Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.127.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar connect ilk olarak 2003te trafiğe çıkan bir araçtır.sizce connectin kasa değiştirme zamanı gelmedimi.5 senedir aynı kasayı kullanıyo
  • online li kısım seninle ilgili ksım değil
  • connectgücü sen orda seni son kez uyarıyorum demekle ne demek istedin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2006 DELÜX

arkadaşlar connect ilk olarak 2003te trafiğe çıkan bir araçtır.sizce connectin kasa değiştirme zamanı gelmedimi.5 senedir aynı kasayı kullanıyo

geçen hafta biyerde okumuştum 2010 da değişicekmiş kasası...
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

kimse doğru dürüst online olmuyor arkadaşım .. bide bana ne kadar yaktıklarınımı söylecekler hemde sürekli yakıt fiyatları değişiyor..bu arada tekrar hoşgeldin ...

2006 DELUX sana son uyarım SAKİN OL... UFAK HARFLERİ KULLANARAK YAZ

Hoşbulduk. Çok teşekkür ederim.

O zaman sürekli güncellemeye çalışalım. mesela haftada bir ya da 2 hafatada bir sana özem mesaj atalım sende mesela benim ismimin karşısına yakıtımı yaz ve parantez içinde güncellenen tarihteki mazot birim fiyatını yaz. yani çok yazan olmasa da bir kaç kişi bile yazsa bence çok faydalı olur.

bide ilk sayfaya eklesek süper olur.

örnek :

Muratzd: connect 2008 model 75hp: şehiriçi:---; şehir dışı---; (motorin:2.98 ykr/lt)(06.nisan.2008)
    ...
    ...

• quote:

Orjinalden alıntı: mdindas

sye88 ve hitaf73

ben sincandayım tandoğan mahallesi yeni açılan kiler market sitesinde oturuyorum

Bende emlak bankası evlerinde oturuyorum.
  • Hitaf73 yüzbaşım sende ne vardı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratozd

quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

kimse doğru dürüst online olmuyor arkadaşım .. bide bana ne kadar yaktıklarınımı söylecekler hemde sürekli yakıt fiyatları değişiyor..bu arada tekrar hoşgeldin ...

2006 DELUX sana son uyarım SAKİN OL... UFAK HARFLERİ KULLANARAK YAZ

Hoşbulduk. Çok teşekkür ederim.

O zaman sürekli güncellemeye çalışalım. mesela haftada bir ya da 2 hafatada bir sana özem mesaj atalım sende mesela benim ismimin karşısına yakıtımı yaz ve parantez içinde güncellenen tarihteki mazot birim fiyatını yaz. yani çok yazan olmasa da bir kaç kişi bile yazsa bence çok faydalı olur.

bide ilk sayfaya eklesek süper olur.

örnek :

Muratzd: connect 2008 model 75hp: şehiriçi:---; şehir dışı---; (motorin:2.98 ykr/lt)(06.nisan.2008)
    ...
    ...

ok kardeşim senin için başlayıtorum özelden P.M atanlarınkini yazacağım .. ama 117 üye ile nasıl başa cıkacam bilmiyorm

• quote:

Orjinalden alıntı: Sye88

Hitaf73 yüzbaşım sende ne vardı?

75'lik connect var. Magnum gri.

• Connectgücü şimdiden eline sağlık ben de teşekkürlerimi yineliyorum..Sanırım senin düşündüğün gibi 117 üyenin hepsi birden göndermez bence..Nitekim bu uygulamadan habedar olan sınırlı sayıda üye var ve bunların bir kısmında da (benim gibi) Connect yok...Yine de biraz uğraştırır seni..Neyse şimdiden ellerin dert görmesin..İyi akşamlar..
  • Oooooooo tam istediğim renk ve aksesuarlara sahip..Allah kaza bela vermesin..Bizede nasip olur inş.
  • bu aksesuarlar aksesuarcıda kaç liraya serviste kaç liraya maloluyor acaba.bide bu aksesuarlar baran marka değil mi
  • Aksesuarcıda daha ucuza mal oluyo servisle aksesuarcı arasında 500 ytl fark oluyo
  • connect gücü soruma cevap vermedin
    seni sonkez uyorum demekle neyi kastettin?
  • SAOL.AMA ÇOK GEÇ.7 SENE AYNI KASA KULLANILIR O ZAMAN.KANGONUN YENİ KASASINI GÖRDÜNMÜ OYUNCAK GİBİ.
  • bu aksesuarlar değilde kapıkplu çita falan nikelajlar varya onların hepsi dahil serviste 750 ytl imiş
  • sen ne anladın
  • connectgücü şuan forumdasın biliyorum fakat hala cevap yazmıyosun eğer girmemi istemiyosan açık açık söle birdaha bu sitteye girmeyeyim.

ARKADAŞLAR BU ARADA HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN GİDİPTE DÖNMEMEK VAR.BELKİ BİDAHA GİREMEM DH YE
  • BEN ÇOK ŞEY ANLADIM AMA SEN NE ANLATMAK İSTEDİN?
  • ben sana girme demiyorum .. girme diyecek olursam burda demesem bile P.M yoluyla söylerim sadece sakin olmanı rica ediyorum... her düşündüğünü uluorta yazma dedim

nese selametle iyi yolculuklar
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.