Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Connectime xenon far taktıracağım.Ama mercekli olucak.Connectlere mercekli xenon takılıyor mu?Bilgisi olan var sa sevinirim.
  • ARABAYI HAFTAYA SERVİSE GÖTÜRECEĞİM ORDAN BİR BİLGİ ALACAĞIM.YAPTIRDIĞIMDA FOTOĞRAFLARINI KOYARIM.
    quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orjinalden alıntı: hakoist

Connectime xenon far taktıracağım.Ama mercekli olucak.Connectlere mercekli xenon takılıyor mu?Bilgisi olan var sa sevinirim.

1. resim yurtdışından, optik xenon yaptıranı duymadık, siz yaptırsanız da biz de sizden istifade etsek....
    Otokoç xenon H4'e (bugün sordum) 350 YTL istiyor.

2. resim TR'den ve angel + xenon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoist -- 30 Ağustos 2008; 1:06:49 >

• Forumda uzun şase 110 beygir sahibi var mı?
  • Limon sarısı bizim orda gördüm cadde de sahibini bulsaydım konuşucaktım.Mercekli xenon biraz uğraştıracak gibi herhalde
  • @Lukunku
    Connectlerin otomatik vitesi üretilcek mi?Yeni kasasında çıkar mı?
  • mdindas olabilir kardes belki aşık olmustur... cd ibo nun cd siydi hadi hadi
  • bende turuncu glx gordüm ..ama bi anda yanından geçtiğim için çekemedim... bu resimdekinden daha canlı bi turuncuydu

• team daki gündem konumuza çok uygun bi site ....http://www . xenonmercek . com birleştirip açın
  • günaydın team
  • günaydın kardeş ..

@connect2008glx110ps
    @birgecevakti
    @lazpacino

isimlerinizi bilmiyorum kusura bakmayın
  • Dün akşam gaz yememe meselesi üzernde biraz deneme yaptım..Kabul ediyorum haklısınız..1750 devir ve civarına kadar gaza fondip yapsanız bile araba tepki vermiyor..Yokuştan kalkma meselesini de denedim dik yerlerden bile yarım debriyajı iyi ayarladığımda milim geri kaçmadan kalkıyor ama tabii daha snr belirttiğiniz gibi hafif gaz verme ihtiyacı oluyor..Gerçi zaten rampada gaz vermeden hızlanması imkansız..

Neyse ben şimdi Connecti yıkatmaya götürüyorum temizlensin kerata ama daha önce ehliyeti ve ruhsatı bulmam lazım gece piknik yaptık heralde oralarda düşürdüm

Bu arada ne selamsız adamın ya utandım resmen..Hepinize GÜNAYDIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 30 Ağustos 2008; 11:33:56 >

• benim adım metin kaptan
  • SELAM ARKADAŞLAR 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
  • ok metin kardeş...

bu arada saol birgecevakti ... tüm türkiyenin zafer bayramı kutlu olsn
  • günaydın team mutlu sabahlar. zafer bayramımız kutlu olsun.sevgili @lukunku sen mangal iste yeter ki topla gel çocukları yaparız:) ama sana beyaz et
  • nie beyaz et
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

nie beyaz et

anlayan anladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

nie beyaz et

anlayan anladı

Zafer bayramımız kutlu olsun...

Arkadaşlar Arabasını hiç gaz yagıyla yıkayan oldumu veya öyle bi duyum alan oldumu ??
  • 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.