Şimdi Ara

DH OYUN PAYLAŞIM - Yüzlerce oyun (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.913
Cevap
3
Favori
407.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234567...46...96
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ALIEN SHOOTER

DH OYUN PAYLAŞIM - Yüzlerce oyun

>>Alien Shooter<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 30 Nisan 2006; 23:23:45 >

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-

• Lan MaynaQ nerden buluyon bu güzel oyunları.. bu arada paylaşım için saol ..

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Ozaman bitanede kotana dokunmayacak flash oyun koyalım dostum..

quote:

Orjinalden alıntı: rietveld
    sağolasın sayende birsürü oyunum oldu.Senin yüzünden kotam dolacak.

09

SCOOBY-DOO RIVER RAPIDS RAMPAGE EPISOD 1

>>HEMEN OYNA<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 30 Nisan 2006; 23:28:25 >

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

oyunun antrenman bölümünde anlatılıyo nasıl olduğu @el nino

quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

oyunlar çok güzel hocam teşekkürler ama şu masa tenisi oyununda birisi bana topa nasıl falso verildiğini söylese çok iyi olur yoksa kafayı yiyecem

sağol hacı çözdüm olayı

yeni oyunlarda süper eline sağlık ...

• ellerine sağlık arkadaşım çok sağol
    En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir, birbirini anlamayan...
  • abi ya iyi hoş oyunda çok kısalar be napıcaz böle

BEACHED 2002 Demo

http://www.download-free-games.com/war_game_download/beach_head_2002.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmarch -- 1 Mayıs 2006; 1:22:56 >

• 11

AİR STRIKE 2

TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmarch -- 1 Mayıs 2006; 1:22:17 >

• işte böyle katılımlar bekliyodum bende ellerine sağlık @hell
    diğer arkadaşlarda buldukları güzel oyunları paylaşırlarsa seviniriz..ama lütfen legal olmasına dikkat edelim, crack falan vermeyelim..

quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

BEACHED 2002 Demo

• elimden geldiğince iyi oyunları tanıtıyorum, ama full ama demo..

quote:

Orjinalden alıntı: hektorSTK

hocam eline emeğine sağlık
    mümkün olduğunca full versiyonlar olsa daha iyi olmaz mı?

• ya bu masa tenisi oyunu beni iyi sardı ama 4 günlükmüş 2 gün sonra foss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 25 Nisan 2006; 19:19:20 >

Orjinalden alıntı: Technics

TRIALS MOUNTAIN HEIGHT's

Bu seferki oyun Eurosport ta bazen denk geldiğimiz motor akrobasisi ile ilgili güzel bir oyun. Paylaşması bizden oynaması sizden.. kolay gelsin :)
    not: oyun freeware'dir(yani ücretsiz)

çekebilmek için h'den sonraki boşluğu kaldır
    http://www.h emenpaylas.com/download/433918/TrialsMountainHeightsInstall_V100_by_TECHNICS.zip.html

Technics bu oyun çok gerçekçi süper bi oyun ama beni hasta etti.Sinir krizleri geçiriyorum bu oyun yüzünden bir tepe bile mi aşamaz insan o kadar kötü bi durumdayım.Bi yandan oyunu da bırakamıyorum inat ettim durum çok kötü kurtulamıyorum bu oyundan

• hımm seni sinir ettiyse kaldırayım diyecem ama oynamayanlara haksızlık olur.. sen istersen oyunu sil ve yokmuş gibi davran çünkü bende biara senin gibi oldum.. abartmış yapan arkadaşlar biraz.. ama azmimle 1-2 bölüm geçtim neyseki :)

quote:

Orjinalden alıntı: mao-dun
    Technics bu oyun çok gerçekçi süper bi oyun ama beni hasta etti.Sinir krizleri geçiriyorum bu oyun yüzünden bir tepe bile mi aşamaz insan o kadar kötü bi durumdayım.Bi yandan oyunu da bırakamıyorum inat ettim durum çok kötü kurtulamıyorum bu oyundan

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 30 Nisan 2006; 23:26:59 >

• aşmışın
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • Rockstar games yani, GTA nın firması 3 classic oyununu bedavadan internet üzerinden dağıtmaya başlayınca bunlarıda paylaşmak istedim..tamamı fulldür. not:yüklemek için 1kaç satır doldurmanız gerekecek..

(aşağıdaki içeriklerin tamamı legaldir..)

TAM SÜRÜM

ROCKSTAR CLASSICS

13

WILD METAL

Gta'yı Gta yapan efsane
    14

GTA
    LONDON

Bence haala en iyi gta bu :)
    15

GTA
    2

İşte Download Linkiniz..
    not:linkten önce dilediğiniz oyunu seçin ondan sonra bilgileri yazıp submit'e basın
    http://www.rockstargames.com/classics/gta.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 9 Mayıs 2006; 0:00:44 >

• 
Sayfa: önceki 1234567...46...96
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.