Öğlen arabayı yıkatmaya götürdüm..Ordaki arkadaş; abi senden önce yeni Connect yıkadık, araba iyi güzel de aynaları bozmuşlar dedi.. Aradan 5 dk ya geçti ya geçmedi aracı alan adam diğer arabasını getirdi..31'e almış, sanırım plus paket yok..Kaptan inş. bir tane de sana nasip olur..Fiorino'yu napacan ya
Aynalar gerçekten kötü olmuş. Görüşü kısıtlıyor. Pejo veya sitroen e bineceğime fiorinoya binerim daha iyi
Ama connecten başkası yalannnnnnnnnnnnnn
Buyrun Tuning Show İstanbul '09
eline sağlık erdm24 kardeşuqurkamil galiba geçenlerde paylaşmıştı bu aracın resimlerini Tuning Fuarında çıkacak diye
Devam
Yalnız bişeyide belirtmek isterim...Araç sahibi genç bir arkadaştı...Burnundan kıl aldırmıyor, Kimseyle muhattap olmuyordu...Sadece aracın içinde oturup müzik dinliyor sorulan sorulara cvp vermiyordu...Ses sistemide sistem olsa 2 adet tweeter 2 adet subwoofer 1 tane lcd birtanede Double din panel vardı...Çokta ukala bir tipi vardı...Aracın turbosu güçlendirilmiş dedim evet dedi...Ne kadar oldu dedim cevap alamadım...Sorulara cevap vermeyeceksen Fuarda ne işin var...Ayrıca kapılarıda kilitleyip gidiyordu
bilirsiniz belki '' ne oldum delisi '' diye bir söz var .. buda 3-5 aksesuar ekleyince öyle olmus herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: connectgücü
bilirsiniz belki '' ne oldum delisi '' diye bir söz var .. buda 3-5 aksesuar ekleyince öyle olmus herhalde
+1
Bu nasıl connect???
erdm24 kardeş gördüğüm en güzel connect olmuş.Özellikle yeşil ince çizgiler ve plakadaki yeşil renk çok hoş olmuş.Bi aralar gönlümdeki araçtı ama almadım vergisini duyunca..
Plaka 1575 değilde 1515 olsa süper olurdu..
selam arkadaşlar
FM TRANSMITTER(çakmak yerine takılan) almayı düşünüyorum araçta mp3 dinlemek için malum bizimkiler mp3 çalmıyor cd doldurmakta sıkıntı Transmitterların aracın elektronik donanımına yada teybe herhangi bir zararı varmı? Ve ilk aldığımda araç 300-350 yakıyordu şimdilerde 210 yakıyor nasıl sizce arkadaşlar 4 aylık araç için
araç normal tüketim değerlerine gelmiş mamikara .. transmitteri tacsiye etmem ses kalitesi düşük oluyor çünkü.... ama elektrik aksamına bi zararı yok
Foruma biraz renk gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: connectgücü
araç normal tüketim değerlerine gelmiş mamikara .. transmitteri tacsiye etmem ses kalitesi düşük oluyor çünkü.... ama elektrik aksamına bi zararı yok
idare etmezmi beni yine ne tavsiye edersin usta yeni teyb haricinde
quote:
Orjinalden alıntı: mdindas
arkadaşlar araç bakım koruma cilalama çizik giderme uygulamalar makinalar bakım ürünleri
gibi bir çok konuda sizlere yardımcı olacak bilgilerin toplu bir şekilde bulunduğu