Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.134.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MaVi.

Arkadaşlar biliyoruz Connectlerimizin arkada çamurluklar halıfilexse benzer bi bez Bundan şikayetçi olan varmı ?? Bence bu degilde plastik kullanılsaydı daha iyi olurdu diyen varmı ?

bence gayet güzel. plastik olsaydı ses dahaçok olrdu. çamurluğa değen taşların yaptığı sesi kesiyor.
  • merhaba team. tatilcilerden biri daha geri döndü. paylaşımda bulunan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürler, yeni üyelerimiz hoşgeldiniz.
  • hoşgeldin tuncay abi tatilin iyi geçmiştir umarım... bekledim seni adana ya yolun düşermi diye ama aber çıkmadı .. yol izlenimlerinide bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaVi.

Arkadaşlar biliyoruz Connectlerimizin arkada çamurluklar halıfilexse benzer bi bez Bundan şikayetçi olan varmı ?? Bence bu degilde plastik kullanılsaydı daha iyi olurdu diyen varmı ?

halıflex olması bence de sorun değil. arada bir tutturma için kullanılan sekman türü rondelaları kontrol etmekte fayda var biraz kalitesiz. temizliği için tazyikli su yetiyor. @muratozd dediğin gibi yalıtım amaçlı da kullanılmış fakat zifti yeni yollarda yapışanlar temizlenmeyecek.
  • hadi connect team uyumayın canlanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

hoşgeldin tuncay abi tatilin iyi geçmiştir umarım... bekledim seni adana ya yolun düşermi diye ama aber çıkmadı .. yol izlenimlerinide bekliyoruz

hoşbuldum kaptan. malesef uzun yol yapmak kısmet olmadı:( ama en belirgin olarak farkettiğim şey, klima açık olsun ya da olmasın dik bir rampada kalkış yaparken zorlanması ve devir düştüğünde 2. viteste gaz yememesi. yarım debriyajla kalkabildim hep. herkeste aynımıdır bilmiyom

• quote:

Orjinalden alıntı: birgecevakti

ARKADAŞLAR BENİM ARABA EKSOZDAN SİYAH DUMAN COK ATIYO BİRDE ROLANTİDE CALIŞIRKEN ARACIN İCENE MAZOT KOKUSU CAMDAN İCERİ GELİYOO ARAC SABİTKEN Bİ KAC KİŞİ ARACIN CİĞ MAZOT YAKIYO FİLAN DEDİLER AMA SİZCE NEDENDİR BİRDE COK YAKIYOO 110 PS BENİM ARAC 300 LİRA YAKIYOO

bu siyah dumanın arkadaşların yazdığı gibi birkaç sebebi var doğaya verdiği kirlilikten başka zararı yok, mazot kokusu dediğin çiğ egsoz gazı ise o da normal çünkü aynı kokuyu ben de alıyorum arabada park halinde çalışırken, kapılar da açıksa içeri giriyor.
  • hayırlı cumalar arkadaşlar
  • sanada sadık kardeş
  • cümleten hayırlı cumalar
  • allahim allahim ilk defa boyle birsey goruyorum nazar degmes insallah

Bu konudaki kullanıcılar: LazPacino, Jackdaniels_35, sadık_57, muratozd, ft_fatalrhymer, ufukcan.., Pc_Commander, connect2008glx110ps, mbatuhan27
  • quote:

Orjinalden alıntı: LazPacino

allahim allahim ilk defa boyle birsey goruyorum nazar degmes insallah

Bu konudaki kullanıcılar: LazPacino, Jackdaniels_35, sadık_57, muratozd, ft_fatalrhymer, ufukcan.., Pc_Commander, connect2008glx110ps, mbatuhan27

cumaya gitmeyenler belli oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratozd

quote:

Orjinalden alıntı: LazPacino

allahim allahim ilk defa boyle birsey goruyorum nazar degmes insallah

cumaya gitmeyenler belli oluyo

ayip oldu hasimdi ben cumaya gitim geldim bile burda trabzonda 12.35 okunuyor o civar

sonra ben heb namazimi kilarim yani 5 vakit olmasada 3 vakit kesin yani

zaten ramazanda yaklasti gitgide geri geliyor mubarek

• biz gittik geldik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackdaniels_35

quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

hoşgeldin tuncay abi tatilin iyi geçmiştir umarım... bekledim seni adana ya yolun düşermi diye ama aber çıkmadı .. yol izlenimlerinide bekliyoruz

hoşbuldum kaptan. malesef uzun yol yapmak kısmet olmadı:( ama en belirgin olarak farkettiğim şey, klima açık olsun ya da olmasın dik bir rampada kalkış yaparken zorlanması ve devir düştüğünde 2. viteste gaz yememesi. yarım debriyajla kalkabildim hep. herkeste aynımıdır bilmiyom

evet aynen katiliyorum sana abim
    daha gecenki gun babam oyle konustu bu connect birden yemiyor debriajla biraz oynucaksin diyor cek ver cek ver gibi aragazi mi ne iste oyle kalkacaksin yoksa normal veya birden kalktigin zaman devir dusuyor hic kalkmiyor bazen bile stop ediyor

• bu sadece bizim arabalarda mı var acaba yoksa herkeste oluyor mu?
  • benim arabada böle bir şey olmuyo rampa yukarı kalkınca ayağımı debriyajdan çektikten sonra tam gaz yapınca araba asr falan dinlemiyo yani hemen kafayı kaldırıyo
  • ama klima açıkken 1 viteste rampada kalkerken çok gaz vermek gerekiyo yoksa silkekiyo geçen bir arkadaşta aynı şeyi dedi honda civic 1,6 120 beygir arabası var klima açıkken rampada zor kalktığı söyledi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamil26

benim arabada böle bir şey olmuyo rampa yukarı kalkınca ayağımı debriyajdan çektikten sonra tam gaz yapınca araba asr falan dinlemiyo yani hemen kafayı kaldırıyo

bunu ilk fırsatta denemem lazım dip gaz ile. bendeki durum aynen şöyle. sanki gaz teli kopmuşta iş görmüyo gibi, bir de rampadasın ya frene basıyordum ya da yarım debriyaj yaparak kalkıyodum ama o da baskı balataya zarar.
    şunu da eklemek isterim, sıfır araba alanlar rodaj olayını illaki ciddiye alsın. yakıt tasarrufu yapıcam diye asla yumuşak kullanmayın. motoru yola çıkınca 3-5 km. yüksek devire getirin vites değişimlerini 3000 lerde yapın. zira ben yumuşak kullandığım için motorun açılmadığını güç vermek için pedala dokunduğumda motorun geç tepki vermesinden anladım. yağ değişimi için 15000 beklemek gereksiz hele hava filtresi her 3000 de değişmeli. ondan sonra yumuşak kullanmaya geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels_35 -- 29 Ağustos 2008; 14:24:00 >

• arkadaşlar bu küçük su basınç pompalarını nerden alabilirz ufaklarından ve bunlarla su harici köpükde atılabiliyor mu ? ben aracımı yıkamaya götürdüğüm zaman içim rahat etmiyor alıyorum bezi adamlar birlikte temizliyorum hiç olmazsa kendim temizlerim içim rahat eder gerçi çok zamanımı alıyor ama olsun
  • 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.