Şimdi Ara

DH Özel Röportaj: Avea, 2014 yılı 3. Çeyrek sonuçlarını açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Faturalı hattın birini aveadan kurtardım turkcelle geçirdim.sıra diğer hattımda.taahhüdüm nisanda bitiyor.bu kadar berbat bir internet hızı olamaz.şebeke 3g den h+ ya geçip durdukça bataryayı da sömürüyor.aveadan uzak durun derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Affedersiniz ama odun gibi adam, kapadım ben, kazıkçı herifler.

  • Avea sen ne yatırımla ne başka bişeyle düzelirsin. En mantıklısı taahhüdün bitmesiyle uzaklaşmaktır. çekilecek dert değilsiniz. 2mb hızı görünce seviniyorum, millet 30mb'lerle bağlanıyo. Şaka gibi. Konuşma kalitesi berbat, birde bu ara arama yapınca dıtttttttttttttt diye dehşet yükses ve tiz bi ses geliyor. kapatıp tekrar aramak zorunda kalıyorsunuz. 424 gündür avealıyım 4 gb netimin daha 1 gb kotasını kullanamadım, kullanmadığımdan değil kullanamadığımdan. şafak 306. avea gelse "size ayda 20 gb net 5.000 dk ömür boyu bedava" dese yeminle söylüyorum 5 dk daha durmam. yine avea bahsi geçince sinirim bozuldu, ben doktoruma gidiyorum :)
  • Şu Avea'ya bir kere bulaştım, onda da pişman oldum. Müşderilerinin rızası olmadan bağış parası alan, üstüne de insanlar müşderi hizmetlerini arayınca iyi ya işte ne güzel sizin yerinize bağış yapmışız diyecek kadar trajikomik bir firmadır kendileri. Onlardayken 47 TL olması gereken faturam 65-70 bazen 80 TL civarlarında oynamıştır. Nedeni ise genelde vergileri fatura tutarından saymamalarından kaynaklanır. Avea'da 11 aydan sonra ödediğim en ucuz fatura 53 TL'ydi. Defalarca şikayet ettim, arayıp küfrettim. Sonunda dayanamayıp taahhüdü bozdum. Diğer operatörlerin bedava verdiği birçok sorgulama hizmetine para istiyorlardı, para verip 12 saat önce ne kadar data paketinizin kaldığını öğrenebiliyordunuz.
    Faturanızın son ödeme tarihini hattınız kapanmadan bir gün önce hatırlattıklarından ve bankadan belirlediğiniz otomatik ödeme talimatlarını her seferinde aşmayı başardıklarından defalarca hat açma ücreti ödüyorsunuz.
    Taahhüdüne girdiğim paket ucuzlayınca ben de tüm diğer operatörlerde olduğu gibi fatura ücretim düşecek sandım. Düşmedi. Müşderi hizmetlerini aradım ve tam bir rezaletle karşılaştım, sitelerine koydukları fiyatlar kendi veritabanlarıyla uyuşmuyor. Üstüne üstlük müşderi hizmetlerindeki o öküz sitelerinde öyle bir fiyat olmadığını da iddia ediyordu bana. Açıp websitenize bakın veritabanına değil diye defalarca ikaz ettim ama bu geri kafalılar en azından bu hata için özür dileyeceklerine beni aptal yerine koyarak davranmaya devam ettiler. Birkaç sefer sonra birisi indirim olsa bile sizin ücret düşmez dedi iyice kafam attı.
    Sonuç olarak, Türkiyede Avea kadar rezalet başka bir operatörle karşılaşmadım daha önce.




  • ankara nın göbeğinde avea çekmiyor. çekmiyor arkadaş ama ne yapalım ucuz olduğu için kullanıyorum

  • çok sıkıcı bir konuşma dinlerken sıkılıyor insan adam birşeyler başarmış ama hiç heyecan aktaramıyor

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.