Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (1188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.226.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: civic10

mehmet abi ve diğer arkadaşlar foruma girdiğinizde sizden bu sorum için cevap bekliyorum en arka cam varya emniyet kemeri görünen bu camdan arasıra su alıyo benim araç ve fark ettim bu cam çok ince yaw ev camı gibi sanki.....sizlerdede böyle bi problem oldumu????

Herkese günaydınlar...

Kenan kardeşim, evet diğer camlara göre, arka kelebek camlar daha ince ama hiç bu zamana kadar, (kendi aracım da dahil olmak üzere) içeriye su aldığına şahit olmadım ve duymadım. Daha önce bu camı hiç açtınız mı? Acaba açtıktan sonra tam kapatamadınız da ondan mı içeriye su alıyor? Bir kaç kez deneme yapın, kenarlarındaki fitilleri bir kontrl edin, açıp kapatarak üzerine dıştan hortumla su tutun, eğer hala su giriyorsa hiç çekinmeden yetkili servise gidin, çözüm isteyin, servisler bu tip problemleri çözüyorlar. İhmal etmeyin......

ABİ DÜN BALİKESİREDE ÇAMUR YAĞDI ARABAYI YIKADIM ARKA CAM SU ALMIŞ ŞİMDİ TEKRAR SU TUTTUM ALMADI BU SEFER BENİM FOTOLARDA GÖRMÜŞSÜNDÜR VANTUZLU PERDE VAR ONUN YÜZÜNDEN GİRMİŞ SANIRIM PERDE SES YAPMASIN DİYE ARAYA SIKIŞTIRDIĞIM İÇİN CAM BİRAZ DIŞA ESNEMİŞ ŞİMDİ SORUN YOK...
    Ford Transit 350L van 2016

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

mehmet abi ve diğer arkadaşlar foruma girdiğinizde sizden bu sorum için cevap bekliyorum en arka cam varya emniyet kemeri görünen bu camdan arasıra su alıyo benim araç ve fark ettim bu cam çok ince yaw ev camı gibi sanki.....sizlerdede böyle bi problem oldumu????

Herkese günaydınlar...

Kenan kardeşim, evet diğer camlara göre, arka kelebek camlar daha ince ama hiç bu zamana kadar, (kendi aracım da dahil olmak üzere) içeriye su aldığına şahit olmadım ve duymadım. Daha önce bu camı hiç açtınız mı? Acaba açtıktan sonra tam kapatamadınız da ondan mı içeriye su alıyor? Bir kaç kez deneme yapın, kenarlarındaki fitilleri bir kontrl edin, açıp kapatarak üzerine dıştan hortumla su tutun, eğer hala su giriyorsa hiç çekinmeden yetkili servise gidin, çözüm isteyin, servisler bu tip problemleri çözüyorlar. İhmal etmeyin......

ABİ DÜN BALİKESİRE DE ÇAMUR YAĞDI ARABAYI YIKADIM ARKA CAM SU ALMIŞ ŞİMDİ TEKRAR SU TUTTUM ALMADI BU SEFER BENİM FOTOLARDA GÖRMÜŞSÜNDÜR VANTUZLU PERDE VAR ONUN YÜZÜNDEN GİRMİŞ SANIRIM PERDE SES YAPMASIN DİYE ARAYA SIKIŞTIRDIĞIM İÇİN CAM BİRAZ DIŞA ESNEMİŞ ŞİMDİ SORUN YOK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 7 Mart 2009; 11:58:59 >

• quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ugurkamil

Lukunku Benım araçta senın aracın reimlerindeki kadar kirli nerdeyse öglen işten cıkınca yıkiycam inş herhafta sonu ben aracı yıkadıktan sonra yagan yagmur yine yagmaz :(

2-3 haftadır aracı yıkıyorum 2-3 saat sonra yagmur yaşlıyor :(

Evet sabaha karşı, İzmir'de de yağmur başladı ve şu anda da hala yağıyor. Ancak enteresandır, arabanın tavandaki oluklarda çamur birikmiş, gene çamur yağıyor herhalde, dün temizledim orayı ellerimle, gece de hiç bir birikinti kalmadığından eminim. Yağmur yağmasından hep memnun olmuşumdur da, ama çamur yağması garip geliyor...

Milliyet'de de bu haber çıkmış...

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=turkiye&KategoriID=&ArticleID=1068112&Date=07.03.2009&b=Gokten%20camur%20yagdi&ver=28

Bizim hoca da derse geldiğinde; beyaz olan montu artık kahverengiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeagle89 -- 7 Mart 2009; 12:17:39 >

**CoNNeCT TeaM**

Intel Q6600 2.4GHZ - Asus P5B DELUXE WİFİ/AP - Samsung SyncMaster 931BW 19" widescreen - MSI X1950 PRO 512 MB. 256Bit - 4 GB OCZ VİSTA UPGRADE 800 MHZ - 320GB Seagate NCQ SATA2 - Asus TA9A1

• Evet sabaha karşı, İzmir'de de yağmur başladı ve şu anda da hala yağıyor. Ancak enteresandır, arabanın tavandaki oluklarda çamur birikmiş, gene çamur yağıyor herhalde, dün temizledim orayı ellerimle, gece de hiç bir birikinti kalmadığından eminim. Yağmur yağmasından hep memnun olmuşumdur da, ama çamur yağması garip geliyor...

Milliyet'de de bu haber çıkmış...

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=turkiye&KategoriID=&ArticleID=1068112&Date=07.03.2009&b=Gokten%20camur%20yagdi&ver=28

Bizim hoca da derse geldiğinde beyaz olan montu artık kahverengiydi

aynen benimde aynı sabah baktım arabanın üstü tamponlar kahvereni çamur... anlayın artık nasıl hava soluduğumuzu

• SLM connect team TÜNAYDIN ARKADAŞLARRR xdxd
    MEHMET ABİ teyp in kumada kolunu istek üzerine yapsınlar ben solak olduğumda cook memmnunum aslın böle ufak tefek seylerde müşterinin opsiyoneli olmasın kanatindeyimmm

Orjinalden alıntı: kral_cennect

SLM connect team TÜNAYDIN ARKADAŞLARRR xdxd
    MEHMET ABİ teyp in kumada kolunu istek üzerine yapsınlar ben solak olduğumda cook memmnunum aslın böle ufak tefek seylerde müşterinin opsiyoneli olmasın kanatindeyimmm

Silecek kolunu nasıl yapacağız? Ya cam kumanda düğmeleri...?

Aklıma gelmişken, bir ayrıntıyı da söyleyeyim, direksiyonun ortasının yani airbag'in muhafaza edildiği kısmın şişkin durması da artık demode oldu. Yeni Connect'te bunu düzeltmişler de, gene de bir kaç yıl geriden geliyorlar...

• Biraz da reklam yapalım..

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
    bu da bende hani millet derler yaa askerlik hatırasın benimkidee üniversiteden kalite yönetim dersi hatırasın diyelimmm

•  *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • az kaldııı şimdilik müzik sistemi namına bir bas birde amfi koydumm aracda zaten bir kutu şekline benzediği için çok tatlı ses veriyooo bayıldımm ama orjinal midler bazı müziklerişi bozuyo ama olsunnn cokk güzel yinee tawsiye ederimmm

• LUKUNKU

cevabnin icin sagol., ama ist enebilim o an gelmedi aklimiza herhalde hemen aradik bizim adamlari yakinlari falan onlar geldigi gibi yaptik sonra iste... bunu derim bizim pedere aklinda bulunsun baari sakasi olmaz bu islerin .....

ve baska birsey daha anlatim hani bu surgulu kapilar varya bizimkinde biraz zorlu aciliyordu sanki (belkide bize oyle geldi bilemiyorum)

hani gecenlerde bakim yaptirmistik ya demistin falan en ucuza sen yaptirdin diye.. orda onunla beraber surgulu kapilari da adam yagladi ve simdi sadece cekiyorsun kendiliginden geciyor kapaniyor walla

guc kullanmaya gerek yok artik bence boyle daha guzel oldu :D

ve baska birsey connectlerin bagaj kapisi zor kapaniyor biraz sert vurman gerekiyor oysa ki abisinde transitte biraz ittin mi hemen kapaniyor ve surucu kapilari da ayni hafif cekiyorsun., sanki hava basinci ile yavas kapaniyor (sen nekadar sert ceksen bile)

connectte yine oyle degil

• team merhaba;

2011 Ford Focus TDCİ
  • stil pakette arka camlardan içerisi bu kadar rahat gözüküyormuydu?

2011 Ford Focus TDCİ
  • hayırlı olsun bülent-25

2011 Ford Focus TDCİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral_cennect

az kaldııı şimdilik müzik sistemi namına bir bas birde amfi koydumm aracda zaten bir kutu şekline benzediği için çok tatlı ses veriyooo bayıldımm ama orjinal midler bazı müziklerişi bozuyo ama olsunnn cokk güzel yinee tawsiye ederimmm

Benım araçta şuanda 1 tane 1000 Watlık bas 1 takım jbl komponent var. arka orjinlal höparlörleri iptal ettirdim ön kapılardaki orjinal höparlörler belli bi seviyeden sonra güzel ses cıkarmıyor onları degiştiricem yakın zamanda... Hala İstedigim kaliteli sesi alamadım...

Sen sadece bas takarak nasıl güzel bi ses aldın ona şaşırdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 7 Mart 2009; 13:28:58 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.