecek yer ne kadar uzak olabilir? başım açık, saçlarımı ikiye ortadan ayırdım kimin ülkesinden geçsem şakaklarımda dövmeler beni ele verecek cesur ve onurlu diyecekler halbuki suskun ve kederliyim korsanlardan kaptığım gürlek nara işime yaramıyor rençberlerin o rahat ve oturmus lehçesinden tiksinirim boynumda bana yargı yükleyenlerin utançlarından yapılma mücevherler sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim. / bir hayatı, ısmarlama bir hayatı bırakıyorum görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta askerken kantinden satın aldığım cep aynası bazı geceler çıkarken uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta gibi lükslerim de burda kalacak siparişi yargıcılar tarafından verilmiş bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım burada bitti artık işim, ocağım yok uzun yola çıkmaya hüküm giydim.
  • Satranç Var.Ben Yokum?Sizi Mat Etmeye Hazırım

Her İyiliğin İçinde Bir Kötülük Her Kötülüğün İçinde de Bir İyilik Vardır..
  • benı kısme yenemez antalya 5 ı oldum 5 sene once sorna bırkadım:D
    ZOTAC GTX 670 4GB DDR5 256Bit - HITACHI 500GB 7200Rpm - Casper 20" LCD

• quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Kesinlikle Karadeniz Otoyolu nickli arkadaşıma katılıyorum.Daha profesyonel ve daha rahat bir turnuva için PlayChess programını öneriyorum bende

Ewet PlayChess olsun .

Diğer detaylardan haberder etmeyi unutmayın bizleri.. Nezaman olcağı felan ..
  • Benide yazarsanız sevinirim beyler bol mat lar
    Server | Gaia

Reach4TheSky
  • beni de ekleyin
  • Riqimaru

beni de kulübe ekler misin.
    sanırım turnuva için geç kaldım
    Skystar 2.8A || XClio Nighthawk || HP 2310ei || Gigabyte M6900 & Inca 274qu || 40c6000 & Goldmaster HD 1045 & Digiturk 7103HD || Ixus 220HS || J200F
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.