Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (1582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.128.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kapitän_zur_See

Caonnect reklamı

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

reklam da arabanın rengide on numara olmuş rengini kıskandım yane
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

Filmden başka da bir çözüm yolu yok herhalde kaput için.
    Ama sağlam yapacak bir yer lazım.biraz piyasa araştırması yapayım en iyisi.Sağolasın uğur

ben ön kaputa siyah mat folyo ile kaplattırddım ama bunu 3 ayda veya daha kısa aralıklarla söküp aracı yıkatıp 1 hafta sonra tekrar yaptırıyorum çünkü ton fakı yaşamak istemiyorum. öndeki araçtan veya dışardan gelen taştır şudur budur boyanın zarar görmesini engellio bizim burda özeliikle kuş pislemesi olduğu için çokta yararını görüyorm ama tabiki çok sert gelen bi cismin kaputta ufak çöküntüler yapmasını engellemez.allahtan başıma gelmedi dahabu arada bunun fiyatı nedir bilmiyorum benim amcam reklamcı olduğu için orda yaptırıyorum ama folyonun metrekaresi bildiğim kadarıyla 15 tl falan bide işçilik var işte

• arkadaşlar bu connect özel serinin donanımının glx ve plus eklentisinden başka(Kaputtakiş şeritler hariç) ne fazlası var.......?

sakın farkı fiyatı demeyin..........
  • suan mobil girdigim icin reklami goremiyorum ama dun yolda gordum maviydy avalon gride diyorlar o renkteydi arac ve arac renginin bi acigi tonda serit vardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrejet

arkadaşlar bu connect özel serinin donanımının glx ve plus eklentisinden başka(Kaputtakiş şeritler hariç) ne fazlası var.......?

sakın farkı fiyatı demeyin..........

bildiğim ve gördüğüm kadarıyla soyledıklerınden başkada farkı yok bide basamaklar ve üst çıtalar var bende ford mühendislerinden daa üst seviye bir şeyler beklerdim 50.yıl madem mesela üst kalite ve orjinal ses sistemi, navigasyon,xenon farlar vb.iç mekanda da değişik tasarımlara yer verilebilirdi.
    doblo bile (opsiyonlu olsada) navigasyon verio artık. unutmadan bide çeşitli yerlerde nikelaj kaplama yapılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

suan mobil girdigim icin reklami goremiyorum ama dun yolda gordum maviydy avalon gride diyorlar o renkteydi arac ve arac renginin bi acigi tonda serit vardi

Transit Connect, 90 Kombi PS GLX

Yapılan resmi açıklamada yzanlar...

Port bagaj, yan basamak, sportif ön etiketler, özel koltuk kumaşı ve Ford logolu koltuk başlıkları ile krom kaplamalar da Connect'tin diğer özellikleri arasında yer alıyor.

• arkadşlar kaza sonucu aracımı servise bıraktım , plastık camurluk ve sac degısıcekmıs bunun haricindede serviste aracın bakımınında yapılmasının uygun olucagını soledıler bende kabul ettım arabam 7000 km de ve ılk senenın dolmasına 1.5 ay var mı sızce dogrumu yaptım sımdı dııkkat etmem gereken kısımlar nelerdir yardımcı olurmıusnz lutfennnnnnn ılk bakımda neler yapılmalı ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkkl_kml

arkadşlar kaza sonucu aracımı servise bıraktım , plastık camurluk ve sac degısıcekmıs bunun haricindede serviste aracın bakımınında yapılmasının uygun olucagını soledıler bende kabul ettım arabam 7000 km de ve ılk senenın dolmasına 1.5 ay var mı sızce dogrumu yaptım sımdı dııkkat etmem gereken kısımlar nelerdir yardımcı olurmıusnz lutfennnnnnn ılk bakımda neler yapılmalı ????

Ben altı aylıkken yaptırmıştım o bakımı ve 2000 km cıvarındaydı

Mazot filtresi dışında bütün filtreler degişecek(polen, yağ, hava) yağ değişecek onun dışındada mekanik ve yürüyen aksam gözle ve elle konturol edilcek o kadar, onun dışında garantiden değişmesi gereken parçalar varsa onlar değişçek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 8 Nisan 2010; 16:21:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

Filmden başka da bir çözüm yolu yok herhalde kaput için.
    Ama sağlam yapacak bir yer lazım.biraz piyasa araştırması yapayım en iyisi.Sağolasın uğur

bizim connectte var kaput maskesii...uzun yola gittiğimizde almıştık bzde..bzmki mavi olduğundan yakıştı bide koruyo gelen taşlardan fln ama zararı olur mu bilmiyorum ayrıyetten.. fırsatım olursa fotosunu çekip koyayım ...aydın zafere 30.000 bakıma gittimizde almıştım..ztn çok fazla bişi olmadığından ücret fln almıyolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekentli-_-09 -- 7 Nisan 2010; 21:02:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

suan mobil girdigim icin reklami goremiyorum ama dun yolda gordum maviydy avalon gride diyorlar o renkteydi arac ve arac renginin bi acigi tonda serit vardi

Transit Connect, 90 Kombi PS GLX

Yapılan resmi açıklamada yzanlar...

Port bagaj, yan basamak, sportif ön etiketler, özel koltuk kumaşı ve Ford logolu koltuk başlıkları ile krom kaplamalar da Connect'tin diğer özellikleri arasında yer alıyor.

otobüstekilerde hiç connect görmemiş gibi bakıyo...şoför bile yolu bırakmış connecte bakıyo

•  *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertcanMert.08 -- 7 Nisan 2010; 22:40:36 >
  • Kaput filmi için dün gittim görüştüm bir kaç ustayla.hiç biri garanti vermedi çekeriz ama diyo çıkardıktan sonra boyaya zararı olursa mesuliyet kabul etmeyiz dediler.kendileri de tavsiye etmedi zaten.En iyisi büyük bir şehire ayağımız düşünce ziebart a falan yaptırmak
  • Orijinalden alıntı: Kapitän_zur_See

Yan basamak muaynede yasak açaba onu nasıl uydurmuşlar kitabına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeli efe -- 8 Nisan 2010; 8:47:46 >
  • Orijinalden alıntı: egeli efe

Orijinalden alıntı: Kapitän_zur_See

Ben 3 senedir yan ve arka koruma ile muayene yaptırıyorum sorun çıkarmıyolar ama memlekete göre değişir mi bilmem

Yanlız arabanın tabanına plastik kaplama yaptırmıştım,ön yolcu koltuğunun altındaki şasi numarasına bakacaz diye onu açtırdılar açarken yırtıldı
  • yukarıdaki iki mesajım benzersiz oldu herhal,nasıl yaptım ben de anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeli efe

quote:

Ben 3 senedir yan ve arka koruma ile muayene yaptırıyorum sorun çıkarmıyolar ama memlekete göre değişir mi bilmem

Yanlız arabanın tabanına plastik kaplama yaptırmıştım,ön yolcu koltuğunun altındaki şasi numarasına bakacaz diye onu açtırdılar açarken yırtıldı

Bende full aksesuarlı olduğu halde sorunsuz geçiyorum ama kurallara göre yasak birçok yokde artık bişey demiyorlar ama adam bunu sökeçeksin dedimi itiraz etme hakkın yok(çok nadir olsada diyende var) demek istedigim sonuçta uygulanmasada yasak yasak olan bişeyi araç üserine takıyorsan ve satışa sunuyorsan gerekli işlemleri yaptırman gerekir...

• bizim 75'lik connect (:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egeli efe

quote:

Bende full aksesuarlı olduğu halde sorunsuz geçiyorum ama kurallara göre yasak birçok yokde artık bişey demiyorlar ama adam bunu sökeçeksin dedimi itiraz etme hakkın yok(çok nadir olsada diyende var) demek istedigim sonuçta uygulanmasada yasak yasak olan bişeyi araç üserine takıyorsan ve satışa sunuyorsan gerekli işlemleri yaptırman gerekir...

Yada memlekitimizde neden bu kadar aksesuar yada modifiye yapmak yasaklanıyor. ben gorunum acısından yapılan modifiyeye karsı değilim ama eksoz ses sistemleri olarak bakarsak kimseyi rahatsız etmeyecekse mesele yok .. ama dış gorunus olarak kendı malın mülükiyetin olan arabaya bir kaç parça bir şey eklemek onu güzelleştirmek neden yasak anlamak mümkün değil

• quote:

Orijinalden alıntı: mukremin_54

Yada memlekitimizde neden bu kadar aksesuar yada modifiye yapmak yasaklanıyor. ben gorunum acısından yapılan modifiyeye karsı değilim ama eksoz ses sistemleri olarak bakarsak kimseyi rahatsız etmeyecekse mesele yok .. ama dış gorunus olarak kendı malın mülükiyetin olan arabaya bir kaç parça bir şey eklemek onu güzelleştirmek neden yasak anlamak mümkün değil

Bazı şeyleri anlamak zor...

Araça takması yasaksa satılmasınada izin vermiyceksin o zaman(vergisini almiyçaksın)
  • Orijinalden alıntı: .........................

hani özel seri yaaaaa O bakımdan özel izinli. Özel üretim......

(Ben hiç sanmıyorum uydurduklarını iki şerit ve 2 aksesuarla özel seri reklamı yapan FORD' a
    Nesi özel anlamadım gücü bile 90ps)

Hani 2008 temmuz ayını hatırlarsak Connect özel seri adı altında COLORLİNE çıkarmışlardı. Buradan çıkardığım sonuç.

Araba parçalarını elden çabukça çıkarmak, Satış oranını artırmak. Çünkü bu colorlinenin satışları bitmesine yakın MAKYAJLI KASAyı sürdüler piyasaya.....

Ford çok tutarsız bir şekilde çalışıyor. Örn. COLORLİNE modelinin Performans Mavi ve Tango kırmızı olarak çıkmışştı. Sonra aralra aytozu gri magnum gri ve siyah rengi dahi sürdüler............

melih bey yeni kasa çalışmları başlamış. demiş...

Biraz ayrıntı verebilecek varmı.... (((((( bakın bu düşünce bile benim yukarda saydığım eldeki parçayı elden çıkarma düşüncesini doğruluyor?))))))))))))Muhtemel tarihler falan tarihten ziyade kesin çıkacak mı çıkmayack mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrejet -- 8 Nisan 2010; 16:32:29 >

• 
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.