Şimdi Ara

DH Rp Severler Grubu ( 47 kişi ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
0
Favori
5.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İdolün senden her zaman 16 kat büyüktür. Özenme, illaki özenecem diyorsan git Mevlana' ya, Yunus Emre' ye, Fatih Sultan Mehmet' e, Hz. Muhammed' e (S.A.V) özen.
  • Herdie ve piskofossu yazıyorum

Ölümü İnkar Ediyorsan UYUMA,Dirilmeyi İnkar Ediyorsan Uyuduktan Sonra UYANMA
  • Senide ekliyorum hafta sonu halledicez siteyi büyük olasılık

Orjinalden alıntı: aranelxtr

Örnek bir kurgu;

Japonyanın sakin kasabalarından Köchi' de yaşayan Uechi Yo üniversiteden mezun olmuş ve ailesinin yaşadığı yer olan Osaka' ya dönmeye karar vermiştir. Cebinde sadece trene yetecek kadar parası olan Uechi Yo uçakla gitme fikrini kafasından silmiştir.

Uechi Yo tren biletini almış ve kalan süreyi Köchi garının kalabalık restaurantlarından birinde geçirmeye karar vermiştir. Cebinde biletten arta kalan ufak parasıyla bir suşi almış ve manzarayı seyrederek yemeğini yudumlamaya başlamıştır.

Tren vakti gelip çattığında;

Uechi Yo saatine bakar, garsona ücreti bırakır ve trene doğru yol almaya başlar. Ülke içinde Osaka - Köchi arası yollar karadan elverişli olmadığı için yolun büyük kısmı deniz üzerinden geçmektedir. Uechi seyahat esnasında tabir yerindeyse yalayıp yuttuğu psikoloji kitaplarına göz gezdirmeye başlamıştır. Tahmini olarak 2 saat sürecek yolculuğun büyük bir kısmı tamamlanmıştır. " Tren Japon Denizi ile Pasifiğin kesiştiği o muhteşem yerden ufka selam vermeye başlar. " Genç adam kitaplara göz gezdirirken birden bir sarsıntı duyulur, o da ne denizin ortasında oluşan büyük bir deprem raylara zarar vermiş ve yol ortadan ikiye bölünmüş...

Birkaç saat sonra;

Japonya' nın Merkezi haber kanalından;

" Pasifikte kaza yapan trenden kurtulan olmadı, 1 yolcu ise kayıp. "

Haberi duyan ailesi kısa süre içinde göz yaşlarına boğuldu fakat saatler sonrasında kayıp kişinin Uechi olduğunu öğrendiklerinde biraz olsun rahatlama belirtileri gösterdiler.

Uechi Uyanıyor;

Çevresine bakınıyor, başını elliyor ve kanamış olduğunu farkediyor.

Uechi Yo ıssız bir adaya düştü ve ne kitapları nede " 0.75 " numara gözlükleri ortada.

Güzel olur bence fantastik senaryolardan bıktık.

0.75 ise işin esprisi.

robınson crouse (yanlıs yazmıs olabılırım) nın modern halı :) ama beendım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laxori -- 1 Ocak 2008; 22:05:22 >

ARM.454 Casull Auto 13mm

| Lord Of The Rings Fan Club |

• Teşekkürler yorumun için ayrıca beğendiğinede sevindim umarım biri hayata geçirir.

Survival tipi bir senaryo. Robinson Crouse gerçekten sağlam bir hikaye fakat yazarken aklımın ucundan bile geçirmedim çünkü onun yaşadığı yerlerle benim senaryoma kattıklarım farklı.

İdolün senden her zaman 16 kat büyüktür. Özenme, illaki özenecem diyorsan git Mevlana' ya, Yunus Emre' ye, Fatih Sultan Mehmet' e, Hz. Muhammed' e (S.A.V) özen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

Teşekkürler yorumun için ayrıca beğendiğinede sevindim umarım biri hayata geçirir.

Survival tipi bir senaryo. Robinson Crouse gerçekten sağlam bir hikaye fakat yazarken aklımın ucundan bile geçirmedim çünkü onun yaşadığı yerlerle benim senaryoma kattıklarım farklı.

Yazabilirim istersen msnden bana ben yazcam demiştin.Bu arada yukarıda yazdığım hikayeyi beğenen oldumu 2. sini yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 1 Ocak 2008; 23:52:23 >
    ~~ İpucu Oyunu ~~
    ~~ İlginç ~~

• onuda beendım yavaştan çoalcaz. Bir zamanlar banada smirdon öretti rp yi

ARM.454 Casull Auto 13mm

| Lord Of The Rings Fan Club |
  • Up!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranelxtr -- 2 Ocak 2008; 18:07:15 >

• kamilov
    kamil klas

ekle cosalım kardeş manyaayım.

up

Orjinalden alıntı: kamil_klas

kamilov
    kamil klas

ekle cosalım kardeş manyaayım.

Bu Adamı Sakın Almayın.Yalancıdır,Zekası İyi DEĞİLDİR.HAVALIDIR.

Nothing...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

Beni yazmamanız suç -_- Herneyse... Bi gün msne toplanıp msnden frp yaptırayım size...

Çok kötü oluyor ya Emre'lerin odasına katılmıştım bir kaç defa herşey birbirine girmiş bir şekildeydi -_-"

Aldım senide

Orjinalden alıntı: Smirdon

quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

Beni yazmamanız suç -_- Herneyse... Bi gün msne toplanıp msnden frp yaptırayım size...

Çok kötü oluyor ya Emre'lerin odasına katılmıştım bir kaç defa herşey birbirine girmiş bir şekildeydi -_-"

Aldım senide

Emre çok bilgili ama bilmediği şey frpyi yaşatmak... Bende bunu yapmaya çalışıyorum mesela emre frp yaptırırken ne kadar iyi rp yaparsan yap bonus alamazsın... Veya bi gizem olmaz etrafta...

Nothing...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.