Şimdi Ara

DH OTOMOBİL BÖLÜMÜ İSTANBUL 2. İFTAR BULUŞMASI - BULUŞTUK :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
0
Favori
11.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: desiya

Şöyle bir öneri sunsam; BURSADA BULUŞSSAK?

Konak18e gidebiliriz. Güzel bir bahçeleri var. Çekirgede. Sonrada üst kata çıkarak taverna moduna girebiliriz :)

Katılımcıların çoğunluğu Bursadansa orada yapılır,

Şu an tamamına yakını İstanbuldan,

Geçen senede İstanbulda yapılmıştı buluşma bu nedenle.

Ama oylama yapılır çoğunluk Bursa derse Bursada yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 21 Ağustos 2009; 16:59:47 >

http://www.konak18.com.tr

http://www.cengizlerrestaurant.com

http://www.barbayalim.com.tr

Ortalama fiyatları 30-40 lira arası. Hepsinde sıcak bir atmosfer vede güzel mönüler var..

• Açıkçası, konuyu imrenerek takip ediyorum. Herkese hayırlı Ramazanlar...

• Bende gelebilirim gün uygun olursa

BARTIN ÜS SAVUNMA BİRLİKLERİ K.

• İskelet kadroya, ek kişiler istiyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 21 Ağustos 2009; 18:45:04 >

Orijinalden alıntı: funkmaster

içki muhabbetini sevmediğini söylüyorsun da bari nasıl yaptığını söyle de konu öyle kapansın, ben votka ve vişne kullanıyorum mesela vişne likörü yapmak için

Bir ara mail adresini pm den at yollarım tarifi...Zahmetli biraz yalnız söyliyim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 21 Ağustos 2009; 18:24:31 >
  • Ben kesin değilim ha uyandırayım şimdiden.

Yaşarcım atla gel işte deniz otobüsüyle. 1.5 saat altı üstü. Alırız seni de nereye gelirsen, sen de katılırsın aramıza.

Arkadaşlar önümüzdeki Cuma günü uygun olur mu? Nasılsa arabalarla gideceğiz ve içki de kullanmayacağımıza göre, iftardan sonra da geç saatlere kadar muhabbet eder hatta gezebiliriz. İftar + sahur bile olabilir.

Eğer önümüzdeki cuma uymaz derseniz diğer cuma da olabilir.

• Yaz beni de Coşkun listeye. Büyük ihtimalle gelirim.

Hafta içi çalışıyorum staj var, Cumartesi günü yaparsak Bursa'ya da gelirim fark etmez. 7 kişi daha gelebilir benle hatta araba boş

Bu arada Can'ın bahsettiği ve menüsünün resmini koydugu yeri begendim. Hem de tanıdıkmış biraz indirim de yaparlarsa tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 21 Ağustos 2009; 19:46:06 >

Orijinalden alıntı: kaya5789

Yaz beni de Coşkun listeye. Büyük ihtimalle gelirim.

Hafta içi çalışıyorum staj var, Cumartesi günü yaparsak Bursa'ya da gelirim fark etmez. 7 kişi daha gelebilir benle hatta araba boş

Bu arada Can'ın bahsettiği ve menüsünün resm,n, koydugu yeri begendim. Hem de tanıdıkmış biraz indirim de yaparlarsa tadından yenmez

Buyur Melih'cim başımızın üstünde yerin var. Ya da yine hepimiz doluşalım Ibiza'ya.

Açıkçası ben de beğendim Göksu marine'i.

• Selamlar arkadaşlar.

Taşınma işlerimiz oldu,interneti daha şimdi bağlatabildik yeni eve,konuyu da yeni gördüm.

Gelmeyi çok istiyorum ama bakalım o kadar çok iş var ki hem burada,hem de izmitteki evimde,istanbulda olur muyum sizin belirleyeceğiniz tarihte onu da bilmiyorum.

Umarım olur da dostlarla tanışmış oluruz
    2 liters is a drink size, not an engine;V8 Power: No bottle, all throttle!
  • Bertuğ yazdım seni de.

Can, önümüzdeki cuma nasıl?

• Mübarek konu aşağılara inmesin.
    Cuma sana bana güzel farketmez de sayıyı kesinleştirip ona göre rezervasyon almamız lazım. Ya da haftaya Salı-Çarşamba'ya kadar gelen gelir, Perşembe katılmak isteyene nanik yapmak zorunda kalırız.

Orijinalden alıntı: RqJnr

Mübarek konu aşağılara inmesin.
    Cuma sana bana güzel farketmez de sayıyı kesinleştirip ona göre rezervasyon almamız lazım. Ya da haftaya Salı-Çarşamba'ya kadar gelen gelir, Perşembe katılmak isteyene nanik yapmak zorunda kalırız.

Can kırk yılın başı çerçeveletilip duvara asılacak mesaj yazdın, teşekkür ederim.

• 28 Ağustos Cuma günü olarak başlığa ve ilk mesaja ekleyelim o zaman çiçeğim. 2 gün sonra yapsak Zafer Bayramını da kutlar, bayramlaşıp aradan çıkartırdık ama nasip.

ne iyi ettinde sen önce davrandın

yaz beni de.mutlaka gelirim diyorum gelirsen

yaşar ben de çok sevinirim.

melih-keep in touch

Orijinalden alıntı: atiyba

28 Ağustos Cuma günü olarak başlığa ve ilk mesaja ekleyelim o zaman çiçeğim. 2 gün sonra yapsak Zafer Bayramını da kutlar, bayramlaşıp aradan çıkartırdık ama nasip.

yazıyorum o zaman.

Veysel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 21 Ağustos 2009; 22:40:48 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.