Şimdi Ara

[DH]-------------Megane I Kulübü-------------[98-04] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.148
Cevap
27
Favori
752.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aramıza hoşgeldin pusat nerede oturuyorsun arabanın özelliklerinden bahset biraz
  • MERHABA ARKADAŞLAR

2002 megan sw 1.9 dti motor 1-2 binlira masrafı var gibi ön takım vs. fiyat 14.000 ytl forumu şu an okuyamam çünkü zaman sıkışık bana yardımcı olabilcek varsa çok mem nun olurum. fiyat parforman alternatif felan...

Teşkkürler İyi Çalışmalar
  • yaaa arkadaşlar neden resim koyamıyoruz biz bu takıma her zaman kanfigrasyon görüntülenemiyor diyor birde bir sorum olacak megane 1 lerin neden fren pedalları sert bunu yumuşatma nın bir çözümü var mı saygılar.........
  • bende aynı sorun var devam diyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pusat-43@hotmail.com

ya arkadaşlar ben bu giriş adımı nasıl değiştirecem.Benim hotmail adresim görünüyor.girerken yanlışlıkla girdim bir türlü değiştiremiyorum.Profilimden girmeye çalışıyorum giriş bölümü değişmiyor.Sadece şifre bölümü değişiyor.Yada nasıl olacaksa kayıtımı iptal ettireyim tekrar ona göre gireyim.Kafam döndü ya
    yardımlarınızı bekliyorum

temporary internet files ı ve tanımlama bilgisini internet explorer özelliklerini kullanarak silersen sorun kalmaz.

• dostum,

bence fiyat fena degil..
    bu arabada 1.9 dti motor secenegini bilmiyordum
    bilinen benzinli secenegi bu fiyat civari satiyorlar
    hayirli olsun
    selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: myrecep

MERHABA ARKADAŞLAR

2002 megan sw 1.9 dti motor 1-2 binlira masrafı var gibi ön takım vs. fiyat 14.000 ytl forumu şu an okuyamam çünkü zaman sıkışık bana yardımcı olabilcek varsa çok mem nun olurum. fiyat parforman alternatif felan...

Teşkkürler İyi Çalışmalar
  • HEPİNİSE slmlar arkdşlar öncelikle yeni gelen arkdşlar aramıza hoşgeldinis 1 hafta önce babam arabayaı çalıştırmaya çalışmış çalışmamış bende indim bi bakım dedim basıorum ateşlemio du wurduralım fln derken zor bela çalıştırdım işte buğün babam gine arbayı çalıştırmış stop etmiş bi baktım araba lpg li oldu için lpg otomatiğinin sigortası yanmış bende sanayiden gittim siğorta aldım taktım düseldi babam ittirdi rezil oldum yaw zor bela wurdurdum çalıştı babam da sinirlendi aküyü deiştirmeye gidelim dedi iii dedim gtik sanayide benim bi tanae elektrikçi war adamla artık akraba gibi olduk desem yeridir 104 ytle inci akü formul A taktırdık bakım gerektirmeuyen inşşlh bidaa olmas ama beni rezil etiya ona uyus oldum ama ben onu gende sewom nese kusura bakmayın bunları biriyle payalaşmam lasımdı hem haberinis olsun dedim fiat we arıza sebebelrinin neden olabileçeii için yasdım ALLAHA emanet
  • quote:

Orjinalden alıntı: süleymanmegane1

HEPİNİSE slmlar arkdşlar öncelikle yeni gelen arkdşlar aramıza hoşgeldinis 1 hafta önce babam arabayaı çalıştırmaya çalışmış çalışmamış bende indim bi bakım dedim basıorum ateşlemio du wurduralım fln derken zor bela çalıştırdım işte buğün babam gine arbayı çalıştırmış stop etmiş bi baktım araba lpg li oldu için lpg otomatiğinin sigortası yanmış bende sanayiden gittim siğorta aldım taktım düseldi babam ittirdi rezil oldum yaw zor bela wurdurdum çalıştı babam da sinirlendi aküyü deiştirmeye gidelim dedi iii dedim gtik sanayide benim bi tanae elektrikçi war adamla artık akraba gibi olduk desem yeridir 104 ytle inci akü formul A taktırdık bakım gerektirmeuyen inşşlh bidaa olmas ama beni rezil etiya ona uyus oldum ama ben onu gende sewom nese kusura bakmayın bunları biriyle payalaşmam lasımdı hem haberinis olsun dedim fiat we arıza sebebelrinin neden olabileçeii için yasdım ALLAHA emanet
    geçmiş olsun hocam bunu bizle paylaşman bizi mutlu etti dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşarak dahada büyük bir aile oluyoruz saygılarımla...

• sağol MURATINHO sizde olmasanız ben kimle paylaşçam bilmom sağolun beni dinledinis için ALLAHA emanet olun
  • bende geldimmm ...1999 megane 1.6e rte saks mavi Ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 13 Nisan 2007; 20:02:04 >
  • ya renault inci akü takıyo ve tam tamına 2 yıl sonunda bitiyo. sanki öyle ayarlamışlarki fazla gitmiyo.

doğrusu ben size bosch akü öneririm.

quote:

HEPİNİSE slmlar arkdşlar öncelikle yeni gelen arkdşlar aramıza hoşgeldinis 1 hafta önce babam arabayaı çalıştırmaya çalışmış çalışmamış bende indim bi bakım dedim basıorum ateşlemio du wurduralım fln derken zor bela çalıştırdım işte buğün babam gine arbayı çalıştırmış stop etmiş bi baktım araba lpg li oldu için lpg otomatiğinin sigortası yanmış bende sanayiden gittim siğorta aldım taktım düseldi babam ittirdi rezil oldum yaw zor bela wurdurdum çalıştı babam da sinirlendi aküyü deiştirmeye gidelim dedi iii dedim gtik sanayide benim bi tanae elektrikçi war adamla artık akraba gibi olduk desem yeridir 104 ytle inci akü formul A taktırdık bakım gerektirmeuyen inşşlh bidaa olmas ama beni rezil etiya ona uyus oldum ama ben onu gende sewom nese kusura bakmayın bunları biriyle payalaşmam lasımdı hem haberinis olsun dedim fiat we arıza sebebelrinin neden olabileçeii için yasdım ALLAHA emanet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 12 Nisan 2007; 23:24:48 >

• acu___men ilgilendin için saol ama adam kullanmı koşullarına bağlı olarak 2 ila 4 sene arasında deişo dedi 2 sene garantili we adam 3 ayda bir getir bakımlarını yapıyım dedi hemde ücretsiz olarak eski aküsüde tudordu zaten o bitçek gibi duruodu akü kutup başlarından kusma yapmaya başlamıştı olsun yaw incinin sitesine girdim aldım akü incinin en son çıkan aküsüymüş saten tudor alçaktık adam beni tanıdı için inciyi tawsiye ederim dedi tudor 101 ytl inci 104 ytlydi bisde taktırmışken ii snin taktıralım dedik şey ben bide bişe sorcam arabada küçük modifikasyon yapmaya başlıom da babamdan habersiz ilk önce hava filtresini deiştirmek istiom hava filtresini deişrisem arabada çekişte bi etkisi olurmu yani yoksa fazla fark yapmamı dersinis arkdşlar ben şöle hızın brz daha hızın artmasını istiyorum da açaba işe yararmı kimi benzini çok yer dio bende npçamı şaşırdım yardımçı olursanız ii olur bide 2 hafta önce burda gesioduk bitane hyundai accent 98 asfallataa bi kapışmışıs kendimi koltuğa resmen kitledim bide ben kullanmıodum arabayı halamın olu sürüodu altındaki arabyala benim megane mı yiçeni sannetti ama boşa bidaaki ışıklara kdr arkamısdan nal topladı nese ALLAHA emanet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süleymanmegane1 -- 12 Nisan 2007; 23:48:20 >

• greatchecker kardeş nerelerdesin?bir sorunmu var?seni merak ettik.
  • ben modifiye olarak

kutu içi K&N filtre

ve

bosch 4 tırnak buji taktırdım.

ikiside hem rampada çekişi artırdı hemde yüksek süratte farkediyor.

yakıta gelince,

yakıtta azalma var yani yakıt tasarrufu sağlıyor.

quote:

acu___men ilgilendin için saol ama adam kullanmı koşullarına bağlı olarak 2 ila 4 sene arasında deişo dedi 2 sene garantili we adam 3 ayda bir getir bakımlarını yapıyım dedi hemde ücretsiz olarak eski aküsüde tudordu zaten o bitçek gibi duruodu akü kutup başlarından kusma yapmaya başlamıştı olsun yaw incinin sitesine girdim aldım akü incinin en son çıkan aküsüymüş saten tudor alçaktık adam beni tanıdı için inciyi tawsiye ederim dedi tudor 101 ytl inci 104 ytlydi bisde taktırmışken ii snin taktıralım dedik şey ben bide bişe sorcam arabada küçük modifikasyon yapmaya başlıom da babamdan habersiz ilk önce hava filtresini deiştirmek istiom hava filtresini deişrisem arabada çekişte bi etkisi olurmu yani yoksa fazla fark yapmamı dersinis arkdşlar ben şöle hızın brz daha hızın artmasını istiyorum da açaba işe yararmı kimi benzini çok yer dio bende npçamı şaşırdım yardımçı olursanız ii olur bide 2 hafta önce burda gesioduk bitane hyundai accent 98 asfallataa bi kapışmışıs kendimi koltuğa resmen kitledim bide ben kullanmıodum arabayı halamın olu sürüodu altındaki arabyala benim megane mı yiçeni sannetti ama boşa bidaaki ışıklara kdr arkamısdan nal topladı nese ALLAHA emanet

• saol kardeş bende ilk olarak bi hava filtresi deiştirmeyi düşünom sonrada dedin gibi bujileri elden geçirçem inşşllh daha başka motorun gücünü arttıra bilmek için daha başka kolayy yöntemler söleresenis çok mutlu olrum ALLLAHA emanet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süleymanmegane1 -- 14 Nisan 2007; 15:37:47 >
  • acu___men

Şu K&N Filtre konusunda bizleri bilgilendirir misin?

Bu konuda hiçbir bilgim yok... (Ses, yakıt, ürün fiyatı ....)

quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

ben modifiye olarak

kutu içi K&N filtre

ve

yakıta gelince,

• arkadaşlar benim araba 38.000 km de bakıma sokmak istiyorum önceki bakımlarıda erken girmişti bakım zamanı geldi bu bakım 50.000 km olarak mı yapılacak acaba neleri değiştirmem gerek ekstra olarak bosch 4 tırnaklı buji almak istiyorum ve kabloları da değiştirmek istiyorum bana ne kadara mal olur servis bildiğim kadarı ile hafa filtresi değişicek yağı değişicek araba 7 senelik oldu balatalarda tahminimce özelliğini yitirmiştir bujiler değişicek triger de değişmesi gerek 90 bin falan ömür biciyorlar ama lastik olduğu için durduğu yerde özelliğini yitiriyor benzin enjeksyonlarını temizleticem benzin deposunu temizleticem mağlum türkiyedek benzinler tıkanıklılık yapıyor benim aklıma gelen bunlar bakım yaptıran arkadaşlar daha neler eklemeliyiz
  • arabada ses olarak büyük fark yok (kutu içi olduğu için) ama ivmelenme artışı var.

benzini artırma diye bişey yok hatta tasarruf yaptığını düşünüyorum.

son hıza artısını hissettim.

şu ana kadar hep pozitif yönlerini gördüm.

quote:

Orjinalden alıntı: reyha

acu___men

Şu K&N Filtre konusunda bizleri bilgilendirir misin?

Bu konuda hiçbir bilgim yok... (Ses, yakıt, ürün fiyatı ....)

quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

ben modifiye olarak

kutu içi K&N filtre

ve

yakıta gelince,

• Magane'cılara selamlar;

ben 2003 sonu üretilmiş magane I 1,9 dizel versiyonu bir arac alıcam.74,000 km de kazası yok alındığı ilk günden beri servis bakımları yapılmış. Gerçi araç amcama ait ve titiz bir insan olduğu için arac cok temiz.
    bu araç magane'nın hangi verisyonu tek bildiğim yol bilgisayarı, kapı içi acma kolu krom,sis farı, aliminyum canttının olduğunu biliyorum. Arac gerçekten cok temiz cok uygun fiyata alıcam. araç hakkında yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim . şimdiden teşekkürler..
  • selam arkadaşlar bende sanırım klubünüze dahil oldum geçtiğimiz ay 2000 model Rernault Megan sw 1.6 16v RTE aldım yanlız emin olamadığım birşey var satınaldığım arkadaşta kitapçıkları olmadığı için kontrolde edemedim. aracın üzerinde 15 jant var. acaba orjinalmi sonradanmı yapılmış birde sizlere sorum var bu aracın orjinal lastik ebatları nedir. hiçbir yerde bulamadım.

tekrar herkese merhaba
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.