Şimdi Ara

DH Pokémon Vortex Takımlar ve Takım Tavsiyeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
12.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle efsane çıkma ihtimalinin çok düşük olduğunu söylemeliyim. Efsaneler o yüzden çok değerlidir. Çoğu kişide efsane vardır ama bunları zor elde ediyorlar. Crater'e göre sanırım 5 kat daha zor çıkıyor. Adminleri yenersen rozet geliyor diye biliyorum profiline ama efsanelere etki eder mi bilmem. Sen yine de yen.
  • Charizard
    Shiny Krookodile
    Lucario
    Dragonite
    Venusaur
    Metagross

Ayrıca dark magmortar,alakazam,duskonair,electivire,gliscor,garcohmp,Golem,honckrow,infernape,kingdra,machamp,mystic gengar,noctowl,reshiram,Slaking gibi pokemonlarım var.Takım hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim.

Oyun nickim;frknk

• Bence daha çok özellikli pokemon kullanmalısın.
  • Öncelikle DSMA olmayan pokeleri takımına almamalısın. Takımda sadece DSMA olacak. Ayrıca türlerinin de iyi olması lazım. Mesela Charizard kaya saldırılarından 4x hasar yiyor. Dragonite buz saldırılarından 4x yiyor. Zayıflığı az olan pokeleri bul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Öncelikle DSMA olmayan pokeleri takımına almamalısın. Takımda sadece DSMA olacak. Ayrıca türlerinin de iyi olması lazım. Mesela Charizard kaya saldırılarından 4x hasar yiyor. Dragonite buz saldırılarından 4x yiyor. Zayıflığı az olan pokeleri bul.

Dayanıklı pokelere örnek verebilirmisiniz?
  • Takımımdakiler.
  • Armaldo çelik-su-kaya ludicolo uçan-zehir-böcek blaziken ise uçan-su toprok-pisişik saldırılarıyla süper effective yer.En azından 1 yada 2 zayıflığı olan pokeler kullanmalısın
  • Peki pokemonların hangi türe karşı dayanıksız olduklarını nasıl öğreneceğim?
  • Spiritomb ve Sableye'nin hiç zayıflığı yok. Bunları kullanabilirsin. Shadow Rush atağını da eklersen rakibi en fazla 2 vuruşta öldürürsün.
    Hangi türün hangisinden fazla yediğinin bir tablosu vardı. Nerede bilmiyorum ama.
  • Aslında hangi türün hangisinden cok fazla yediğinin mantiğını çözmek zor değil elektrik suya karsı güçlüdür ateş çimene karşı çimen suya karşı su ateşe karşı bunları çözmek sadece mantığa dayalı...

Örnek veriyorum takımına bi su pokemonu al ve tek tek bütün türlerle savaştır hangisine iyi vuruyorsa su ona hükmeder bu kadar basit :)

• Ancient Darkrai

Dark Ledian

Mystic Kabutops

Dark Magmortar

Shiny Krookodile

Mystic Venusaur

Böyle Nasıl Olmuş?

•  DH Pokémon Vortex Takımlar ve Takım Tavsiyeleri

Buradan hangi türün hangi türe yüksek vurduğunu öğrenebilirsin. Örnek gösteriyorum:
    Steel atağı Water türüne 0.5x vurur. Ama Water türü Steel'e 1x yani normal vurur.
    Ayrıca Normal atağı Ghost türüne hiç vuramaz mesela.
    Biz kaç senedir ustası olduğumuz için ezbere biliyoruz denilebilir. Ben ezbere biliyorum mesela.
    Steel genel defans pokemonudur mesela. 3 zayıflığı vardır ama çoğu türden 0.5x yer. Fightning ise saldırı türüdür mesela. 4 tane türe 2x vuruyor. Ayrıca takımında Bug Flying türünde olan böcek var. Bug ve Flying ikiside Rock atağından 2x yediği için toplam 4x ediyor. Onu kullanma herhangi bir rock saldırısında tek yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 23 Mayıs 2011; 19:01:02 >

• Sableye ve spiritomb un shiny ve ancientleri tek yemez.Diğerleri ise elektrik ve ateş pokelerinin dark türlerine lightning strike ve blue flame ile tek yer.Çünkü fiyatı 130.000 olduğu için 406 vurur ve sableye tek yer.
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim.Ledyba'nın yerine normal Genesect koysam nasıl olur? Bir sorum daha olacak takımlarla pek ilgisi olmasada..
    Live battle'ı açtığımda birtürr hata veriyor ve savaşamıyorum sebebi ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfable -- 23 Mayıs 2011; 20:14:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfable

Cevaplar için çok teşekkür ederim.Ledyba'nın yerine normal Genesect koysam nasıl olur? Bir sorum daha olacak takımlarla pek ilgisi olmasada..
    Live battle'ı açtığımda birtürr hata veriyor ve savaşamıyorum sebebi ne olabilir?

Normal koyma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwesler

Sableye ve spiritomb un shiny ve ancientleri tek yemez.Diğerleri ise elektrik ve ateş pokelerinin dark türlerine lightning strike ve blue flame ile tek yer.Çünkü fiyatı 130.000 olduğu için 406 vurur ve sableye tek yer.

Zayıflığı olmadan hiç biri tek yemez.
    Live battle oyunda yok daha.
    Asıl takımına DSMA olmayan pokemon alma.
    Tavsiyelerim Sableye ve Spiritomb. Çünkü türü Dark ve Ghost. Zayıflıklarına bakabilirsin. Bir türün zayıflığı diğerini örtüyor diğeri de onu örtüyor.

• Örneğin dark electriveye ligtning strike kas ve karşındaki mystic veya dark sableye varsa 406 damage yer.Super effective vurur demedim.Anlamadın mı?
  • BLackBuRn le computer battle yapıp dene.Ya dark electriveye ligtning strike yada dark blazikene blue flame atakları ekliyerek tek atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwesler

BLackBuRn le computer battle yapıp dene.Ya dark electriveye ligtning strike yada dark blazikene blue flame atakları ekliyerek tek atabilirsin

Dark Electrive demişsin. Şimdi 150 vuran bir saldırı kullanıyorsun. Dark olduğu için %25 daha fazla vuracak. Ayrıca kendi türünün saldırısını kullandığı için %50 daha fazla. Toplam %75 fazla vuruyorsun. Normalde 250 civarı vuruyor sanırım %75 ekleyince tek atması lazım.
    Ayrıca beni computer battle'da yenebiliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 23 Mayıs 2011; 22:05:16 >
  • Öyle olduğunu biliyorum zaten
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.