Şimdi Ara

DH Müzik incelemeleri(PROJE)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim aklımda şu şekilde bir proje var şimdi belli bir müzik türüyle yatıp kalkan kişiler hangi türse o türün tüm efsanelerini dinlemş yalayıp yutmuş kişilerlerle bu şekilde ne biliyim işte albumlere puan verme.Yorumlama top 10 yapma gibi şeyler yapabiliriz mesela ben rap severim rap yorumcularımıza aday olan kişiye sorduğumda nas-illmatic dinledinmi?Aldığım cevap hayırsa ne yapabilirim yani tabi bu bir proje sizce uygulamaya geçelimmi?Yapabilirmiyiz

Gönüllü kişiler

Elektronik Müzik:yekialem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidusFF -- 5 Mart 2010; 18:34:12 >

• Ben bunun aşağı yukarı aynısını denedim ama olmadı.. Hatta konunun linkini bulursam koyayım...
  • Önceki konuda ama sadece en iyi albümler listelenmis bir sekilde gösterilmis, üstüne de tek bir yorum yapilmamis. Resimli, yorumlu böyle bir proje calismasi fena olmaz bence.
  • Genel olarak elektronik, spesifik olarak ise; Disco, Hardcore, Hi-NRG ve Trance türlerinde yardımcı olabilirim..
  • Yani bu gibi arkadaşlarla bir grup kurup msn üzerinden tartışıp toplantı yapailiriz.Metal müzik,rap müzik,pop,arabesk herkese yer var arkadaşlar tek kişi yapamam ayrıca bir kaç gönüllü grubumuzun başkani lideri durumunda kişiler olmalı yekikalem seni gönüllü bölümüne ekliyorum adını.

Rap bölümüne gönüllü arkadaşlar tabiki türkçe rap yorumu yapıcaz ama ağırlıklı yabancı rap dinlemeli sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidusFF -- 5 Mart 2010; 14:13:52 >
  • Birde ekleme yapayıp yekialem tanıdıkların varsa forumdan önerirsen daha geniş daha kaliteli iş yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidusFF -- 5 Mart 2010; 18:33:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blog.Tv Türk Gitar Anasayfada
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen önce nick imi doğru yaz da..
  • lol:Pdüzeltildi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.