Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.116.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş farların çok güzel. sanırım ampul farkından kaynaklanıyor bunlaradan almak istiyorum tavsiye edeceğin ampul modeli adı v.s. varsa verirmisin mavi-beyaz ikiside olur ayrıca connecte uyması için çeşidinide yazarsan sevinirim buarada araban güzelmiş allah kaza bela vermesin. teşekkür ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: .AhMeTKaYa.

quote:

Orjinalden alıntı: Doblo_Dynamic

AhmetKaya kardeş eğer arabayı düşürürsen güzel görünebilir ama araba yüksek iken çok çirkin duruyor ayrıca evt performanstanda düşer yakıt tüketimi artar ama dediim gibi arabayı düşürsen güzel görünür ama yok ben amassörlerle oynamam diosan orjinal lastik en iyisi her türlü

hımm saol. arabayı düşürmek icinde amassör düşürmek lasım oda sorun yaratabilir orjinallıgı gider

Böle iyi o zaman

• Evet Araban dehşet AraBalarımız gerçekten cokk güzel allah kaza bela vermesin hepimizee
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehzent

Stoplarım su ana atolyede 3 boyutlu stop yapıorum...O egsoz goruntu için deıl performans ıcın o nu aldığım paraya deeiğin son susturuculardan en az 3 tane alırdım bılmem ne kadar alakalısın bu konularda ama o egzos HKS dızayn OTTO RACİNG....

ayıp ettin biliyorum o eksozu birzamanlar civic vardı bize on takacaktık bayaa pahalı bi fiyat sölemişti performance eksozu
  • ayrıca senin farlarında ne var ki farklı olarak
  • Ya arkadaşlar bu arka lambalrı ben kırmızı yapcam nasıl olcak bu?? kırmızı spreylemi oluyo bunlar yoksa ayrıyette satılıyomu bu lambalar bana yardım edinn

Şöle yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVi. -- 25 Nisan 2007; 13:36:43 >

• Doblo ile ilgili sorucaklarınızı doblo topiğinde connect ile ilgili soracaklarınızıda connect topiğinde sorunuz. Ayrıca burada sadece connect paylaşımlar yapınız. Sadece connect fotoları koyunuz. Unutmayınız,daha öncede söylediğim gibi bu tarz fanatizm yaklaşımları artık kural ihlali olarak görülüyor,bu şekilde işlem yapılıyor,uyarı aldığınızda neden uyarı aldığınızın cevabı budur.Yönetim olarak artık forumda bu tarz atışmaları,tartışmaları,gerginlikleri istemiyoruz.
  • quote:

Ya arkadaşlar bu arka lambalrı ben kırmızı yapcam nasıl olcak bu?? kırmızı spreylemi oluyo bunlar yoksa ayrıyette satılıyomu bu lambalar bana yardım edinn

hyr kardeş ayrı olarak satılmıyor onu kendin boyuyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Doblo ile ilgili sorucaklarınızı doblo topiğinde connect ile ilgili soracaklarınızıda connect topiğinde sorunuz. Ayrıca burada sadece connect paylaşımlar yapınız. Sadece connect fotoları koyunuz. Unutmayınız,daha öncede söylediğim gibi bu tarz fanatizm yaklaşımları artık kural ihlali olarak görülüyor,bu şekilde işlem yapılıyor,uyarı aldığınızda neden uyarı aldığınızın cevabı budur.Yönetim olarak artık forumda bu tarz atışmaları,tartışmaları,gerginlikleri istemiyoruz.

SET yönetim yok krdşim fanatiklik yapmıyorum sadeece göstermek amacıyla koydum fotorafı biz arkadaşlarla bilgi alışverişinde bulunuyoruz
  • quote:

quote:

Doblo ile ilgili sorucaklarınızı doblo topiğinde connect ile ilgili soracaklarınızıda connect topiğinde sorunuz. Ayrıca burada sadece connect paylaşımlar yapınız. Sadece connect fotoları koyunuz. Unutmayınız,daha öncede söylediğim gibi bu tarz fanatizm yaklaşımları artık kural ihlali olarak görülüyor,bu şekilde işlem yapılıyor,uyarı aldığınızda neden uyarı aldığınızın cevabı budur.Yönetim olarak artık forumda bu tarz atışmaları,tartışmaları,gerginlikleri istemiyoruz.

SET yönetim yok krdşim fanatiklik yapmıyorum sadeece göstermek amacıyla koydum fotorafı biz arkadaşlarla bilgi alışverişinde bulunuyoruz

hangi bilgi acaba??

• quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

quote:

quote:

hangi bilgi acaba??

şimdiye kadar yazdıım msjlara bakarsan görürsün arkadaşım senin işin bildiin tartışma yaratmak ama ben artık kimsele tartışmıyorum buna sende dahilsin çünkü bişe sölersem hemen doblocu ford connect team de şöle böle yaptı deniyor...

• Connect ile ilgili fotoğraf ,bilgi alışverişi vs için Connect topiğini,

Doblo ile ilgili fotoğraf ,bilgi alışverişi vs için Doblo topiğini,

KULLANMALISINIZ. Bilmiyorum daha açık nasıl anlatabilirim. Tekrar ediyorum, karşılıklı atışma, gerginlik, benim arabam seninkinden daha güzel tarzı mesajlar istemiyorum. Bu tür mesajları gördüğüm anda silip gerekeni yapacağım. Zaten yapıyorumda...

Artık karşılıklı atışmalara son veriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 25 Nisan 2007; 13:53:13 >
  • Ahmet Kaya kardeş işte kırmızı stoplar böle oluyo yani kendin boyuyosun

• quote:

Ahmet Kaya kardeş işte kırmızı stoplar böle oluyo yani kendin boyuyosun

iyi güzelde bunu kim yapıyo ben yapamam zor işe benziyo daha kolay bişey yokla jilatinli

filan yokmu veya yapıştırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVi. -- 25 Nisan 2007; 14:25:16 >

• quote:

quote:

iyi güzelde bunu kim yapıyo ben yapamam zor işe benziyo daha kolay bişey yokla jilatinli

walla bildiim kadarıyla yok sanayide fln yaparlar herhalde

• quote:

quote:

quote:

walla bildiim kadarıyla yok sanayide fln yaparlar herhalde

ne kadara mal olur acaba??

• dostum presto oto cam boyası alacaksın oda 20 25 milyon gerisi sana kalmış hatta artabilir
  • vitray boya ilede olur kardeş
  • quote:

vitray boya ilede olur kardeş

saol connect gücü
  • quote:

quote:

vitray boya ilede olur kardeş

saol connect gücü

rica ederim kardeş
  • dostum vitray boyayı tavsiye etmem çünkü stopların ışıklarında azalma görülüyor benim sölediim boyayı alırsan daha sağlıklı ve güzel olur ayrıca benim verdiim fiyat biraz fazla galiba 5 6 milyon dien bile var
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.