Şimdi Ara

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (514. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.567
Cevap
189
Favori
555.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]


(En Son Oy Tarihi: 26.4.2024)
Giriş
Mesaj
  • ezimuse kullanıcısına yanıt

    evim kombili ilk defa kartlarla kış geçirecektim bu kış baya sıcak geçecek inşallah dedim tam kışa girerken mining bitti :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağnıcıoğluteknoloji38 -- 22 Eylül 2022; 12:14:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt

    Süreç 1 ay da sürebilir 1 yıl da . Şu an bir coin karlı olarak gözükse bile herkesin o coine yönelmesiyle yine eski haline dönecektir. Çok fazla gpu ve asic var suanda.

  • şu an zaten moraller sıfır herkesin ama eninde sonunda benim fikrimi sorarsanız bir seneye kalmaz ortalık durulur yeni bir coin yükselir diye düşünüyorum.

  • Ben 1.4 gh/s riglerin yarısını sattım ilanda görenler olmuştur, parasını da ETH'e bastım. Riski dağıttım. Yatırım tavsiyesi değildir.

  • Dünyada müthiş bir hash gücü var. Öncelikle bu gücün artık gaming ve iş kısmına kayması lazım. Ondan sonra karlılık durumu değişebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaz sonu bitmesi kötü oldu klima yüzünden fatura 2 katı oldu :(

  • Merhabalar. Güncel elektrik fiyatı ne kadar İstanbul'da ? Kışın klima niyetine rigi çalışırsam ne kadar elektrik öderim ne kadar getirisi olur, girdiğim zarar evi ısıttığıma değer mi? Whattomine hesabı doğru çıkmıyor sanki ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrik parasının yarısına coin al daha kârlı çıkarsın.

  • aynen bu çok daha mantıklı bir eylem olur

  • merhaba arkadaşlar bugün 13. gün eth mining biteli ve hala kazanç sağlayan bir coin yok kısa vadede olacak gibi durmuyor.Kartları satmaya kıyamıyorum ergo ve ravencoinden çok umutluydum ama henüz bir sıçrayış görmedim ethpow çıktı ama onunda akıbeti ne olacak belli değil.Sistemi satıp coin mi almalı yada beklemeli mi git gel yaşıyorum günlerdir

  • kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt

    Sistemi satma piyasa çok düşük durumda illaki yükselecek ozaman tekrar kazımlar başlar ama bu 1 ay mı olur 1 sene mi bilemem. Ben satma taraftarı değilim zaten satmaya kalksan komik rakamlara gidecek 2. elde çok fazla panik satışlar var haraç mezat elden çıkartıyor herkes 2. elde çöktü değmez. Bende bekletiyorum piyasa yatışsın duruma göre karar vereceğim.

  • REDSTONE kullanıcısına yanıt

    Cevapladığım mesajımdaki gibi paylaşımları ''reklam'' olarak algılayanlar olmuş.


    Videonun içeriğine bakıldı mı, neyin reklamından bahsediliyor ve ANA KONU'nun ilk mesajında özellikle belirtilerek paylaşıldı mı gibi sorular akıllara geliyor? İlgili kanaldaki arkadaş bu video içerisinde sadece önümüzdeki süreçlerle alakalı görüşlerini belirtmiş ve ben de buna istinaden (akıllarda soru işaretleri olduğunu da görerek) paylaşım sağladım. Hatta tam da üzerine denk geldi diyebilirim.


    Ortada herhangi reklam amaçlı bi' paylaşım bulunmamaktadır. Kaldı ki çok şükür ihtiyacım da yoktur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 28 Eylül 2022; 16:35:50 >
  • Patren kullanıcısına yanıt

    evet böyle de bir şey var, şimdi eldeki kartları satmak mı yoksa beklemek mi mantıklı?

  • Patren kullanıcısına yanıt

    Rtx 4000 serisini kaç kişi alabilecek ki dolar hergün artıyor 4000 serisini alamayanlar 3000 serisine saldıracak buda fiyatları yukarı doğru itecektir. Panik yapanlar şuan satışta acil satıyorlar. Panik satışlar bitince piyasa normale döner.

  • şu an piyasa da panik havası ile verilen fiyatlar hediye etmekten farksız zararı sineye çekebilecek olanların beklemesi daha mantıklı

    yeni coinler çıkana kadar

    nvidia bu işin tadını aldı mutlaka yeni coinler için önayak olacak hamleleri olacaktır bence

  • bulent35220 kullanıcısına yanıt

    hocam nvidia amd en karlı dönemlerini eth yüksek olduğu zamanlarda yaptı bencede yine bir coin olacak belki eskisi gibi çok kazanç vermiyecek ilk başlar bu rvn ergo ethw flux olur ama illaki yeni bir coin gelecektir ama bu 3 aydan olur ama 1 seneden olur.Eth geçiş süreci çok kötüydü keşke geçen sene geçiş sağlasaydı tam ayı piyasasında geçiş yaptı.Ytd




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağnıcıoğluteknoloji38 -- 29 Eylül 2022; 10:22:3 >
  • kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt
    Zamanında uyardık arkadaşım. Geçmiş olsun.

    5 10 kartla günde 1 2 usd kâr edicem diye beklemek Türkiye şartlarında ki enerji kullanımına zam endeksiyle üstelik sürekli artıştayken bu umudu zaten bir sğre sonra yitireceksiniz.

    Şu an ki tüketim 0.15usd / kwh ortalama en ucuz saatlerde dahi 0.087usd/kwh buluyor. 0.06 usd/kwh seviyesinde olan bir ortam varken devasa çiftlikler 1th güçle bu rakamlarla ortalığı sömürürken siz belki 1gh ile bekleyin...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • senin gibi madenciliğin sadece eth dan ibaret olduğunu sananlar satabilir. coinler en düşük seviyede bunların yükselişi olacak o zaman satanlar çok pişman olacak eth zamanında ergo raven vs kazım yapılıyordu ve karda bırakıyordu ama eth daha karlı olduğu için eth kazıyordu herkes sonra coin fiyatları dibi boyladı bunlara eth ve btc de dahil ama bu dip fazla uzun sürmeyecektir yükselişe geçince hangi coini kazsam diye düşünmeye başlayacak herkes ilk etapta herkes saldıracak fiyatı tekrar düşecek ama eth gibi bir koyun çıkacak ve madencilerin tekrar gözdesi olacaktır. Adamlar fabrikalar alıp eth madenciliği yapıyordu senin benim gibi 10 kart ile yapmıyordu. Büyük şirketler vs bu işin içindeydi büyük paralar büyük yatırımlar yaptılar. Bence yeni bir coin çıkartıp onun üzerinden devam edilecek piyasayı boş bırakmazlar.

  • guguk kullanıcısına yanıt
    Büyük bitcoin farmlarından bile iflas açıklayanlar oldu, kazım devam ettiği halde. Kimse senin yaptığın eth fabrikası yatırımıyla ilgilenmez.
    İlgilenselerdi 69 bin dolara çıkan btc’yi 17 ye kadar düşürüp btc yatırımcısı bu kadar insanı batırmazlardı. Microstrategy 30 bin dolar ortalamayla sahip olduğu 10
    binlerce bitcoin yüzünden kaç milyar dolar zararda… Bir coin %10 bile yükselse dışarda madenci açığı olduğu için hemen yine eksi yazmaya başlıyor. Çünkü ethden dağılan toplasan max 300th hashrate sadece altcoinlere girebildi. Geri kalan 500-600 th makina kapatmış bekliyor.Tüm forumlarda telegram ve discord kanallarında, red panda gibi büyük youtuberlar dahi fiş çekip bekliyor. Herkesin satmayıp beklediği ortamda karlılığın oluşması yılları bulabilir. Yani beklemek lazım ama şöyle olcak böyle olcak diye millete hayal de satılmamalı. Herkes kendi riskine ve maddi gücüne göre iş yapmalı.
    Bundan aylar önce yaptığım öngörü ve tahminim:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=152545019
    Ben verilere odaklı paylaşımın daha güvenli olduğunu düşünüyorum genelde de doğru çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue2200 -- 29 Eylül 2022; 14:21:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • AMD ve Nvidia en çok kârı eth zamanında yapmış olabilir. Başka coinleri destekleyebilir de ama bunu mevcut kartları ile yapacağının garantisi var mı? Yeni serileri satsın diye, ona göre bir coin ayarlarlar. Mevcut kartlarınız bir işe yaramaz o zaman.

  • 
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.