Şimdi Ara

DH.Mizah 'Teknoloji Çiziyorum' Karikatürler - 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
17.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nvdiada fırat gibi yaaaaaa dense guzel olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin şevkini kırmak istemem ama biraz zorlama bir karikatür olmuş.

• bune birader mümkünse bir. daha cizme.

• İlk mesajı attım konuya ne kazandım?
  • olmuş güzel. zaman geçtikce daha iyi olacaktır tabi.
  • İlk karikatür güzel.
  • Sıkmıyor en azından.Sevgililer güzel olmuş,diğer ikiside iyi.

• Yine güldürmedi.

• Öncelikle merhaba. Yorumlara baktığım zaman daha önce yayınladığım işlere oranla biraz daha beğenilmiş gibi görünüyor. Beğenmeyen tabi yine beğenmiyor zevk meselesi gülmeyeni zorla güldürme şansım yok. Zaten karikatürler her zaman güldürmeye çalışmaz bazen ilginçlikleri ile ön plana çıkabilirler.

Umut sarı kaya ile karşılaştırılmak aynı yazıda ismimin geçmesi bile benim için büyük onurdur. Ama bu konuda söylemek istediklerim var. Umut sarı kaya bildiğimiz gibi tespit usulü espriler yapıyor ve son zamanların en ünlü tespit usulü karikatüristi de ta kendisidir. Fakat tespit usulü karikatürün mucidi maalesef Umut Sarı kaya değildir. Eski den Lemanın popüler olduğu zamanlardan Ahmet Yılmaz, Kaan Ertem gibi usta çizerler tespit karikatürünü olgunlaştırmış kişilerdir. Hele ki Kaan Ertem in "öğreten adam ve oğlu" karakterleri bu konuda hala en iyiler arasında gösterilebilir. Hal böyle iken benimde arada tespit usulü karikatür çizmek istemem çokta garipsenmemelidir diye düşünüyorum. Tabiî ki bir Umut Sarı kaya kadar iyi espriler bulamıyor olabilirim sonuçta kendisi Türkiye’nin en çok satan mizah dergisinde çalışıyor. Ama herkesin de bir olgunlaşma süreci oluyor. :3

Onun dışında iletişim sıkıntısından dolayı biraz gecikme oldu normalde haftalık yayınlamayı planlıyorum bundan sonraki zamanlarda daha rahat yayınlayabileceğim. Eğer espri paylaşmak isteyen olursa zevkle kabul ederim bana PM den yada mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Sevgiler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

Silkelerim seni

İlk okuduğumda farklı bişey okudum sandım ama Allah'tan değilmiş :D

• Nedense negatif elestriler forum yonetimi tarafindan eksi yagmuruna tutulmus. Objektif bir forum yonetimi, her turlu yoruma acik ve saygili...

• İdare eder şu kadın erkek konuşması başarılıydı...
  • öncekilere göre espriler daha yerinde. umarım zamanla daha iyi olur

• Sahil muhabbeti güzel olmuş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.