Arkadaşlar otobüs firmalarının doluluk oranlarını bulabileceğim bir yer var mı? mesela Melih abi Pamukkale turizm'in doluluk oranları hakkında kesin bir bilgi varmı?Firmalat böyle çalışmalar yapıyor mu?
Selam millet ben 2 gündür yoktum benim oyum dünyadan otobüs resimlerine o konu için ilyushin arkadaşıma teşekkür ederim Melih kaptan cuma sabahından beri daha yeni geldim eve onun için forumada giremedim. sayfada 23 olmuş hadi hayırlısı
Evet Tatil Bitti Ve 1 Aylık Ayrılıkta Sona Erdi .....Burdayım Herkese Selamlar
oylama bitti haftanın popüler topici dh otobüscüler grubu oldu oylamanın gec acıklanmasının nedeni benim kusura bakmayın fabrikada işler yoğundu giremedim gece birdaha
isikalp nasılsın hoşgeldin fabrka tasınmıs kayınpederle kaynana bügüne ertelediler geliyorlar ben nişanlımla bir ara kaçmayı düşünüyoruz izmire doğrudan sana gelicez tamam kurtulursak ellerinden
faivelley hoşgeldin abim
firmaların doluluk oran tablosu firma işletmecilerinde ancak hemen vereyim bilgiyi pamukkalenin yazın doluluk oranı%86civarı kısın ise doluluk oranı%68civarı
quote:
Orjinalden alıntı: Faivelley
Evet Tatil Bitti Ve 1 Aylık Ayrılıkta Sona Erdi .....Burdayım Herkese Selamlar
Hoşgeldin
melih abi fortuna düz yoldamı iyi yoksa rampadamı
Sen bilirsin işini ellerinden kurtulmayı başarırsın Kapımız 24 saat açık melihcim.
oylama bitti haftanın popüler topici dh otobüscüler grubu oldu oylamanın gec acıklanmasının nedeni benim kusura bakmayın fabrikada işler yoğundu giremedim gece birdaha
isikalp nasılsın hoşgeldin fabrka tasınmıs kayınpederle kaynana bügüne ertelediler geliyorlar ben nişanlımla bir ara kaçmayı düşünüyoruz izmire doğrudan sana gelicez tamam kurtulursak ellerinden
faivelley hoşgeldin abim
firmaların doluluk oran tablosu firma işletmecilerinde ancak hemen vereyim bilgiyi pamukkalenin yazın doluluk oranı%86civarı kısın ise doluluk oranı%68civarı
Hoşbulduk Abi .Ne Kadar Çok Çakma 0403 Gördüm Bir Bilsen Bir Tanesine Bindim Walla 304 403 Benzeri Birşey Melez ......Kaporta Dökülüyodu Ama Şöförün Olduğu Tarafta Yukarıda Bir Cam Varya O Camın İçi Yarıya Kadar Suyla Doluydu...Akvaryuma Bak Dedim Herkes Koptu İşin Özü Bursa Felaket Şekilde 403 Yapıyor...Ne Model Olduğunu Zor Anlıyorsunuz
bursa yapar
o da bana kalsın kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: emir18rebrov
ulusoy , senin ulusoy firmasıyla bi alakan var mı?
bursalı yaparkardeslerım ben foruma 2 3 gunluk ara verebılırım acaıp hasta oldum
geçmiş olsun poppingupp
kardeş geçmiş olsun
saolun kardeslerım ama ölmem daa kurtalamadınıs yane
quote:
Orjinalden alıntı: poppingupp
saolun kardeslerım ama ölmem daa kurtalamadınıs yane
Geçmiş olsun popingupp
ben gıdıyorum kardeslerım bıraz terlyım fln anca kendıme gelırım saglıcakla kalın forum hadi gorusmek uzere