Şimdi Ara

DH Pivotcular Grubu (Figür ve İmza İçeride) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • Pilot pivot yaz banada güzele benziyor bakayım bi .

Düzeltme:yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daNGe® -- 9 Haziran 2010; 17:59:07 >

• İlk çalışmam

Göremeyenler içinhttps://store.donanimhaber.com/ac/c5/10/acc510f856f8b517f6d7ff578cc6894c.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Player -- 9 Haziran 2010; 20:09:16 >

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • arkadaşlar benide ekleyin
    fakat kayıt ederken gif formatını seçiyorum ama sonra kayıt ettiğim şeyi izliyemiyorum

• pivot değil de flash cs3 özensiz oldu idare edin

Run, live to fly, fly to live, aces high

• Bu da benim ilk denemem

• Hmm bende uye olmsk ıstıyorum...
  • Mesajım Bulunsun

burdan stks bölümüne girin.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaddiRr -- 9 Şubat 2011; 1:58:29 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Twelve -- 9 Şubat 2011; 16:41:26 >

N61JQ JX093V Intel® Core™ i7 1.73GHz Turbo İle 2.93GHz 740QM | 4GB DDR3 1066MHz | 500GB 7200rpm | ATI Mobility™ Radeon® 5730 HD 1GB DDR3
    16'' | 1366 x 768 | 1 x USB 3.0 port, 2 x USB 2.0 port | Microsoft Windows 7 Premium 64 bit | 8xSuper Multi-Dual Yazıcı DVD-RW
  • Ekle benide İlk çalışmam bu 2 tane süper çalışma vardı pivot 3 de hata verdi boşa gitti

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Eğlenceli bir şeye benziyor indirip uğraşayım biraz

(ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • bu silahtı kılıçtı falan nasıl ekliyorsunuz? bir yerden mi indirdiniz onları? bu arada ekleyin beni de

• Buda benimki

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.