Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen 403 vitesi istemişsin ben dostumun dediğini yapmammı bursaya götürürüm aracı toplamacıdan bir çıkma vites kolu alırım monta ederim benim dostumunn canı sağolsun istersen dostuma bir kıyakta yapabilirim setranın ön farlarını çıkartıp 403 farları taktırayım ne dersin

carpma kapılar hatırlıyorum biz aldığımızda suan nasıl setra 431 deli para ise oda öyleydi güzel kazandırıyordu zamanın otobüsleri gibi ddeğildi sürekli bozulmuyordu
  • youtubede videom varmıs bügün farkına vardım bakın naasıl nilüferin önüne cıktım
    http://www.youtube.com/watch?v=sh7efg8kN3Y
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

youtubede videom varmıs bügün farkına vardım bakın naasıl nilüferin önüne cıktım

o seninkimiydi ya? daha önce görmüştüm fakat sen olacağını sanmamıştım bu arada iyi çıkıştı

bu arada you tube daki videolarda senin aracın resmi çok çıkıyor.

• evet anaconda bende dikkat ettim bügün benim o eski muavin askere gitmeden önce bütün herkese dağıtmıs ve birde otobüscüler cekmiş benim otobüsü ancak 2veya 3tane geri kalan baska plakalı
  • İnşallah gelecekte ben de bir setrada personel olurum.gayelerim arasında bunlar var
  • inş. ALLAH büyüktür
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

youtubede videom varmıs bügün farkına vardım bakın naasıl nilüferin önüne cıktım

buldun bilgisayar donanımlı otobüsü rahatça atladın önüne nasılsa lönk diye durur,öyle ya bilgisayar donanımlı

• aslında gişede kuyruk vardır diye atladım önüne oda boşmus boşuna atladım önüne ama şimdi dostum güzel sürmüyormuyum ALLAH için
  • sen ustasın ya nasıl güzel sürmezsin melih abi
  • şimdi kötü şöförüm desem biliyorum yolcu benim otobüse binmicek ondan mecburu 1numaralı şöförüm diyorumşaka bir yanada can tasıdığım için usta olmam gerek yani ben öyle düşünüyorum
  • yüce Rabbim sana da Ahmet Abi gibi 65 araç nasib eder.helal kazançla
  • inşallah 2tane var geriye kaldı sürüle otobüs ölene kadar biriktiremem okadar otobüsü tabi helal kazançla
  • inşallah senide birgün aştide veya büyük istanbul otogarında korumalarınla birlikte görmek nasib olur helal parayla
  • tabiki inşallah benimde tır garajımda olur ünlü bir dizi oyuncusu sevgilim oluır helal parayla
  • inşallah hepside olur helal parayla
  • inşallah abim tabi helal parayla
  • o dedikleriniz helal parayla biraz zor be dostlar,

hemde neden böyle hayaller kuruyorsunuz siz,biriniz şöför parçası öbürünüzde muavin parçası,çekilin kenara böyle boş hayaller ve dualarla Allahı meşgul etmeyin benim işim var

• süppersin mavim abi.değil mi bizim Allah'la ne işimiz olur
  • ya sen bu formun gözbebeğisin sende olmasan varya ne olcak haliömiz
    hadi arkadaslar hepinize iyi günler ben nişanlanmaya gidiyorum kib pazartesi inş. girebilirsem yengeniz izin verirse girerim hadi allaha emanet olun
  • allah tamamına erdirsin abi.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.