Şimdi Ara

{DH ||| Minibüsçüler Grubu |||} (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
441
Cevap
1
Favori
82.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ist halkalıda az önce meydana gelen kazada 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ölenlere rahmet yakınlarına ve minibüs camiasına başsağlığı dilerim

{DH ||| Minibüsçüler Grubu |||}

http://www.haberturk.com/yasam/haber/551086-flas-istanbulda-feci-kaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanturkmn -- 12 Eylül 2010; 18:11:57 >

• fotoları yavaş yavaş paylaşıcam hepsi aynı anda keyfi kaçar dimi ?

Senin için SarIyer1-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 12 Eylül 2010; 19:03:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanturkmn

ist halkalıda az önce meydana gelen kazada 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ölenlere rahmet yakınlarına ve minibüs camiasına başsağlığı dilerim

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/840383/ED6792DBBA9B4B869E7451E282BE8F28.jpg

http://www.haberturk.com/yasam/haber/551086-flas-istanbulda-feci-kaza
    local://upfiles/840383/ED6792DBBA9B4B869E7451E282BE8F28.jpg

ne yapmış bu böyle ya allah rahmet eylesin vefat edenleri vallahi magırus sağlam arabadır nasıl bu hale gelmiş? Fotoların devamı sonra baya çektim eski kamyonlar eski ducato eski 0302 motorlu bedford devamı sonra. tabi kamyon fotoları ve minibüs fotoları ayrı gruplara gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 12 Eylül 2010; 18:43:36 >

• Emeğinize sağlık METİN ve MUSTAFAEMİR merakla bekliyoruz
  • DEVAM
    kia besta mazda e2200 ile aynı torpido ve motor sahip olduğunu düşünüyorum öyle duydum eskiden bizde e2200 mazda vardı.

eski ducato ilk kez görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 12 Eylül 2010; 20:35:19 >

• Iyi aksamlar Minibüs alemi

Mustafaemir,resimler icin
    ( eski magirus önünü kalkmis süzüle süzüle geliyor )

Kia Bestanin babamda Ford Econovan modeli vardi ( 1987 ) , TIPKI Besta gibi Mazda
    cakmasaydi ama Mazda gibi kaliteliydi.Japon ( Mazda ) üretim ( resimdekiden bizde mavisi vardi )

• Bugün baya yürüdüm ama az foto çektim ona karşın ama banada koleksiyon oluyor bedford kamyonet hakan abim sana gelsin bu emektar .

• quote:

Orijinalden alıntı: 80.S.5.5

Bugün baya yürüdüm ama az foto çektim ona karşın ama banada koleksiyon oluyor bedford kamyonet hakan abim sana gelsin bu emektar .

siz bu emektarı verin bana bir ayda muayeneden geçecek hale getiririm nasıl olsa alıştık araba toplamaya

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanturkmn

quote:

Bugün baya yürüdüm ama az foto çektim ona karşın ama banada koleksiyon oluyor bedford kamyonet hakan abim sana gelsin bu emektar .

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/259987/D601BF8EDE5B4D71BD4AB25DEFA21301.jpg

siz bu emektarı verin bana bir ayda muayeneden geçecek hale getiririm nasıl olsa alıştık araba toplamaya

Kapısını açtım torpidosu iç boyası sanki sıfır gibiydi ama yatıyor motoru sökmüşler iddasına varım bu aracı 4-5 günde toplarlar magırusu komple dağıtıp 1 haftada toparlıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 14 Eylül 2010; 22:37:03 >

• Devam mı evet .!

• Devam Forumda Ses yok .

• quote:

Mustafa kardes, burası Besiktas/ sarıyer Ana-yolumu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarIyer1-2

quote:

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/259987/3B68B785A1AD4A3AB5EF41028B79D269.jpg

Mustafa kardes, burası Besiktas/ sarıyer Ana-yolumu ??

Hayır şirinevler E 5 ileridede koç taş 'ın büyük bi mağazası var tam yanında diyim yada. Yakında size 3.2 megapixel samsung U700 ile daha kalite fotoğraflar sunucam ama biraz daha mp5 ile idare edicez artık u 700 ekranında çatlak var diye tamirde şimdi ekran değişiyor hele bi gelsin allah kerimdir.Bende 6.2 megapixel fotoğraf makinesi var ama duraktakiler budamı manaklaştı demesin diye götürüp onla fotoğraf çekmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 14 Eylül 2010; 22:40:08 >

• Size ufak bi video buyrun biraz 80.s.5.5 i izleyin görüntü kalitesini biraz düşürdüm hızlı izleyeseniz diye. Ve çabuk Upload olsun diye Önümüzdede bi m 3000 ve sondada m2010 görürsünüz. m3000'ler çok iri ve güzel araçlar çok hoşuma gidiyor. Ses kalitesi kötü yanlız.

http://www.youtube.com/watch?v=Bw_l35pASbA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 14 Eylül 2010; 23:16:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Avatar:TheLastAirbender

normalde bu araç otobüs olarak geçiyor ama belediye saolsun koltukların 6 sını sökerek m plaka takarak şuan minibüs halinde kullanıyoruz bizim halk otobüsü eklersen sevinirim.

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/358574/E719C1BFFD0F41AFB9E41D44570B3635.jpg

Bi yoldaş daha hakan abim çok teşekkür ettim seninde bayramın mübarek olsun
    Yeni gelen arkadaşım Avatar:TheLastAirbender bizimde orda ETAP koop'ta plakamız var sen bilirsin ? İzmit-kandıra otogar çalışıyoruz. ben izmite sık sık geldim bu sene ve geçen sene.

Çok kusura bakma ama tanımıyorum çünkü Onlar M biliyorum ama bizle alakası yok gerek bizler şehiriçinde çalışıyorus s.s.5nolu kooperatif aslında bu araç otobüs olarak geçiyor son 6 ayda m plakası takıldı.ilerleyen zamanlarda tekrar otobüs'e dönücek.. kandıra arabalarını biliyorum ama tanımıyorum malesef..

• ikisi birarada

• quote:

quote:

quote:

normalde bu araç otobüs olarak geçiyor ama belediye saolsun koltukların 6 sını sökerek m plaka takarak şuan minibüs halinde kullanıyoruz bizim halk otobüsü eklersen sevinirim.

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/358574/E719C1BFFD0F41AFB9E41D44570B3635.jpg

Yeni gelen arkadaşım Avatar:TheLastAirbender bizimde orda ETAP koop'ta plakamız var sen bilirsin ? İzmit-kandıra otogar çalışıyoruz. ben izmite sık sık geldim bu sene ve geçen sene.

Çok kusura bakma ama tanımıyorum çünkü Onlar M biliyorum ama bizle alakası yok gerek bizler şehiriçinde çalışıyorus s.s.5nolu kooperatif aslında bu araç otobüs olarak geçiyor son 6 ayda m plakası takıldı.ilerleyen zamanlarda tekrar otobüs'e dönücek.. kandıra arabalarını biliyorum ama tanımıyorum malesef..

Belediye ortalığı dağıtmış yine geçenlerde bizim arabalar eksik diye otobüs yolluyordu kandıraya belediye otobüsü bizle beraber gürkan turizm var onlarla kapışıyoruz işleri iyice dağıttı sonrada çekti otobüsü. Şimdide Gürkan turizm ve Etap koop birleşecek gibi kulağıma bir şey geldi.Sizin orda ne kadar bırakıyorlar aylık tam olarak ? belediye otobüsü olması daha iyi dokunamazlar size o zaman. İtiraz etmesinler bence.

• aksaraaaaay...aksaray....akksaaaaaaray

• quote:

quote:

quote:

quote:

Belediye ortalığı dağıtmış yine geçenlerde bizim arabalar eksik diye otobüs yolluyordu kandıraya belediye otobüsü bizle beraber gürkan turizm var onlarla kapışıyoruz işleri iyice dağıttı sonrada çekti otobüsü. Şimdide Gürkan turizm ve Etap koop birleşecek gibi kulağıma bir şey geldi.Sizin orda ne kadar bırakıyorlar aylık tam olarak ? belediye otobüsü olması daha iyi dokunamazlar size o zaman. İtiraz etmesinler bence.

Bizim araç gördügün gibi yeşil tampon var rakip firmada beyaz tampon var adıda 13.nolu koop. bunlarla bir birleşme söz konusu zaten aylık bilmiyorum bazen 500 lira kaldıgı olur 4 bin tl kaldıgıda olur günlük 500 tl kazandıgımızda olur hatta baglı sadece belediye otobüsüyle bizde kapışıyoruz 2-3 rakiple hatta belediyeyi geçtim bize en çok rakip firmalar engel oluyor 4 tane rakip firma var sözde şehir içi ama herkes girip çıkıyor birleşmeyi bekliyoruz bizde.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.