Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.229
Cevap
72
Favori
4.118.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ilk önce sağolun allah hepimize kaza bela wermesin. Connect gücü ark. benzinden tasarruf olmuyor ama yola tutunuşu daha iyiolduğu kesin ama benzin artışı büyütülcek biş çok az oynuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doblo_Dynamic

quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

quote:

AhmetKaya kardeş eğer arabayı düşürürsen güzel görünebilir ama araba yüksek iken çok çirkin duruyor ayrıca evt performanstanda düşer ama dediim gibi arabayı düşürsen güzel görünür ama yok ben amassörlerle oynamam diosan orjinal lastik en iyisi her türlü

büyük lastik sadece performanstan kayıp verir fakat yol tutuş artar, ayrıca yakıt tasarrufun olur ama dediğim gibi performans düşer.yakıt tüketimi artmazz

arkadaşım saçmaladıının farkındasın herhalde yakıt tasarufu sağlanır fln yanlış biliyosun ayrıca yol tutuşu fln artmaz ford mühendisleri herşeyi düşünerek ne testlerle bu ölçülere ulaşıyo
    herhalde sen mühendislerden daha iyi bilemezsin

kardeş yukarıya bak sen demişsin (yakıt tüketimi artar) ayrıca sen bana dion ford mühendisleri ölüçüş biçmiş test etmiş ölee koymuş yol tutuşa etki etmez dion.bunu diyen sen başka yerde ama böle konuşmuon yazdığın şey ve linkini yolluom bekle

(((((ala alaa yaaa benim doblonun frenleri çok iyi yol tutuşuda mükemmel şimdiye kadar hiç arkasını bıraktığını görmedim :S ne virajlara daldım hızlı ama tık demeden yağ gibi giriyo hele bide 15 jant atsak 195 lik yemede yanına yat süper walla ))))))

http://forum.donanimhaber.com/m_5872962/mpage_2/key_//tm.htm#12678725

• istanbulda oturan arkadaşlar çok güzel parçalar buldum sitesi bu fiyatlar nasıl sizce?

eliftuning.com
    Connect 2002 / 2008 - Elif tuning
    http://www.eliftuning.com/index.php?p=list&k_id=93&bas=0&m_id=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 22 Nisan 2007; 12:03:50 >

• doblo dynamic sormuo ahmetkaya soruo

ayrıca yeter artık istenmiosun git şu forumdan kendi team ında takıl
  • quote:

quote:

quote:

quote:

AhmetKaya kardeş eğer arabayı düşürürsen güzel görünebilir ama araba yüksek iken çok çirkin duruyor ayrıca evt performanstanda düşer ama dediim gibi arabayı düşürsen güzel görünür ama yok ben amassörlerle oynamam diosan orjinal lastik en iyisi her türlü

büyük lastik sadece performanstan kayıp verir fakat yol tutuş artar, ayrıca yakıt tasarrufun olur ama dediğim gibi performans düşer.yakıt tüketimi artmazz

arkadaşım saçmaladıının farkındasın herhalde yakıt tasarufu sağlanır fln yanlış biliyosun ayrıca yol tutuşu fln artmaz ford mühendisleri herşeyi düşünerek ne testlerle bu ölçülere ulaşıyo
    herhalde sen mühendislerden daha iyi bilemezsin

kardeş yukarıya bak sen demişsin (yakıt tüketimi artar) ayrıca sen bana dion ford mühendisleri ölüçüş biçmiş test etmiş ölee koymuş yol tutuşa etki etmez dion.bunu diyen sen başka yerde ama böle konuşmuon yazdığın şey ve linkini yolluom bekle

(((((ala alaa yaaa benim doblonun frenleri çok iyi yol tutuşuda mükemmel şimdiye kadar hiç arkasını bıraktığını görmedim :S ne virajlara daldım hızlı ama tık demeden yağ gibi giriyo hele bide 15 jant atsak 195 lik yemede yanına yat süper walla ))))))

http://forum.donanimhaber.com/m_5872962/mpage_2/key_//tm.htm#12678725

yakıt tüketimi artar demek ne demek daha fazla yakar demek öncelikle türkçen çok kötü onu söleyeyim doblodan bahsetmiyoruz connectten bahsediyoruz doblonun ki gerçekten ince lastikleri bak ne demişim 15 jant 195 ideal demişim gördün mü bu ztn connectin orjinal ölçüleri deil mi ?? yani bu ölçüler iyi ve uygun demek istiyorum tmm sen git geniş taban lastik tak görim seni sizin arabada ztn abs yok ölürsün ztndurmuyo araba çok kayarsın çok yakarsın araban gitmez ztn duramazsın

• hayır sadece arka kapı ve diğer arka camlara çektirecem toplam 5 cam fiyat nasıl sence makulmü 100-150 ytl. nedersin

quote:

Orjinalden alıntı: kavas

Filmi bütün camlara cektiriyor musunuz? bence ön camlara cektirmeyin, ön cama cektirince hem görüş mesefesi düşüyor özellikle geceleri ve polis ceza yazabiliyor. Birde en iyi 2 numara koyulugundaki cam diyorlar veya 35 lik mi ne deniyor.
  • adam sana geniş taban takacam demioki .ayrıca 205 taksan yakıt tasarrufu sağlarsın diorm. sen daha çok yakar diosun.bilmiosan öğren standartından küçük lastik takarsan çok yakar büyük takarsan tasarruf sağlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectgücü -- 22 Nisan 2007; 11:58:42 >
  • heyytt tmm ya noluo pazar sabahı boş werin şimdi lastik flan siz herşey boş connectle coş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 22 Nisan 2007; 12:09:34 >
  • quote:

Filmi bütün camlara cektiriyor musunuz? bence ön camlara cektirmeyin, ön cama cektirince hem görüş mesefesi düşüyor özellikle geceleri ve polis ceza yazabiliyor. Birde en iyi 2 numara koyulugundaki cam diyorlar veya 35 lik mi ne deniyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ford connect

hayır sadece arka kapı ve diğer arka camlara çektirecem toplam 5 cam fiyat nasıl sence makulmü 100-150 ytl. nedersin

arkadaşlar cevap istiyorum
  • kardeş sen şaz önce werdğim sitede vardı çizilmez garantili 250 ytl dio snn sölediklerin ynn da fazla ama
    quote:

quote:

quote:

hayır sadece arka kapı ve diğer arka camlara çektirecem toplam 5 cam fiyat nasıl sence makulmü 100-150 ytl. nedersin

arkadaşlar cevap istiyorum

• quote:

quote:

kardeş cam cektirmek o fiyat aralığında yani normalde, araştırsan belki daha ucuz yerlerde bulabilirsin çünkü filmler fazla pahallı değil işçiliğe çok para alıyorlar.

• droll teşekürler benim yer daha uygun galiba
  • galiba diil kesin yok ya ben orda gördüm aktarayım dedim
  • kavas sanada teşekkürler dostum sizin araçlar filimlimi arkadaslar
    quote:

quote:

quote:

kardeş cam cektirmek o fiyat aralığında yani normalde, araştırsan belki daha ucuz yerlerde bulabilirsin çünkü filmler fazla pahallı değil işçiliğe çok para alıyorlar.

• Ayrıca arkadaşlar ben bizim aracın arka ve ön tanponu boyamak istiyorum griye nasıl güzel olur mu?

yapayım mı??
  • Arkadaşlar camlara filmi kendinizde takabilirsiniz
    yöntemi çok kolay
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

Arkadaşlar camlara filmi kendinizde takabilirsiniz
    yöntemi çok kolay

anlattt
  • dostum ben gövde rengine boyattım araba çok değişti sangi daha heybetli duruyor tavsiye ederim ben sanırım bu konuda dikkat edilecek hususları burada yazmıştım aman o hususları okumadan boyatma

quote:

Orjinalden alıntı: .AhMeTKaYa.

Ayrıca arkadaşlar ben bizim aracın arka ve ön tanponu boyamak istiyorum griye nasıl güzel olur mu?

yapayım mı??

• dostum ben iki kutu film harcadım ama olmadı yapıyon ama küçük bir yerde hava kalıyor onu yok edemiyorsun oda admı deliye döndürüyor başka bildiğin bir yöntem varsa anlat yor biraz klavyeni

quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

Arkadaşlar camlara filmi kendinizde takabilirsiniz
    yöntemi çok kolay

• quote:

dostum ben gövde rengine boyattım araba çok değişti sangi daha heybetli duruyor tavsiye ederim ben sanırım bu konuda dikkat edilecek hususları burada yazmıştım aman o hususları okumadan boyatma

quote:

Orjinalden alıntı: .AhMeTKaYa.

Ayrıca arkadaşlar ben bizim aracın arka ve ön tanponu boyamak istiyorum griye nasıl güzel olur mu?

yapayım mı??

kardeş bu daha yazarmısın ne gibi konulara dikkat edecegizz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.